Дискова херния - 7

• 149 181
  • 744
  •   1
Отговори
# 405
ани ти откъде си купуваш сириус.д.

# 406

досега от свой избор, по простата причина че ми бяха казали, че от там било сигурно че се взима директно от проф. Димитров и е оригинален продукта, но като сравнявам цените - от този кинезитерапевт, който Никси посочи цената е най-добра  Peace

Но пак казвам, не залагайте големи надежди на тази добавка. Аз го пих ударно само първия месец и реших следващите да включа и други добавки, а Сириуса да продължа да го взимам в по-ниска доза. Просто много несигурно ми изглежда, да залагам само на него, я работи я не за дискови проблеми. Иначе в сайта на свой избор, оставят разни хора мнения, може да по прочетете.

Последна редакция: ср, 22 май 2013, 18:20 от AniSim

# 407
Някой правил ли си е ЯМР открит, този от първата страница, дали е добър?
И друго искам да питам, аз си правих ЯМР януари на главата, за висок пролактин, сега за кръста колко трябва да се изчака според вас за нов ЯМР .........

# 408
# 409
http://apteka.framar.bg/30025723/%D0%BE%D0%BC%D0%B0%D0%BA%D1%81- … 0-%D0%BC%D0%B3-30
това ми изписа един доктор но по едно дневно по време на хранене и то само за 10 дни  . аз понеже съм абориген продължавам . приемала съм този ензим значително по скъп и три пъти дневно .  коментари !
благодаря ани

# 410
  • София
И друго искам да питам, аз си правих ЯМР януари на главата, за висок пролактин, сега за кръста колко трябва да се изчака според вас за нов ЯМР .........
Този който е открит е същия, като всички останали ЯМР. Ползва се най-често при хора които имат тежка клаустрофобия както съм аз.
ЯМР няма облъчвания... ако съм в грешка , някой да ме поправи. Но мисля, че съм права.
Утре след 14 ч съм отново при невролога и ще го питам най-обстойно за тези хран. добавки, какво му е мнението. После ще споделям пък с вас , какво ми е отговорил. Оф...

# 411
  • София

досега от свой избор, по простата причина че ми бяха казали, че от там било сигурно че се взима директно от проф. Димитров и е оригинален продукта, но като сравнявам цените - от този кинезитерапевт, който Никси посочи цената е най-добра  Peace

Но пак казвам, не залагайте големи надежди на тази добавка. Аз го пих ударно само първия месец и реших следващите да включа и други добавки, а Сириуса да продължа да го взимам в по-ниска доза. Просто много несигурно ми изглежда, да залагам само на него, я работи я не за дискови проблеми. Иначе в сайта на свой избор, оставят разни хора мнения, може да по прочетете.

И аз съм се спрял на този продукт, като започна да тренирам мисля да си взема нещо подобно - има ли отзиви вече за него?

# 412
И аз съм се спрял на този продукт, като започна да тренирам мисля да си взема нещо подобно - има ли отзиви вече за него?

Отзиви при прием за проблеми с дисковете аз нямам. А дано някой, който има възможност да го пие дългосрочно и се повлияе добре да се похвали тук  Simple Smile

За открития ЯМР, аз си правих там и определено съм доволна че го има, иначе не знам как бих издържала изследването в тези туби на закритите резонанси.

# 413

MINKA, аз също си правих ЯМР на главата заради висок пролактин и 3 месеца след това се наложи и за кръста. Няма проблем, при ЯМР няма облъчване   bouquet

# 414
Задавам си следния въпрос, има една непрекъсната болка отстрани в ябълката на левия крак, която слиза надоло отпред и отзад, особено при стоене на стол. Както и в предната част на слабините като прерязване и болка. Ясно е,че е от ДХ, но възможно ли е да не се повлияе изобщо от 2 инжекции Дипрофост? Бия ги и нямам никакво подобрение на състоянието на следващия ден. Едно и също е. Питах невролога, да не би да има проблем с тазобедрената става нещо, той вика едва ли., от хернията е? newsm78

# 415
Ева, мен есента една невроложка ми беше изписала една инжекция Дипрофос, понеже ги нямаха в аптеката ми дадоха аналога Флостерон, не само че нямаше никакъв ефект от инжекцията но и се влоших междувременно.

Иначе за болките какво да кажа, толкова плаващи и менящи се болки предизвикват тези хернии, че то направо човек почва да си мисли какво ли не. Мен по едно време имах чуството, че ме боляха тазобедрените стави  Shocked А за гамата от болки в краката и местоположението им въобще не ми се говори!

# 416
Досега масова хората са доволни и от Дипрофоста и Флостерона, аз само това не бях порбвала и такива надежди таях. Айде сега викам, времето е променливо, вали духа, ама то не може все на това да отдавам болежките. Май ще се ходи при неврохирург след ЯМР.

# 417
Може би, повече на брой инжекции трябва да се сложат  ..знам ли, или трябва време да подействат.

Ти успя ли да си набавиш ензимите, пробвай и с тях ударна доза поне месец-два.

# 418
Не не съм, много съм навита, ако някой иска да поръчаме, веднага давам паричките.

# 419
От този сайт iherb, май не правят общи поръчки  Thinking

Аз понеже нямам възможност да се занимавам с освобождаването на митници, поръчвах добавки от този сайт:
http://bigvits.co.uk/

Асортимента е по-беден, но ги има ензимите, единствено серапептазата, която предлагат е по-слаба и май трябва да се пие двойна доза от нея. В пощата или с куриер идват пратките. Иначе като цени, не съм правила точна съпоставка, но не мисля че разликата в плюс за американския сайт е много голяма, там все пак има и ддс, мито май.

Иначе в този сайт, четох отзиви на хора повлияли се много добре от приема на серапептаза и бромелаин при болки в гърба, ишиас. Трябва да се пробва!

Общи условия

Активация на акаунт