Дискова херния - 7

• 148 938
  • 744
  •   1
Отговори
# 90
Благодаря Ви момичета   bouquet
Проблема е , че в Благоевград май свестен невролог не е останал  #Crazy
Но вече съм се наумила, че съм за там, искам да чуя и от там мнение!
Защото на мен никой не ми говори за засегнат нерв, а според мен от там идва всичко  newsm78
Ние станахме по-големи специалисти от лекарите, но такова време е дошло!

# 91
nadia1202, моля те покажи на какъв стол стоиш и ако може да споделиш, откъде си го взела. Надявам се да не ставам досадна вече с тези столчета, но не мога да рискувам да поръчам нещо за толкова пари ей така.

# 92
  • София
evak,в момента ползвам този: http://www.plesio.bg/rabotni-c-69978855/torre-raboten-stol-mesh-p-285241.html
Удобен е и не е безумно скъп, защото ми предлага и столове по близо 1000 лева, което за мен са доста пари.

Искам да питам и оперираните: има ли значение дали в деня на операцияте съм в цикъл, защото така се очертават нещата?

# 93
Не е за предпочитане да си в цикъл.Предупреди лекарите те ще преценят.Аз лежах 10 дни преди операцията в неврохирургия и цъкъла ме изненада точно сутринта 15 мин преди да ме качат в операционата.Явно от нерви беше...Не е много комфортно да си в такова състояние,аз лично бях с катетър и станах на 3тия ден...което си е доста кофти...Ползвах тампони...Операцията ми беше 3ч и половина .Събудих се след още 3.
До колкото знам не се препоръчва операция заради опастност от кръвоизлив.Може и да не съм права,но задължително предупреждаваш.

# 94
nadia1202, аз също видях от по 1000, но просто не мога да ги дам.
Този е на доста поносима цена, ти от колко време го ползваш. Моля, ако някой има мнение относно столчето, да сподели, да даде съвет. Тази част зад гърба, регулира ли се по някакъв начин?
Видях и други столчета, на сносна цена горе долу, спрямо тия от 1000 в сайта,.Проблемът е ,че няма как да го изпробвам. Тук в Плевен никъде няма налични подобни столчета.

# 95
  • Другата България
Надя, аз също мисля, че не е препоръчително да си в цикъл. Попитай да не стане проблем в последната минута....
Преди години лежах в ортопедичната болница в Горна баня за  операция на крака. С мен в стаята имаше жена за операция на менискус.Беше в цикъл и не каза.Сутринта преди операцията я върнаха от операционната заради това, отложиха я. Та си питай. Peace

# 96
Надя, аз също мисля, че не е препоръчително да си в цикъл. Попитай да не стане проблем в последната минута....
Преди години лежах в ортопедичната болница в Горна баня за  операция на крака. С мен в стаята имаше жена за операция на менискус.Беше в цикъл и не каза.Сутринта преди операцията я върнаха от операционната заради това, отложиха я. Та си питай. Peace
Да, .......и май няма значение каква ще е операцията, каквато и да е дори и да няма противопоказания, просто за удобство не е препоръчително.

Преди седем месеца дори само за операция вадене на сливици ме питаха кога ми е цикъла, че да планираме операцията веднага след него. nadia1202, Ако може е добре да отложиш с няколко дни.

# 97
Здравейте, успях да прочета само тази тема, искам да попитам дали някой има изтръпваня, на кръста, паясната част и  горната част на краката....

Аз от две седмици имам такива, като болката в кръста също я има, но основно са изтръпванията. Не са постоянни, има дни в които въобще не ми изтръпва, но на другия ден пак се започва. Като изтръпането е на моменти, ту изчезва, ту се появява.
А като се замисля, всичко ми стана след деня в който учих дъщеря си да кара колело без помощни, бях прикленала.....
Ходих на невролог, правих рентгенова снимка, там нищо не се видя, тя каза нерв, мажи се и това е всички ни има по нещо...
Много се притеснявам, а ЯМР правих преди 3 месеца на глава заради висок пролактин и сега ми каза да изчакам с него. Така, като не знам точно какво ми е и какво да правя, ми е много притеснено  Cry

# 98
Здравейте, успях да прочета само тази тема, искам да попитам дали някой има изтръпваня, на кръста, паясната част и  горната част на краката....

Аз от две седмици имам такива, като болката в кръста също я има, но основно са изтръпванията. Не са постоянни, има дни в които въобще не ми изтръпва, но на другия ден пак се започва. Като изтръпането е на моменти, ту изчезва, ту се появява.
А като се замисля, всичко ми стана след деня в който учих дъщеря си да кара колело без помощни, бях прикленала.....
Ходих на невролог, правих рентгенова снимка, там нищо не се видя, тя каза нерв, мажи се и това е всички ни има по нещо...
Много се притеснявам, а ЯМР правих преди 3 месеца на глава заради висок пролактин и сега ми каза да изчакам с него. Така, като не знам точно какво ми е и какво да правя, ми е много притеснено  Cry

Изтъправане или остра болка сякаш те удри ток? Питам, защото аз съм с много особена чувствителност и преминаване на ток в областта на външната част на бедрата newsm78

# 99
  • София
nadia1202, аз също видях от по 1000, но просто не мога да ги дам.
Този е на доста поносима цена, ти от колко време го ползваш. Моля, ако някой има мнение относно столчето, да сподели, да даде съвет. Тази част зад гърба, регулира ли се по някакъв начин?
Видях и други столчета, на сносна цена горе долу, спрямо тия от 1000 в сайта,.Проблемът е ,че няма как да го изпробвам. Тук в Плевен никъде няма налични подобни столчета.
Разгледай тук, но то трябва да ги пробваш:
http://www.siton-bg.com/chairs/index/3
http://www.siton-bg.com/chairs/index/2

След 2 седмици ще ходя до Пловдив и мисля този път да изпробвам някои модели, а там знам, че има и некитайски.  Peace

# 100

[/quote]
Изтъправане или остра болка сякаш те удри ток? Питам, защото аз съм с много особена чувствителност и преминаване на ток в областта на външната част на бедрата newsm78
[/quote]

Изтръпвания са....

# 101
hakama, гледах ги аз тези, но цената от 900 нагоре ми идва в повече.

# 102
  • София
hakama, гледах ги аз тези, но цената от 900 нагоре ми идва в повече.
Има за 200-300лв добри модели (поне на вид), като тествам ще докладвам.  Peace

За под 200лв надали ще се намери нещо добро, или ще запарява или подлакътниците ще са ти неудобни или нещо друго... просто един път трябва да дадеш малко повече пари.

# 103
Ето едно интервю, което ми попадна. Коментират се някои от методите за консервативно лечение на ДХ:
https://www.youtube.com/watch?v=twcc2jVOyKg

Лично на мен ми беше полезно.

# 104
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1930544
и е малко по различно от интервюто с д-р димитров

Общи условия

Активация на акаунт