БРОДИРАНА КРАСОТА - ГОБЛЕНИ ТЕМА 109

• 73 654
  • 721
  •   1
Отговори
# 165
  • Троян
Ах, колко се радвам като е имало срещи! Аз пропуснах една с Делфинче наскоро по независещи от мен причини, Албенка е била тук, но ... Албенче, и да се беше обадила, освен на гости нямаше как да се видим, миличка. Оправиха ми херния и сега стоя вкъщи.  Hug

Незнаех ,но ти пожелавам,бързо оздравяване и въстановяване Hug сега докато си почиваш не се знае как ще ни затапиш с някоя красота Grinning
На тези феички отдавна им хвърлям по едно око,но не съм им намерила още повод  Simple Smile

# 166

И аз  Hug

Да се похваля, че вчера имаше среща от "близък вид". Доста си побъбрихме с olenka63 - основно за гоблени, разбира се.   friendship

И аз ще си ги сваля ама довечера у нас. Все може да им намерим приложение. Още повече че Виктория много обича да шие контур и фр. възли.
Бачийска какви са тези сладки приказки за гоблени. Доколкото знам оленка 63 не беше пратена там да си говори за гоблени, а за други работи. Шегичка - завиждам ви че сте се видяли и сте си поговорили. При мен беше скука.

# 167
Бях на избори, но когато Бачийска живее на 20  метра от училишето, в което бях, кажете има ли сила, която може да ме задържи и да не отида да и видя съкровищата-къта и за шиене, конци, органайзери, ушити гоблени, чакащи за шиене, подаръците, които е получила от вас и всички останали неща, свързани с нашето хоби, Вярвайте ми, че нищо не е в състояние да ме задържи да не отида, такъв душевен оргазъм получих докато разглеждах това-онова, а то има какво да се види.
Имам чувството, че съм някакъв фетишист когато става на въпрос за всичко свързано с нашето хоби и Мисис Скрудж. Не знам дали това е само моя мания или и вие имате такива усещания по някой път, обаче не се смущавам много от тази си крайност, поне не съм опасна за околните.
Един много хубав час прекаран в сладки приказки и разглеждане. Чудесен час.

# 168
Съжалявам, че не се отзовах навреме със схеми на феичките, но бяхме на село, а там ги нямам. Виждам, че някой го е направил вместо мен, благодаря Wink
Аз помогнах на племенницата ми да си довърши подаръка за учителката, който уж трябваше да е за Осми март  Mr. Green Сега ще бъде за завършване на учебната година Simple Smile Получи се това:

# 169
  • София / Баня
Записвам се, че ви изпуснах и се връщам да видя кой каква красота е показал.

# 170
О, да не пропусна и аз си копнах феите, но имам съмнение, че ги имам нейде по папките  Joy

Unknown_lady, страхотни са и двата гоблена  Crazy

ИнаТ, браво на племенницата ти! Има място от горе за текст, ще пишете ли нещо?

# 171
Да не мислите, че спА  Grinning

Вместо картичка ще подаря тази рамчица на племенницата ми:)

# 172

ИнаТ, браво на племенницата ти! Има място от горе за текст, ще пишете ли нещо?

Нищо няма да пишем, рамкирали сме вече. Отгоре е небето  Mr. Green Предложих да има надпис, не иска.

# 173
Да се запиша с последните ми 2 завършени неща, направени за подарък.

Страхотни са- браво      bouquet

# 174
Да ви кажа какво забелязах докато си шия Лилиите. Те са с конци Puppets. Когато съм купувала от магазина чиленца Puppets не съм оставала особено очарована. Обаче когато е в комплектовка нямам грам забележки. Нито веднъж не се скъса, оплете и т.н. Някой има ли подобни наблюдения?
И, хора, тези Лилии са ми труднички. А аз бях решила Хаед да започвам ...  Embarassed Embarassed Embarassed
П.П. Забравих да похваля племенницата ти, ИнаТ! Браво на детето! Все така да продължава!
Реа, рамчицата е много сладичка!
Непозната лейди, свежарски са!

Последна редакция: вт, 14 май 2013, 12:36 от Аз! Lady N

# 175
Момичета някоя от вас беше шила тази чашка, бих искала да помоля за подбора на конците, че от легендата не мога да се оправя   Embarassed

# 176
  • София
Ето нещо дребничко от мен, завършено снощи. Снимката е малко бледа при прехвърляне от телефон към компютър, не знам защо, иначе цветовете са по-ярки.

# 177
  • Троян
Ето нещо дребничко от мен, завършено снощи. Снимката е малко бледа при прехвърляне от телефон към компютър, не знам защо, иначе цветовете са по-ярки.

Много са красиви пеперудите ,забелязвам че е са с различни бодове  Hug

# 178
  • Плевен
Момичета някоя от вас беше шила тази чашка, бих искала да помоля за подбора на конците, че от легендата не мога да се оправя   Embarassed

Не съм ги шила въпреки че им се каня ,но имам ключ на цялата серийка. Peace

http://www.picvalley.net/u/2550/1687560012476830001364390399B0xL … TaWiKdOSuwa01.JPG

Скрит текст:
ушити и 4 от едно момиче от другия форум   bouquet

Последна редакция: вт, 14 май 2013, 13:38 от pepen

# 179
pepen много благодаря   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт