L’Erbolario парфюмерия и козметика

• 85 650
  • 732
  •   1
Отговори
# 585
# 586
ПРЕДСТОЯЩО ОТКРИВАНЕ

Скъпи приятели,

имаме удоволствието да ви съобщим, че на 21 Февруари предстои официалното откриване на новия магазин на L'ERBOLARIO в София.

Магазинът се намира на бул. Витоша 56.

Заповядайте да посетите новият дом на красотата, за да отпразнуваме на чаша шампанско щастливия момент.

Всички наши настоящи и бъдещи клиенти ще получат
25% отстъпка
от 16 до 20 часа

Очакваме Ви!

# 587
Успях да отида и се сдобих с парфюм Hedera, който е страшно мой и ме радва вече от няколко дни. Много зелен и пролетен аромат, разкошен   bouquet

# 588
  • София
Успях да отида и се сдобих с парфюм Hedera, който е страшно мой и ме радва вече от няколко дни. Много зелен и пролетен аромат, разкошен   bouquet
Честито!  Hug Това ми е много желана придобивка и само чакам да намеря време да отида да го взема Simple Smile Траен ли е при теб? И каква ти е кожата /че нали има значение и това  Grinning/. С много удоволствие и кеф да си го ползваш   bouquet

# 589
Честито!  Hug Това ми е много желана придобивка и само чакам да намеря време да отида да го взема Simple Smile Траен ли е при теб?
Благодаря!  Hug След първото пръскане с тестера в магазина го усещах на китката си още 5 часа, а бях подготвена от прочетеното за доста по-малко. Кожата ми...не знам каква е Simple Smile Нормална... От както го взех се поливам сутрин обилно, но до обяд спирам да го усещам или поне остава доста леко забележим..Но аз много бързо свиквам с парфюмите си и спирам да ги усещам.
При всички случаи е много приятен и ти го пожелавам скоро!  Simple Smile

# 590
  • София
Момичета, бързам да споделя много хубава новина:

"По случай най-красивия дамски празник ние от L'ERBOLARIO ви подаряваме в дните 6, 7 и 8 март - 20% отстъпка /важи за всички серии/. Заповядайте в нашите магазини: София, бул. "България" - МОЛ БЪЛГАРИЯ, партер; София, бул. "Витоша" 56."

Пожелавам ви прекрасен и ароматен празник!   bouquet

# 591
Момичета, бързам да споделя много хубава новина:

"По случай най-красивия дамски празник ние от L'ERBOLARIO ви подаряваме в дните 6, 7 и 8 март - 20% отстъпка /важи за всички серии/. Заповядайте в нашите магазини: София, бул. "България" - МОЛ БЪЛГАРИЯ, партер; София, бул. "Витоша" 56."

Пожелавам ви прекрасен и ароматен празник!   bouquet

Браво, а в Бургас само 10%.

# 592
  • Бургас
За Бургас за сега е само 10%, писах им да видим дали ще отговорят. И ще им кажа че по този начин много бързо ще си затворят магазина в града. И без това не е лесно за такъв тип магазини в нашия град.

# 593
  • Бургас
deadly_vesi , на 100% съм съгласна с написаното от теб! smile3501

# 594
  • Бургас
Те губят , обадих се и питах. Нямат никакво намаление , само 10% на определени продукти . Казах им , че при това положение ще се свържа с магазина на Ерболарио във Варна . Изгубиха ме , от както са отворили и то тихомълком съм им редовен клиент .

# 595
Те губят , обадих се и питах. Нямат никакво намаление , само 10% на определени продукти . Казах им , че при това положение ще се свържа с магазина на Ерболарио във Варна . Изгубиха ме , от както са отворили и то тихомълком съм им редовен клиент .
Във Варна 20% ли е намалението?

# 596
  • Бургас
За Бургас за сега е само 10%, писах им да видим дали ще отговорят. И ще им кажа че по този начин много бързо ще си затворят магазина в града. И без това не е лесно за такъв тип магазини в нашия град.

И аз им писах. Недопустимо и неуважително е подобно делене на клиентите  Confused

Преди две минути във Фейсбук излезе съобщение от магазина в Бургас - 20% намаление на 7 и 8 март

# 597
  • София

И аз им писах. Недопустимо и неуважително е подобно делене на клиентите  Confused

Преди две минути във Фейсбук излезе съобщение от магазина в Бургас - 20% намаление на 7 и 8 март
Браво, момичета!   bouquet Спечелихте!

# 598
  • Бургас
Точно това щях да ви пиша! Какво да ви кажа, може ло!!!
Здравейте,
благодаря че попитахте и установихме че са пропуснали да ни информират. Да и при нас ще има 20 % отстъпка за събота и неделя.

# 599
  • Пловдив
 Те самите не разбират явно, че по този начин доста хора ще купят и непредвидени неща подведени от промоцията, добре че се освестиха!   Laughing Психологичния момент е основен при празниците, чудя се и аз на още една Хедерка,  с голям кеф си изпръсках една 50-тичка лятото.

Общи условия

Активация на акаунт