Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 86~

• 38 817
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
  • в подножието на планината

Снежи, Heart Eyes  bouquet

Иве, Hug не съм го чувала тоя...не знам какъв е... Rolling Eyes

Петрова,  bouquet

# 166
Чантите на Фериха като цяло не ми бяха по вкуса някак без вкусни.И най-вече като бяха женини ей таз голяма чанта и аз мога да влезна в нея.

# 167
  • Стара Загора
Догоних ви най - накрая и представете си още не ми се спи  Mr. Green

Ренка, Снежи за новата тема   Hug Hug  newsm51 newsm51  прекрасна както винаги  Heart Eyes

Ванче, последвана си в туита   Peace

Ренате
, много си забавна къз кефиш ме  Mr. Green Hug

На всички заминаващи весело изкарване и да се върнете със снимки  Hug
Аз разбира се ще си седя тук  Rolling Eyes

Ива  Hug  Петрова  Hug  Наде  Hug Манка   Hug Съншайн  Hug  Галя  Hug  Мише   Hug  и всички на балкона   Hug

# 168
Чантите на Фериха като цяло не ми бяха по вкуса някак без вкусни.И най-вече като бяха женини ей таз голяма чанта и аз мога да влезна в нея.

Grinning Grinning и стайлинга и хич го немаше. Като че ли Хандето най добре я обличаха по мое наблюдение

и аз съм те последвала Дени  Hug

# 169
  • София

Тази, с която беше в днешния епизод примерно ми допада, но след като се оженят пълна трагедия...
За Ханде мога да кажа, че винаги беше със страшни обувки и чанти!

# 170
  • София

Grinning Grinning и стайлинга и хич го немаше. Като че ли Хандето най добре я обличаха по мое наблюдение

и аз съм те последвала Дени  Hug

newsm10 newsm10 дам съгласна съм !!!

Дени Надуфче Ренате Рая Ани Кака /нищо,че ги няма/ Галя Ивва Илди Татарова Марги ох абе всички, всички,че пропускам все някого Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 171
  • София
На мен стайлингът на Емир много ми харесва  Peace Страхотни ризки, сака, палта и т.н.  Peace

# 172
АНи пече баджак у гръцко

а аз съм си тук бе...утре сабахлян заминаваме Mr. Green

# 173
  • Стара Загора
Ханде я обличаха много добре, Фериха само първи сезон и малко от втори в момента, в който Емир разбра истината за нея и край, пълна скръб  ooooh! ooooh!

# 174
Ханде я обличаха много добре, Фериха само първи сезон и малко от втори в момента, в който Емир разбра истината за нея и край, пълна скръб  ooooh! ooooh!
даааа почна да се облича от пазара,затова

то няма значка от къде,въпроса е да е подбрано добре Sunglasses

# 175
На мен стайлингът на Емир много ми харесва  Peace Страхотни ризки, сака, палта и т.н.  Peace
И на мен, както и на Ханде.
Нямаше шест пет при тях, винаги бяха добре облечени и обути.
Скрит текст:
Охххх, много ми харесва сериала, който загледах по Диема, но се очертава адска драма, смърт на квадрат и то все на главните актриси. Sick Единствено него следя в момента.
Серенайката играе перфектно и очаквам да са много добра комбина с Чаатай наесен.
Ренка, лека ти нощ, Hugлека Ви вечер и от мен.

# 176
  • София
АНи пече баджак у гръцко

а аз съм си тук бе...утре сабахлян заминаваме Mr. Green

ooooh! Ама и аз съм един заплес  Joy Каке  Hug на къде? и аз да полюбопитствам малко  Mr. Green
Ани май си е най-добре да ви кажа  Mr. Green

# 177
  • София
Ама кой е тоя сериал по диема с тая Серенай я кажете да го видя и аз? newsm78

# 178
  • Стара Загора
Ханде я обличаха много добре, Фериха само първи сезон и малко от втори в момента, в който Емир разбра истината за нея и край, пълна скръб  ooooh! ooooh!
даааа почна да се облича от пазара,затова

то няма значка от къде,въпроса е да е подбрано добре Sunglasses

Съгласна  Peace

Наде и аз днес го загледах, да та видим , не мога да го следя много, но колкото толкова  Peace
Серенай и на мен ми хареса  Peace

# 179
  • София
Ама кой е тоя сериал по диема с тая Серенай я кажете да го видя и аз? newsm78

Скрит текст:
Сезоните на любовта от 22ч.

На мен стайлингът на Емир много ми харесва  Peace Страхотни ризки, сака, палта и т.н.  Peace
И на мен, както и на Ханде.
Нямаше шест пет при тях, винаги бяха добре облечени и обути.
....

Емир беше със страхотен стайлинг през цялото време  Peace Супер цветове, които много му отиват  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт