БРОДИРАНА КРАСОТА - ГОБЛЕНИ ТЕМА 109

• 73 654
  • 721
  •   1
Отговори
# 150
А някои се забавляваме и с деца, и с гоблени  Mr. Green
Реа,  Hug

# 151
  • sof
Добро утро и сърдечно благодаря за незабавната рекция на питането ми. Ами уточних за децата, понеже ако не беше излязло в гугъл, нямаше да ми хрумне дори при майките да питам, да са ви живи и здрави децата ! Е, значи впечатлението ми е правдиво за тази панама, не стягам, а съм към 1/2 от него и преценям, че конците са доволно достатъчно, пък и не съм разшивала, че да имам фира; с удоволствие ще покажа снимка като се прибера, и пак : мн е измачкано. Има един знак само, нойто се изпълнява с това, което едва снощи разбрах, че се нарича „мартеничка„, и него по неизбежност го правя с двойна нишка. За цените, намирам ги прилични, тук видях и мн нова за мен инфо за ентусиасти; а този си го избрах, понеже ми досвидя да поръчам от моделите на Nora Corbet, пък и си признавам, че те са епични по сложност за моя скромен опит; видях че някой показва една нейна великолепна русалка, поздравления.

# 152
Аз не съм шила от около месец,гледам все да съм навън в хубавото време,тези дни пак ще почна пошия,сърбят ме ръцете  smile3508

# 153
pepen, didida благодаря ,че опитахте здраве да е ще чакаме може и да се появи
pepen мила знам ги тези гоблени но не съм още срещнала ушит на тази фирма а ме плениха с на пръв поглед лесните схеми и не са чак толкова често срещани  newsm78

# 154
  • Троян
Аууу ,изчезнах от интернет пространството за 3 дена и тук се затрупало с красоти Hug
С ММ бяхме на малко релакс в Южна България и днес минахме през Карлово,имахме време и за кафе ,но като не се сетих предварително да се свържа с  Лейди Н  ooooh! много ме беше яд,за следващия път ще бъда по-подготвена.
МНого се радвам ,че Вики вече е на Американска земя,щаслива и отпочинала   bouquet

# 155
Наваксах пропуснатото - ама много красота, пък уж почивни дни и слънце - напълних очи и душа!
Браво на всички - да не изброявам, че ще изпусна някой.

Вики, на теб много положителни емоции и спомени!  Hug

ba4iiska, гоблена е точно от Аксиома и на акционната цена.
Доставиха ми го за и няма 2 дни (извън София) -  много ми е мерак той.  Grinning

Благодаря и за мненията относно фабричния проблем на панамата, ама май ще я рекламирам  - колкото повече го гледам, толкова повече го виждам  Close - само ще ме дразни...

# 156
  • sof
http://zlatad2.snimka.bg/details/za-mama-bg.751309

Здравейте, ето снимка, благодаря за вниманието.

Причината да шия с три ката е, че рехавата основа е черна и силно контрастна с кривещите се кръстчета при два ката конец, плюс дето и прозира. Приятен ден на всички ви !

# 157
Здравейте да ви покажа и втората си молитва днес родителите ми идваха на гости и майка ми като я видя ме помоли да и направя и на нея  Grinning кажете как да и откажа .Така че утре отивам за конци и ще продължавам с молитва № 3 .
http://gilia.snimka.bg/tapestries/moite-gobleni.112826.30420139

# 158
  • София /Абсурдистан
Да се запиша с последните ми 2 завършени неща, направени за подарък.

# 159
Да не си помислите, че мързелувам съвсем - една фея за късмет:

много е готина. имаш ли схемичките и на другите?

# 160
  • Троян
Херцогиня фон Дж-то ето и приятелките й

дано се виждат,ако имаш проблем ,ще ги публикувам другаде  Peace

# 161
супер си  Hug свалих ги

# 162
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria

И аз  Hug

Да се похваля, че вчера имаше среща от "близък вид". Доста си побъбрихме с olenka63 - основно за гоблени, разбира се.   friendship

# 163
Ах, колко се радвам като е имало срещи! Аз пропуснах една с Делфинче наскоро по независещи от мен причини, Албенка е била тук, но ... Албенче, и да се беше обадила, освен на гости нямаше как да се видим, миличка. Оправиха ми херния и сега стоя вкъщи.  Hug

# 164
  • Балчик
Албенка, много са сладки тия феички, свалих си ги и аз, благодаря Hug

Общи условия

Активация на акаунт