Дискова херния - 7

• 149 182
  • 744
  •   1
Отговори
# 390
Аз също имам такава облегалка от миналата година, от време на време я ползвам, но не е осебоно удобна и за мен.

# 391
И при мен стоенето на стола докарва доста болки, не само в кръста но и ужасни в раменете и врата. Моля те, сподели като купите новото столче.

Да дойде само и да го тествам как е при продължително седене, ще споделя непременно ако е ок! В чудо съм се видяля вече с тези столове. Сега навивам хавлиена кърпа на руло и я слагам отзад между кръста и стола, поне малко като че ли помага  Peace

# 392
Може някаква малка възглавничка да си вземеш, аз така слагам в колата на седалката.

# 393
  • София
И аз ще чакам с нетърпение отзиви за стола. Аз също като Ева на работа съм с една възглавничка на кръста. Моите проблеми мисля, че доста се засилиха заради сериозно обездвижване. Аз по 10 часа седях пред компютъра с малки възможности за ставане.

# 394
И аз покрай тези болежки доста се обездвижих, преди ходех доста пеша а сега не мога да се позная  Rolling Eyes Боли не боли, мисля да почна малки разходки поне из квартала, че само с упражнения не става. Оказва се явно, че тези седящи професии доста увреждат гръбнака.

# 395
  • София
Ани, колко време вече пиеш Сириус? Имаш ли някакво подобрение? Чудя се какво да предприема за тези мои сраствания? Мислех да поръчам ензимите, ама ти спомена за проблеми при гастрит, а аз имам гастрит и колит. Нещо повече да ми кажеш ако знаеш - кой ензим би ми подействал зле напр. Точно реших, че ще опитам и като го прочетох това за стомаха- пак пречка!?

# 396
А някой по- в час би ли ме светнал какво общо има съединителната тъкан с нашето заболяване?
Д-р Никси?
(заради Сириуса питам)

# 397
Привет от мен  Rolling Eyes
Вчера бях при д-р Христо Христов и останах много разочарована  Shocked
Обадиха ми се, че може да ме  погледне в 19:30, тръгнах си по- рано от работа и се оказа, че трябваше да го чакам 2 часа  Shocked
Идва той, изморен, нервен и поглежда резонанса точно за секунда и рече и отсече- нямаш дискови хернии не го признавам това тук- разчитането от ВМА!
Обясних му за краката, за тока за чувствителността, за озона ... И той озона не ти е необходим, не ти е навредил, но не ти е нужен newsm78
Проблема ми с краката не идвал от гръбнака #Crazy
Е ходи ги разбери- двама трвърдят от  кръста идва това в краката и сега той твърди друго!
Първите му думи бяха - не си за операция, ама кой е казал, че искам операция, той се интересува дали ще ме реже или не!
Каза, че нямам сериозно защипан нерв, за да ме оперира newsm78
Изписа ми Лирика от 150 вечер по едно хапче за месец и половина, и да съм отишла пак след това!
Аз конкретно нещо не чух, нищичко!
Показах му и историята от престоя ми в отделението, тоновете лекарства и той само ми казва нямаш хернии.. Добре да кажа тогава от къде идва болката, нямам сериозна защипан нерв, е значи все пак нещо е защипано?
Тотално обърана и раздвоена, скъсаха ми се нервите , не каза нищо но си гушна 40лв
А за си легнах с болките, станах и пак отидох на работа с болки

# 398
А ти тази Lyrica пила ли си я досега?
Аз се чувствах като дрогирана от нея, макар и от една таблетка само....

Говорих с фармацевт за приема й, тъй като кърмех, и жената ми каза, че няма особен терапевтичен ефект, а по-скоро "замаскира" болката.

# 399
Сириуса го пия от 4 месеца, но не очаквам ако действа въобще толкова бързо подобрение от него. За ензимите мисля, че май натокиназата може да дразни стомаха. Но пък ако не е обострен гастрита може и да няма проблем. Има една тема тук в Зравния под-форум за протеолитичните ензими, не се пише сега много в нея, но ако имаш време по прегледай я по-обстойно, доста хора са споделяли мнения за ефекта от приема на ензимите в тази тема.

При мен като че ли от различните терапий май за сега лазера и инжекциите Дискус дадоха известен ефект, но още си се влача с болките за съжаление! Аз съм решила да пробвам и руското лекарство "Карипаин" в него основната съставка е ензима папаин, но се вкарва с ултразвук/ електрофореза, а не се пие орално.

Маги, съжалявам то вярно тотална обърквация при теб! Лириката я дават за невропатии, аз като бях във ВМА по клинична пътека ми я даваха, но я пих само 5 дена, защото толкова ми се полагало било. На мен ми поуспокояваше болките в краката, тогава бях и аз с едни странни местещи се болки в тях. На диабетиците също я даваха. Скъпо лекарство е обаче!

# 400
А ти тази Lyrica пила ли си я досега?
Аз се чувствах като дрогирана от нея, макар и от една таблетка само....

Говорих с фармацевт за приема й, тъй като кърмех, и жената ми каза, че няма особен терапевтичен ефект, а по-скоро "замаскира" болката.

Никога не съм я пила, и той ме предупреди, че имала разсейваш ефект и да не шофирам  Shocked
Аз прочетох из нета, ми тя и за епилепсия я изписват   newsm78
Аз не веднъж споменах, че лекарство да сега на мен не ми е пологнало, не е намаляло болката и тока, последните 2 дни е нетърпимо, а толкова се надявах този д-р да ми каже нещо конкретно, а съм по-отчаяна и раздвоена от преди!
За капак и болки в кръста си появиха, и тока и парене имам и по долната част на краката  Shocked
Мисля, че ме взе за луда  #Crazy и че се измислям, а аз просто не мога да обясня защото всеки път е различно!

# 401
Сега четох за невропатия на краката, ами то моите оплаквания се покриват и от дисковите хернии и от невропатията, но не  искам да се дрогирам с въпросното лекарство!
Преди 3 години, една невроложка ми изписа ксанакс, за едно въртене в главата и го пих близо 3 месеца и все ми се спеше!

# 402
  • София
Aни мерси, ще разгледам, аз уж чета цял ден днес из форумите. А този карипаин от къде го купуваш?
Маги, много е неприятно това объркване и ходене по мъките. Този д-р Христов сигурно е неврохирург щом за операции говори. Кой ти е разчел ЯМР - име на доктор. Аз там 3-4 пъти съм си правила ЯМР и мисля, че са добри. Защо не направиш консултация и с някой друг в София напр.

# 403
Карипаин, чакам да ми го доставят от Русия. Ще пробвам пък дано да има полза, че и той не е много евтин. Скъпичка е "поддръжката" на нашите хернийки  Simple Smile но такъв ни бил късмета.

Маги, ако можеш консултирай се с друг лекар. Наистина е много изнервящо с тези неясни диагнози. Кръвни изследвания правили ли са ти? Или само ренгена и ЯМР-то?

# 404
Aни мерси, ще разгледам, аз уж чета цял ден днес из форумите. А този карипаин от къде го купуваш?
Маги, много е неприятно това объркване и ходене по мъките. Този д-р Христов сигурно е неврохирург щом за операции говори. Кой ти е разчел ЯМР - име на доктор. Аз там 3-4 пъти съм си правила ЯМР и мисля, че са добри. Защо не направиш консултация и с някой друг в София напр.
Извинявайте поста ми е объркан, но нервите са ми опънати, въпросният неврохирург работи и в София и в Пловдив и идва и тук в Благоевград!
Ще се идва и в София, но мисля че в най-скоро време трябва да ми направят ЕМГ!
Аз знам, че розонанса си ми е наред- в смисал правилно разчетен!
Просто ме дразни факта, че все се правят кой от кой по-голям разбирач, а аз си търпя болки и  съм в неизвестност вече 8 месец
Ани, кърв ми взимаха последно в отделението когато ми слагаха озон, но нищо не са ми казали, снощи Христов ме пита дали имам диабет, аз нямам информация да имам  Rolling Eyes Нали знаеме колко обичат да разпитваме

Общи условия

Активация на акаунт