Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 86~

• 38 776
  • 738
  •   1
Отговори
# 405
Дзверче Hugан тъй приятел в нужда се познава Laughingче мен ме мързи Laughing

Ива като линк стана Peace

Рая  bouquetмойта слабост хубаво кафе прави Laughing

# 406
Анализирайте по темата не се занимавайте с подписи модписи Фемир ни чакат Сехер дебне  Peace
Релаксче, Hugчестита премяна.

# 407

Moите любимци са 1.  Heart Eyes Mr. Green Един за друг са, толкова си пасват. Ако можеше и Халил да включат в красивата им връзка щеше да е още по-добре. Както Мечо Пух казва "Колкото повече-толкова повече.".  Heart Eyes Mr. Green

# 408
  • Стара Загора
Къзларки, добър ден  Hug

Кали,
Скрит текст:
честит юбилей, бъзи здрава много щастлива, обичана и майка и жена!  Hug 

Гледам коментирате Сехерлита, ми ... то какво да кажа за нея   newsm78  Дребнаво, меркантилно същество гледащо все пари да измъкне, но пък с финес, не мога да й го отрека  Peace  Актрисата, много добре изигра ролята, много добре подбрана, дори за миг не ме разколеба, че е отрицателен образ, дори в самото начало, когато се опитваше да свали Мехмет  Mr. Green

Мехмет, ми дрисльо... какъв да е, не стига че осран до ушите, ами и нахален, че и нагъл  Naughty  все някой му виновен за нещо, все той е прав и в правото си аман от такива мъже  ooooh!  Но Мелих също много добре се справи наистина евала, на снимките извън сета изглежда един наистина лъчезарен и мил млад мъж, докато във филма играе коренна противоположност на това и успя да ме убеди, че е нещастник, грубиян, селянин и типичен турски брат и син  Mr. Green Mr. Green

За серията вчера ... пропуснах я, но съм я гледала и винаги когато я повтарях изникваше все един и същи въпрос в мен относно сцената с Емир и Мехмет, добре Фери седеше и гледаше отстрани, изгониха Мехмет, Емир отиде до нея а тя продължаваше да гледа след брат си, а кажете ми за кого и стана жал в този момент и за кого повече се притесни?   newsm78 newsm78

Туити  Hug Релаксче   Hug Петрова   Hug Рени  Hug  Ивка   Hug  Наде   Hug  Пепи  Hug  Рая   Hug  и всички на балкона  Hug  Зверче  Hug

Хубав ден, засега от мен  Hug[/b]

# 409
  • Пловдив
Анализирайте по темата не се занимавайте с подписи модписи Фемир ни чакат Сехер дебне  Peace
Релаксче, Hugчестита премяна.

Извинявам се, заради мен се отклониха от Темата.  newsm17

# 410
охо Зверче,мерси  Hug нещо Фемирски подарък да ми носиш  newsm78

# 411
  • Под Сините камъни
Благодаря Ви! Нещо не ми се получи почерпката с бонбони, но по-нататък  newsm78
tweety19821 айде честит ти подпис  Hug

# 412
За серията вчера ... пропуснах я, но съм я гледала и винаги когато я повтарях изникваше все един и същи въпрос в мен относно сцената с Емир и Мехмет, добре Фери седеше и гледаше отстрани, изгониха Мехмет, Емир отиде до нея а тя продължаваше да гледа след брат си, а кажете ми за кого и стана жал в този момент и за кого повече се притесни?   newsm78 newsm78
Дени,  Hug интересен въпрос. За мен това си е една голяма питанка и все още разсъждавам над нея.  Laughing
Като че ли й стана жал и за двамата.. знаеше, че в случая Мехмет не е прав, но все пак й е брат и е нормално да се безпокои за него (не, че той го заслужава).  Rolling Eyes
А когато Емир й каза, че Мехмет повече няма да смее да се появи пред него, тя си помисли, че ще го сплашат (тоест ще го набият).  ooooh! И това отново ме навежда на мисълта, че Фериха все още не е опознала Емир. Но си мисля, че тя много добре знае, че Емир не е способен на такова нещо, но видно беше, че за момент се уплаши да не сторят нещо на брат й.

# 413
Дени Hug

Булка ето ти по темата Mr. GreenЛара викат Laughing

Скрит текст:

# 414
Дени Hug

Булка ето ти по темата Mr. GreenЛара викат Laughing

Скрит текст:
  Joy тича с шугър на ръце  Mr. Green

# 415
  • Под Сините камъни
За серията вчера ... пропуснах я, но съм я гледала и винаги когато я повтарях изникваше все един и същи въпрос в мен относно сцената с Емир и Мехмет, добре Фери седеше и гледаше отстрани, изгониха Мехмет, Емир отиде до нея а тя продължаваше да гледа след брат си, а кажете ми за кого и стана жал в този момент и за кого повече се притесни?   newsm78 newsm78
Дени,  Hug интересен въпрос. За мен това си е една голяма питанка и все още разсъждавам над нея.  Laughing
Като че ли й стана жал и за двамата.. знаеше, че в случая Мехмет не е прав, но все пак й е брат и е нормално да се безпокои за него (не, че той го заслужава).  Rolling Eyes
А когато Емир й каза, че Мехмет повече няма да смее да се появи пред него, тя си помисли, че ще го сплашат (тоест ще го набият).  ooooh! И това отново ме навежда на мисълта, че Фериха все още не е опознала Емир. Но си мисля, че тя много добре знае, че Емир не е способен на такова нещо, но видно беше, че за момент се уплаши да не сторят нещо на брат й.
Според мен повече се притесни за брат си отколкото за Емир,но това си е моя гледна точка  Peace.

# 416
За Мехмет важи" АЧ АМА КУРНАЗ"То май в една сцена м/у Юнал и Айсун не помня в кой епизод беше  Юнал точно това каза че са бедни но мнаого горделиви.

# 417
Къзларки, добър ден  Hug

Мехмет, ми дрисльо... какъв да е, не стига че осран до ушите, ами и нахален, че и нагъл  Naughty  все някой му виновен за нещо, все той е прав и в правото си аман от такива мъже  ooooh!  Но Мелих също много добре се справи наистина евала, на снимките извън сета изглежда един наистина лъчезарен и мил млад мъж, докато във филма играе коренна противоположност на това и успя да ме убеди, че е нещастник, грубиян, селянин и типичен турски брат и син  Mr. Green Mr. Green

Туити  Hug Релаксче   Hug Петрова   Hug Рени  Hug  Ивка   Hug  Наде   Hug  Пепи  Hug  Рая   Hug  и всички на балкона  Hug  Зверче  Hug

Хубав ден, засега от мен  Hug

Дении и аз точно това съм си мислела всеки път, когато гледах този момент.... И така ме хваща яд на Фери, че ми иде изобщо повече на не гледам тези серии newsm78!!!
За тези моменти си мисля и когато в 41 еп Фери му разказваше всичко и той се чувстваше пак виновен и съжаляваше.....  Но отново видях, колко я обича, че преглътна всички тези препъни камъни в отношенията им и намери пътя към нея отново!

# 418
Според мен повече се притесни за брат си отколкото за Емир,но това си е моя гледна точка  Peace.
И аз така мисля Пепи Peace

Адашчееее дека си Laughing

# 419
Дени Hug
За Сехер имам две думи- интерешчийка с финес.  Simple Smile
Отивам да довърша лъскането и после се призимявам при вас. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт