Scrapbooking & Cardmaking - 18

• 153 353
  • 701
  •   1
Отговори
# 90
здравейте отново !
Много красоти сте показали, възхищавам се на всички.
Аз да покажа картички за деня на детето, с оцветяването не се справям добре, все още се уча.
Надявам се на критики за да мога да се усъвършенствам.
 http://veronika72.blogspot.com/2013/05/blog-post.html#links

# 91
# 92
Влизам за да се запиша с най голямата ми картичка до сега- с размер на формат А4 Heart Eyes
Естествено с Айфеловата кула за учителка по френски Heart Eyes Hug

# 93
Dani, unikalna e ! Bravo na teb

# 94
mery_poppins1 - много е сладичка Simple Smile) страхотно съчетание на нежните цветове Simple Smile
vintage - ехххх... направо е спираща дъха, а като си представя колко е голяма.... невероятно красива Simple SmileSimple SmileSimple Smile
Аз се отбивам да покажа една бебешка картичка Simple SmileSimple SmileSimple Smile Толкова е розова и гушкава, че нямаше как да не я покажа  Joy

Усмихнат ден Simple Smile и страхотно изкарване на празнично-почивните дни Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 95
Страхотни творения, момичета! Честитя на всички българи днешния празник!!!
И показвам нещо дистреснато от мен
http://marianascards.blogspot.com/2013/05/stripes-andor-circles.html#comment-form

# 96
  • Vaudreuil Canada
Аз за сега съм далече от вашите върхове в картичко правенето но поне днес си поиграх добре та ви пускам "малко" картички

Ако нещо не се отваря добре албума е тук http://aset.medipharmwiki.com/forum/gallery/album.php?album_id=302

# 97
  • Vaudreuil Canada
Извинявам се че ще пусна веднага втори пост ама не искам да редактирам предния че да не омажа нещо с линковете.

mariqnka66 печатчетата са супер.

butterfly Simple Smile  страхотна е розовата картичка - просто бонбонска  Hug

mery_poppins1 много сладурска детска картичка. А на предишната цветята са страхотни - на мен нещо не ми се получават тия китки от хартия ще продължавам да ги мъча май.

vintage разкажи малко повече за тази картичка - най-вече ме интересува надписа Честит Празник как го направи да се вижда така хубаво. Много е красива картичката - цветовете са уникално добри.

Вероника много оригинална картичка видях в блога ти.

legeo честита годишнина.

# 98
  • Попово
Аз много на бързичко:
Първо да кажа, че се влюбих в картичките на butterfly и vintage.
  bouquet Първата, защото не може да не се влюбиш в това мило бебче, да не те привлече и бебешкото розово,а изрязаните форми са уникални. Аз не съм виждала други такива и ще се радвам да разбера как и с какво са изработени (вероятно въпроса ми е тъпичък, но съм новобранка и много неща са ми неизвестни).
  bouquet А втората на Дани: е тя вече ме заби право в сърцето с Париж и кулата. Ами тези картички са ми любими, винаги им се наслаждавам дълго време.

От мен:
А тук още нещица: http://borianaalex.blogspot.com/2013/05/blog-post_25.html

# 99
Момичета,благодаря ви за милите думи! Hug Hug Hug

borianayordanova ,станах пословична с картичките ми с Айфеловата кула,но просто това е голямата ми страст! Hug Картичката ти за баловете е супер идейна! Peace

shemet_neveroiaten ,надписът ''честит празник'' е от бирен картон Peace

# 100
Здравейте момичета,отново много красоти има тук .Аз съм на сватбена вълна .

Hug

# 101
Момичета, страхотни неща показвате!
Ади, няма те няма, пък се появиш с гръм и трясък... и пак зачезнеш  Grinning. Много са хубави всичките!
Дани, Кати - страхотни картички!
shemet_neveroiaten, бих ти препоръчала да си направиш блог - тогава всеки ще може да те следи и няма да се налага да цъкаш толкова линкове. Все пак ти си решаваш.
Боряна - аз писах в блога ти, но проверката с дума наистина е досадна, а при включено модериране на коментарите е абсолютно излишна.

Разкоментирах се и за малко да забравя да си покажа картичката  Simple Smile

# 102
# 103
Привет на всички!
Извинявам се, че така нахълтвам в темата, но съм решила да правя албум със снимки от сватбата ми, а единствения, който намерих в нета в бг е със 6 листа.
Може ли да ми кажете вие как си набавяте албуми - правите ли ги или ги поръчвате от чужди сайтове(ако да от кои)

Мерси предварително

# 104
  • Vaudreuil Canada
Te4eto мерси за идеята ама мен блоговете ме изнервят много  Mr. Green не се виждам да седна да пиша някъде активно та ще си остана само с албум със снимки. Ще видим с времето дали няма да размисля  Wink  Твоята картичка е много нежна.

mery_poppins1 много красива картичка.

addii сватбената ти вълна е очарователна.

borianayordanova много са ти хубави абитуриентските комплекти.

Общи условия

Активация на акаунт