Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е рефил за маркер Copic и защо е важно да се използва?
Как се наричат малките метални приспособления, които се поставят в дупки в картон?
Какво е тиксо с картинки и къде мога да го намеря?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е рефил за маркер Copic и защо е важно да се използва?
Рефил за маркер Copic е контейнер с течно мастило, който се използва за презареждане на мастилото в маркера. Това е важно, защото позволява повторното използване на маркера, намалявайки необходимостта от закупуване на нови. Рефилите струват около 14-15лв и могат да бъдат намерени в специализирани магазини; те също така предлагат смяна на върхове.
-
Как се наричат малките метални приспособления, които се поставят в дупки в картон?
-
Какво е тиксо с картинки и къде мога да го намеря?
-
Каква е целта на рефилите за маркери Copic и колко струват?
-
Какво е течното на Dovecraft и какво представлява?

,благодаря ти за предложението! В крайна сметка неволята учи и сама си скроих костюм,който още не съм направила 

аз като жена, пък мъжете как няма да ги харесат.
мисля да се пробвам да направя такава картичка, защото тя е, както са казали мъжете около теб, за всички официални случаи подходяща. Ако изнамериш и такъв лесен вариант за рокля, моля те, сподели го за такива неопитни като мен.