Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 86~

• 38 710
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
# 706
Добро утро и от мен
Надуфче  Hug Мерси ами и аз да съм по последен писък на модата с тия вампита Релаксче  Hug Ирка  Hug Татарова  Hug Пейкова  Hug Дени  Hug Пепи  Hug и за всички които съм пропуснала Весели празници ви пожелавам бъдете много щастливи на тези христиански празници а който е ходил някъде на почивчица после да качи снимки да гледаме  Grinning Grinning
Честит имен ден и на всички именници  Kissing Heart

# 707
Жеси, Hug весели празници и на теб  Peace  Пепи, Hug честита ти именничка много да те радва  Peace

# 708
Джеси,  Hug забравих да ти честитя новия вампирски подпис.  Laughing Много е хубав.  Heart Eyes
Весели празници и на теб.  Hug Аз никъде няма да ходя, така че си оставам тук с вас.  Laughing

# 709
Джеси,  Hug забравих да ти честитя новия вампирски подпис.  Laughing Много е хубав.  Heart Eyes
Весели празници и на теб.  Hug Аз никъде няма да ходя, така че си оставам тук с вас.  Laughing

Мерси Рая не се притеснявай и аз съм си тука за жалост  Hug  Cry

# 710
# 711

Поздравче  Heart Eyes

# 712

Миленче много хубава песен  Heart Eyes

# 713
Снежи, Hug с който и да играе Хазал викам на есен с песен да има проект,че бая си почина  Peace

Много си права!Хазал си е Хазал,ама все пак искам партньора й да е убавец,та да има тръпка и Ча да види какво е изпуснал/ако я е изпуснал,де  newsm78/  hahaha hahaha hahaha
Джес!  wavey
Аз пиша и тук,и в новата тема...ама ми е добре...не се оплаквам  newsm44[/

Καλημέρα ♥ Τι κάνετε;
Goodmorning..How are you? ♥ Gunaydin..Nasilsin?

Ама това няма дасе повтори с друг... newsm10

# 714

искам любов като фемирската  Rolling Eyes

# 715
  • Още у мъглата ...
Добър ден, момичета! Hug   

Прекрасен и слънчев ден на всички  bigdance2

Поздравления за именниците - малки и големи   ura

Това са откровенията на Фериха към Емир, които по-скоро му ги говореше с очи, но аз ги чух
http://www.vbox7.com/play:77736a01

П.С. И да се похваля - сложих си вече шапката (профил снимката), днес ще трябва да се и пооблека с дрешки и обувки.

П.С.2 Pls някой да ми каже как да използвам скрития текст.

# 716
Габи, разгледай иконите отгоре...8та на горния ред е скрит тест,натисния и между спойлерите пиши или пусни снимка,видео.  newsm10 Лесно е.

# 717
  • Под Сините камъни
Благодаря ви момичета за милите пожелания за именничката ни.Ще и предам пожеланията,жалко че не живее с нас иначе купона щеше да е на 6 довечера.
Скрит текст:
Както казах тя ми е заварена дъщеря,но отношенията ни са като майка с дъщеря.Много се обичаме,но тя живее  в София и се виждаме няколко пъти в годината.Затова преди време бях споделила, че и аз съм майка на 3 слънца,но едното не е от мен  Mr. Green
Снежи благодаря ти за колажа много е хубав  Hug

# 718
Снежи, Hug с който и да играе Хазал викам на есен с песен да има проект,че бая си почина  Peace

Много си права!Хазал си е Хазал,ама все пак искам партньора й да е убавец,та да има тръпка и Ча да види какво е изпуснал/ако я е изпуснал,де  newsm78/  hahaha hahaha hahaha
Джес!  wavey
Аз пиша и тук,и в новата тема...ама ми е добре...не се оплаквам  newsm44[/

Καλημέρα ♥ Τι κάνετε;
Goodmorning..How are you? ♥ Gunaydin..Nasilsin?

Ама това няма дасе повтори с друг... newsm10
Peace

Здравейте и от мен на Велики Четвъртък! Много хубави празници са сега, много положителни емоции ни дават, а и времето е в унисон с празничното настроение. Спокоен ден от мен.   bouquet 

# 719
  • Под Сините камъни
Аййй, Миленче ти ли му я залепи тая кармъзъ цалуфка  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт