Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 86~

• 38 760
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
А сега видях, че режисьорът на "Сезони на любовта" е същият като на първи сезон на АФК.

# 556
А сега видях, че режисьорът на "Сезони на любовта" е същият като на първи сезон на АФК.
мДА вярно Laughing

# 557
# 558
# 559
Леле тия не виждам как ще вкарат 4 гола с тая игра Shocked

Рая лапето е супер Heart Eyes Joy

# 560

Heart Eyes ох на кака той

# 561
  • София
Тцтцтцтц искам само да ви кажа,че тоя продължава  Shocked Shocked Shocked Shocked

Добър вечер да ви кажа и аз  Hug Hug Hug Hug Аз си пиивам ягодово дайкири на дворчето с Ча, да ви почерпя и аз
Скрит текст:
 Hug Hug Hug Hug Hug

# 562
Слънчице   bouquet

# 563

Снежи, не я подвеждай.

Велики четвъртък и Велики петък къщна работа йок. Чак в събота може пак.[/b]

1ironing smile3555 Eйй...голем съм заплес...Ама не е умишлено  Peace Нали утре се боядисват яйца,та си реках,че може  newsm78smile3555
Рали 2!  wavey
Как се движи туита  newsm78  Praynig споделяйте,че аз още нямам таквоз чудо  #Crazy
Рая, легенда са  си ФЕмир...спор няма.Такава брилянтна любов,така изиграна...аз не съм срещала!Браво на тях!!! Two Hearts

Две прекрасни същества!!!  txtloves

# 564
  • У Диспансера ...♥♥♥
Еееее тва за Дзверо,страшно бе Петрова smile3501 smile3501 Рая и тва малкото мамина сладка,Ча вика,моята племенница е същата,ама вика Емир Joy Joy На моето момче да не сте му барнали трапчинките анадъм  fight

# 565
Снежи ми то на туита само ние Grinning

# 566

Ай, тва за мен ли е? Ако е така мерси мнoгoоооооо..............  smile3521   love001

# 567
Адаш, ново парче на Papado21 с Кенан:
Скрит текст:

# 568
Йоанке,  Hug

Снежи, така е и аз до сега не бях срещала такава истинска любов и толкова брилянтно изиграна.  Heart Eyes Но ето, че вече срещнах.

За туитър- ами май не успяхме да го направим тренд.
Mного хора се бяха организирали, на всяка секунда имаше поне по 3 нови туита, защо не стана тренд не знам.

# 569
Снежи ми то на туита само ние Grinning

Вай,бе...нерде е народа  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт