Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са потребителските преживявания с хомеопатични инжекции и лечение с протеолитични ензими?
Какви са препоръчителните упражнения след операция на дискова херния?
Какви са препоръчителните лечения за дискова херния?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са потребителските преживявания с хомеопатични инжекции и лечение с протеолитични ензими?
-
Какви са препоръчителните упражнения след операция на дискова херния?
-
Какви са препоръчителните лечения за дискова херния?
Лечението на дискова херния може да включва различни методи като физиотерапия, медикаментно лечение, озон терапия, масажи и неврологични консултации. В някои случаи може да се наложи оперативно лечение. Важно е да се консултират със специалист, който да определи най-подходящия подход за вашето състояние. Лечението на дискова херния може да бъде консервативно или хирургично. В консервативното лечение се използват нестероидни противовъзпалителни лекарства, аналгетици, физиотерапия, балнеолечение, ЛФК, озон терапия, акупунктура и хомеопатични инжекции като Discus Compositum N и лечение с протеолтични ензими. Хирургичното лечение се прилага в случаи на тежки увреждания или при неефективност на консервативните методи. За лечение на дискова херния обикновено се препоръчва консервативно лечение, включително лекарства като Movalis, Voltaren или Deep Relief, физиотерапия, упражнения и масажи. Хирургическата намеса се счита за последна мярка, особено ако хернията е малка и не е разкъсвала пръстенa.
-
Как мога да получа достъп до балнеолечение?
-
Какви са методите за консервативно лечение на дискова херния?
), дясна на L5S1 и медианна на L3L4. Десния крак започна да ме наболява малко преди операцията. Невролога ми каза, че може и да е от тази на Л4Л5, може и да е от дясната.Той изказа мнение на база само скенера, сега ще ходя с ЯМР-то -на него се вижда и третата, скенера я пропусна. Неврохирурзите, казаха, че е нелогично да ме боли и в дясно и не е от двете, които ми останаха...
. Вече не ме боли десния крак, левия почти не ме боли, значи тактиката ми работи
Все още тялото ми не се е изкривило и много се надявам този път да не стигна дотам.Не ми се беше случвало от почти две години.Чудно си изкарвам празниците-на легло.Ама как започват тези кризи?!С нищо не съм се товарила,гледам се като писано яйце
много смешен глагол си измислила, Алечка. Аз също не мога да хвана цаката на "скризването". Миналото лято дойде от нищото, нито се бях натоварвала, нито нищо. Толкова много се пазя, че даже прахосмукачката и парцала вече са задължение на мъжа ми.