СТРАСТИ - градините в София кампания 2013/2014

• 39 912
  • 973
  •   1
Отговори
# 930
  • София
И аз не мога да разбера как не те е срам, да пътуваш по 60км всеки ден...  Hug Честито, въпреки всичко Simple Smile

Заключили са системата и не мога да видя дали са ни приели. НЕ, че имам някакви надежди, ама все пак да проверя, 'дет се вика.
Резултатите могат да се видят в страниците на градините, не е нужно да се влиза в профила.  Peace

# 931
Violenza, на сайта на заведението се вижда без да е необходимо да влизаш в системата + на мейла за контакт.

От нашата гранична група е останало едно дете с равен брой точки, другите са приети. Дано и то да влезе на трето класиране, стана ми гадно като го видях. Не че не искам и другите след него да влязат, но все пак то поне е с равен брой точки с приетите и е останало само некласирано.

# 932
  • София
И аз не мога да разбера как не те е срам, да пътуваш по 60км всеки ден...  Hug Честито, въпреки всичко Simple Smile

Заключили са системата и не мога да видя дали са ни приели. НЕ, че имам някакви надежди, ама все пак да проверя, 'дет се вика.
Резултатите могат да се видят в страниците на градините, не е нужно да се влиза в профила.  Peace

Благодаря ти. Като отидох на класирани - не ми излиза списък, а на чакащи излиза списък, в който присъства дъщеря ми, значи - не сме приети отново Simple Smile

# 933
  • София
Мда, да си първи в списъка на неприетите е много гадно..... Случва ми се за втори път Sad

# 934
  • София

Благодаря ти. Като отидох на класирани - не ми излиза списък, а на чакащи излиза списък, в който присъства дъщеря ми, значи - не сме приети отново Simple Smile
На класирани не излиза списък, защото не е имало свободни места за второ класиране и такова просто е нямало.

# 935
  • София

На класирани не излиза списък, защото не е имало свободни места за второ класиране и такова просто е нямало.

Да, де да Simple Smile То в тая ясла влизат само с 9+ точки... баси късмета. Май и аз ще прибегна догодина до Кремиковци, както е тръгнало. Ако се разделим със съпруга ми, имам предвид развод, детето ще се счита ли за дете на самотен родител?

# 936
  • Куциндрел

Да, де да Simple Smile То в тая ясла влизат само с 9+ точки... баси късмета. Май и аз ще прибегна догодина до Кремиковци, както е тръгнало. Ако се разделим със съпруга ми, имам предвид развод, детето ще се счита ли за дете на самотен родител?
Не, счита се, ако е с баща неизвестен или единия родител е починал.
Не ти трябва да се водиш самотен родител.

# 937
Здравейте и ние сме от приетите Grinning.

Хиляди благодарности на момичетата, които не спират да отговарят и дават ценни съвети, както и на тези от РГ за всичко, което правят   bouquet

Специално - сърдечно благодаря на v_spasova и Botten Mary Simple Smile за ценната информация и насоките   bouquet   bouquet   bouquet.
(приеха ни в 61 ОДЗ и на нас ни е малко далече, но сме Simple Smile)

Много късмет на неприетите  newsm10

# 938
romanol, мерси за съвета!  bouquet
Разговорът с директорката кога трябва да се проведе? Сега, преди второто класиране, в началото септември или по друго време? И още нещо, каква е ролята на комисията, за която споменаваш? Извини ме за въпросите, но никак не съм наясно с цялата процедура по кандидатстване, записване и прочие...

Комисията разглежда документите и преценява дали диагнозата на детето няма да пречи на интеграцията му в ДГ и дали наличният персонал може да се грижи за детето или е необходим допълнителен ресурсен учител. С две думи дали ще ви приемат. Ако сте с много тежка диагноза не възлагай големи надежди.

Ако искаш и сега можеш да проведеш един първоначален разговор с директорката, но за документите ще те върне за септември, защото комисията тогава се сформира, т.е. в момента няма кой да оцени обективно състоянието на детето.
Мисля, че е хубаво от сега да си подадат документите, защото, ако има деца с една и съща диагноза предимство ще има детето с по-преден входящ номер. Освен това по-съвестните директорки казват и колко деца ще приемат по тази точка (нямам предвид безразборното приемане и с други стимули)

# 939
  • София
Специално - сърдечно благодаря на v_spasova и Botten Mary Simple Smile за ценната информация и насоките   bouquet   bouquet   bouquet.
(приеха ни в 61 ОДЗ и на нас ни е малко далече, но сме Simple Smile)
Честито Simple Smile
Госпожите, които сега поемат двете 1-ви групи в 61-во ги хвалят. Дано и на лапетата да допаднат.
И може да сме в една група Wink

# 940
romanol, bubardini, отново благодаря за съветите! Дъщеря ми не е приета (с 8.2 т.), нямаше гранична група, нямаше и томбола - разчитах поне на нея, така че ще прибегнем до 2.2.4...

# 941
  • София

три са случаите, при които ще се водиш самотен родител: неизвестен баща, вдовица и на бащата трябва да са отнети изцяло родителските права по съдебен път. и трябва да представиш съответните документи

# 942
  • София
Да-а, в моята работа е невъзможно да се водят деца - забранено е... Даже, ког. ходя да си оправям някои документи, колегите слизат до долу, ако съм с бебето  Peace

# 943

Има градини - като например тези в Лозенец  -11 ЦДГ, 166 ЦДГ и 92 ЦДГ, в които въпреки че имаше по едно свободно място във всяка от градините, класиране просто не е имало. Няма генериран списък от класирането вчера, а само списък на неприетите. Така местата стоят като свободни и остават за 3то класиране. Някой да има представа защо така се получава?

# 944
Здравейте, имам следния въпрос. Предлагат ми да започна работа в общинско училище от септември, като административен персонал заплатата е същата като на досегашната ми работа единственото, което ме кара да се замисля, е това, че видях в системата за кандидатстване за градини дават една точка за родители, които работят в общински училища на трудов договор. Та въпроса ми е важи ли тази една точка и за хора, които не са преподаватели, но работят на такова място?

Общи условия

Активация на акаунт