Отговори
# 90
 Just a Dreamer педи каза да давам 3 пъти по 1, ако е тежко положението може едната доза  да е от 2 таблетки. Давала съм 2 преди лягане вечер, ако денят е бил тежък.  Сега я усещам малката и като имаме "период"  Grinning давам само тогава.

# 91
Христос Воскресе! Много здраве, светлина в душите и радост в семействата!:)

Азария, честит имен ден!

Гълта като пате З. и затова вече внимавам по колко давам.
Това ръководство ще взема да си го купя накрая..

Днес успях да стъпя в единствената локва на улицата и ми се скъса чехлата насред нищото, та за малко да се прибирам боса като в някой кошмар:) но майка ми се претече на помощ и ми купи възможно най-циганските чехли, с които се прибрах..спирам със спама...Весели празници!

# 92
Наде, тъкмо си мислих за теб и това колко подло е постъпила твоята приятелка. Според мен не оставяй така нещата и невзетите пари. Поговори с мъжа ѝ. Щом ти е била най-добра приятелка сигурно сте се виждали с него. Обясни му ситуацията и го попитай директно как смята и как е възможно жена му да не изпитва грам угризение и срам за постъпката си. Ако е истински мъж ще ти ги върне дори и да вземе от друг назаем, най-малкото защото ще се почувства неловко и засрамен от собствената си жена. Кажи му, че тяхното дете си има татко, който да му се радва и да носи парички, а вие не сте така и тези пари не са ти излишни. Щом тази твоя приятелка постъпва мръснишката трябва и ти такива средства да използваш. Малииииииии, побърквам се само като се сетя за случая. Иначе ти си супер мама и аз много ти се възхищавам за силата да се бориш макар и все още дете  Hug

# 93
Наде, тъкмо си мислих за теб и това колко подло е постъпила твоята приятелка. Според мен не оставяй така нещата и невзетите пари. Поговори с мъжа ѝ. Щом ти е била най-добра приятелка сигурно сте се виждали с него. Обясни му ситуацията и го попитай директно как смята и как е възможно жена му да не изпитва грам угризение и срам за постъпката си. Ако е истински мъж ще ти ги върне дори и да вземе от друг назаем, най-малкото защото ще се почувства неловко и засрамен от собствената си жена. Кажи му, че тяхното дете си има татко, който да му се радва и да носи парички, а вие не сте така и тези пари не са ти излишни. Щом тази твоя приятелка постъпва мръснишката трябва и ти такива средства да използваш. Малииииииии, побърквам се само като се сетя за случая. Иначе ти си супер мама и аз много ти се възхищавам за силата да се бориш макар и все още дете  Hug

Това го направих,казаха че ще ми ги връщат на части пък да видим... smile3515

Днес Емили става на 6 месеца  smile3504  jumpuu
ето и една снимка от днес
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 06 май 2013, 09:55 от nade_91

# 94
  • София
Момичета исках да ви попитам -някой от вас има ли успех с продажбата на бебешки дрешки в продавалника?Досега само две-три успях да продам...

Бих те посъветвала да ги пуснеш тук в темата "На пазар", като можеш да дадеш линк към обявата в Продавалника или директно да пуснеш снимки. Лично аз някак си съм по-спокойна да купя нещо от "тукашните" майки, отколкото от "външен" човек (не знам дали го обясних добре Simple SmilePeace

# 95
Едва ли малкият прави някакви алергии, защото кашлицата си е от "хубавите" тютюнджийска влажна кашлица. Сополите са вече жълто-зелени  Sick
Иначе е зверски изринат от шията надолу и по ръцете. Снощи се сетих и го намазах със Судокрем, гледам тази сутрин пъпките по ръцете/бяха и с връхчета даже/ ги няма. Вратлето още е проблемно. Сега съм решила да въведа жълтък. Баба му му прати 10-тина яйца от село снесени вчера и ще използвам момента без да се съобразявам със схеми.

# 96
Наде, как го мразя това връщане на части, в магазина за колички нали не продават на части количката или не приемат плащания на части  #Cussing out все пак е по-добре от нищо, но....пак ме е яд много
Фусти, още ли сте на хомеопатията или вече започна АБ? Боби е целият нахапан от гадните комари и вече пъпките са му с връхчета, едни такива пълни с водичка. Ама тези жълто-зеленикави сополчета не ми харесват много. Да минават тези празници и го заведи някъде, където ще те посъветват компетентно, а не от запразнили доктори с козунаци и агнешко

# 97
Здравейте мами  Simple Smile
 smile3511 Аз направо луднах от 17 часа до 20 часа беше такъв рев ...че думи нямам....и в ръцете и навън и насякъде не се укроти това дете,побърка ме ,мерих сто пъти температурата-няма ,само текът лиги без да спират ( май са зъби)  Sick,та нищо чудно утре да имаме зъбче (има едно мехурче отдолу ...) .  tantrum
Мислих че днес ще е хубав и спокоен ден,но тя реши друго...толкова време без да спре беше при коликите ,явно и при зъбите ще е така  Cry
Някой друг с подобна случка ?
Хайде ставам да се приспиваме и така  baby_neutral
Лека и спокойна вечер ви пожелавам ( и на мен си )  Hug

# 98
  • София
Здравейте мами  Simple Smile
 smile3511 Аз направо луднах от 17 часа до 20 часа беше такъв рев ...че думи нямам....и в ръцете и навън и насякъде не се укроти това дете,побърка ме ,мерих сто пъти температурата-няма ,само текът лиги без да спират ( май са зъби)  Sick,та нищо чудно утре да имаме зъбче (има едно мехурче отдолу ...) .  tantrum
Мислих че днес ще е хубав и спокоен ден,но тя реши друго...толкова време без да спре беше при коликите ,явно и при зъбите ще е така  Cry
Някой друг с подобна случка ?
Хайде ставам да се приспиваме и така  baby_neutral
Лека и спокойна вечер ви пожелавам ( и на мен си )  Hug

Друг път ако не й помагат гелчетата, й дай "Панадол" - 1 милиграм.

Зарчето беше с колики до 5-тия месец  Wink, затова пък долните два зъба изобщо не ги усетихме, само дъвчеше малко по-настървено, нищо повече. С горните ще имаме по-сериозен проблем, явно го боли повече, защото от време на време става пълен киселяк, но поне не плаче  Heart Eyes

Моето дете отказва да седи - зор да стои прав  ooooh! Утре експресно купуваме проходилка, че баща му и баба му останаха без ръце да го държат  Twisted Evil

# 99
Цитат
Друг път ако не й помагат гелчетата, й дай "Панадол" - 1 милиграм.

Дадох 2,5-Панадол (педиатърката така каза ) в 17 и нещо и после намазах с Дентинокса,и нищо не помогна  Sad

# 100
Деси- моята иска да седи само когато си играе ,а през останалото време сме прави като вас (явно им е по гот така  Mr. Green )
Лягам че съм много изморена
Приятна вечер  Hug

# 101
Здравейте от нас.
 Христос воскресе!!!
Благодаря за отговорите за плодовете. Хареса ми това с разтварянето във водичката и може да го пробвам. Иначе сварени и аз вече казах, че съм давала и давам, само трябва да разнообразим асортимента.
Иначе сме горе-долу добре, много ревем и не знам от какво, може да са зъби, но само гадая.
Много ядове със свекървата тези дни, но да не рева тука. Гледам да съм навън повече време, но нали някога трябва и да се прибереш. Затова и не пиша, а и къде чета, къде - не.
Големи сладурковци по снимките гледам. Живи и здрави да сме всички!
От нас толкова за сега, дано следващото включване да е скоро.
Лека ви нощ!

# 102
  • Русе
Привет на всички октомврийски мами! Сега открих темичката и реших да се запиша, за да я следя.

# 103
Деси- моята иска да седи само когато си играе ,а през останалото време сме прави като вас (явно им е по гот така  Mr. Green )
Приятна вечер  Hug
Как така прави  newsm78 Бебенцата са изправени на крачетата и така искат да стоят ли? Боби не стои седнал стабилно още и сме на светлинни години от това.
За захранването съм на принципа бавно и славно. Хапва оризова каша, тиква и пащърнак  Mr. Green Хич не мисля още за меса или жълтъци. Като написах жълтъци и се сетих за нещо. Като бях на бригада в Англия и продавах на един магазин ягоди и малини от фермата, както и други плодове и зеленчуци и яйца от домашни кокошки. Та там ме караха да съхранявам яйцата на стайна температура и годността им беше 28 дена. Даже във Теско, Морисонс или Лидл и въобще навсякъде яйцата не се държат в хладилник, както при нас. Някой знае ли нещо по въпроса, кой крив, кой прав?

# 104
  • София
Деси- моята иска да седи само когато си играе ,а през останалото време сме прави като вас (явно им е по гот така  Mr. Green )
Приятна вечер  Hug
Как така прави  newsm78 Бебенцата са изправени на крачетата и така искат да стоят ли? Боби не стои седнал стабилно още и сме на светлинни години от това.

И ние сме на светлинни години от стабилното седене  Wink Седи, но по някое време се заклаща и се катурва в произволна посока. Като го взема седнал в мен, на секундата се подпира с краката, някак си се изстрелва нагоре и се изправя, а след това "танцува" и подскача нагоре-надолу като в бънджи. И е пълен абсурд да го накарам да седне на дупе, веднага започва да се гърчи, за да стане  ooooh! Между другото, започна да го прави едва от няколко дни, а е малко по-голям от Божидар, така че скоро очаквай включване  Peace Ето това е по цял ден:
Скрит текст:
Да не говоря, че се опитва да докопа играчките прав, и прави всичко възможно, само и само да не клекне и да не седне  ooooh!

SeloS, добре дошли!  Hug Hug Hug

Последна редакция: пн, 06 май 2013, 22:50 от -=Деси=-

Общи условия

Активация на акаунт