НВ-ВМХ - част 58

• 32 997
  • 752
  •   1
Отговори
# 420
може ли ужасно дебелите 50килограмови да напишете малко мерки за стимул и вдъхновение
за гръцката мусака пека патладжана на филийки на котлона, много любимо ядене е в нас, тавата и до хладилника не стига... ама си е връткаво
 Flutter Hug

# 421
Благодаря за отговорите, мацки!  bouquet
Ще ги разгледам подробно и ще пиша пак... Wink

# 422

Уасп, какви са тез бадемови и лешникови масла ...  Heart Eyes
Жалко, че тук няма такива вкусотии ...
А, има, Вивиан, ама са много скъпи, а как вървят  Rolling Eyes

Малко идеи и от мен на последната супа аз добавям и бекон, а каквото остане на следващия ден се трансформира прекрасно в гювечета Simple Smile Супер, подготвих менюто за седмицата почти, тъкмо съм седнала с химикала да правя списъка за пазаруване Simple Smile

# 423
  • В Балкана
Привет,

Благодаря за хубавите идеи!   bouquet Трябва да започна да си ги записвам.. Но това не е гаранция, че ще ги изпълня.  Laughing

Аз съм от хората, като Шоки - мога спокойно да си карам и в най-големите жеги на месо, не ми става тежко. От месото не ми се подува корема и не изпитвам дискомфорт.
Лошото, е че лятото има наши вкусни, сезонни плодове и на мен ми се хапват и черешки, и кайсийки, и сини сливи... с масълце и сиренце.  Crazy

Добре дошли и на новите момичета!   bouquet
Браво за чудесните резултати!   bouquet

Към 50-т килограмовите, според мен за да отслабнете, трябва да заложите на здрави тренировки и стриктен режим. И отслабването ще бъде в мерки, не толкова в килограми. Дори най-вероятно теглото ще се покачи.

Асос  Hug

# 424

Лошото, е че лятото има наши вкусни, сезонни плодове и на мен ми се хапват и черешки, и кайсийки, и сини сливи... с масълце и сиренце.  Crazy

Ей, това ми е дертът и на мен Simple Smile ама има начин  Simple Smile
В жегите и аз нямам проблем с месото, мога да го ям по всяко време. Само водата вдигам Simple Smile

# 425
Аз да си повторя същото, което си го подчертавам от край време: имайте търпение, особено ако в момента сте с нормално и здравословно за ръста ви тегло, пък макар и с паласки, и също ако преди това през живота си сте се подлагали на най-различни диети Peace

За плодовете моят план е да си ги хапвам на вечеря, като ще се опитвам да компенсирам с по-малко други въглехидратни храни за деня Peace Не знам дали ще стане тази работа, ще видим, но и аз няма да мирясам, ако не ям и череши, и сливи, и праскови, и кайсии, и нектарини. Просто ще се стремя към умереност.

Момичета, аз ще ви зарежа за няколко дни, защото отивам малко на ваканция в стара Европа, в държава, където се похапва много свинско и много сметана Laughing Sunglasses В Интернет не смятам да влизам Wink Желая ви хубава седмица и до нови срещи! Hug

# 426
Иглуб, хареса ми блога ти. Peace

Шоки, приятна ваканция!

# 427
Благодаря! Очертава се дъжд и студ, но аз имам опит вече Rolling Eyes Дано само да съм се подготвила правилно откъм дрехи и принадлежности.

# 428
хехе Шоки, ако пътят ти е насам се обади непременно
приятна ваканция

Само да добавя за Стефаннсон, че са яли вкл. и рибешки очи и подобни деликатеси, запазени предимно за бременните, кърмещите и малките деца
а филетата са давали на кучетата, за разлика от днес, когато това е най-скъпата част от месото

# 429
Още съвсем мъничко ми остава да дойда в клуба на 5х-те килограмовите, за момента първата ми цифричка все още е 6х.

Но пък тази сутрин съм happy, happy newsm44 защото сантиметъра ме изненада много приятно!
Дори след пръжките снощи - благодаря на Joya рецептата  Hug, изненадващо цялото семейство ги хареса  Peace
По случая си направих 2 дози беконови мъфини  Wink

Шоки, приятно и режимно пътешествие ти желая Sunglasses

# 430
А. Лурдес, не е мой блога, на една девойка, която пише рядко в спайдърспорт е. Сладките неща само ги прави, не ги яде Simple Smile воля голяма Simple Smile

# 431
  • гр.Бургас
Привет на всички,
Някъде по-горе поискахте да се дадат мерки....Значи при мен нещата станаха малко странно но може би от тренировките. Знам за тази диета от сайта на Милко - спайдърспорт и преди от 54 кг станах 47 но с по-малко спорт и повечко внимаване с храната. Но започнах интензивни тренировки от миналото лято насам т. е. силови  като постепенно преминах на режим горна - един ден, долна един ден и два дни кардио тренировки, ако съм много уморена на петия почивам и отново редувам. За да съм сигурна в това което правя взех и личен трениьор, който ползвам 1 път месечно за силовите тренировки за да съм сигурна в правилното изпълнение на тренировките. На 35 съм и с 1 дете на 12 години, готвя се за второ.
Както и да е....явно от тренировките и стриктното пазене на режим главно ВМНВД качих на 49 - 50 кг като много интересно ми се промениха мерките, както следва
талия - от 65 на 64, 63 см - почти няма изменение
но на бедрата преминах от 86-87 на 90 см
горе съм от 83 см на 86 см и то отпределено в нарастване на горната част.
Общо взето пооправих мерките но с качване на активна маса явно. Приемам по около 1500 ккал дневно, като си позволявам и  въглехидратни дни главно веднъж на около 10 дни.

# 432
  • гр.Бургас
Вивиан,
просто се притеснявам все още от мазнините въпреки, че включвам мазни меса като свински джулан и мазна риба. Общо взето сутрешното ядене ми е свързано с яйца - 3 бр. цели с извара или сирене, някой път сменям с 5 белтъка, лъжица извара и 50 гр. овесени ядки в блендер и го правя на палачнка (източник на енергия тук ползвам въглехидрата, като изключвам мазнините напълно, но това само сутрин). Обед и вечер месо - около 200 гр на хранене със салата и мазнини под формата на зехтин, масло и авокадо. Сменям рибите но предпочитам по-мазни като кликач, сьомга и скумрия. Апетитът ми е завиден понякога.....направо стряскам мъжът ми. Поне в едно имаме съгласие за храненето с месо  Simple Smile

# 433
  • София
Шоки, прекрасна ваканция   bouquet
Рейн,   bouquet
Мерки ... талия - 70, корем - 81,  дупе - 91, бедро- 49, ръка -27, кг -51
Целите ми са с по 4-5 см да намаля дупе и корем. На такива мерки съм била преди няколко години, когато направих 90 дневната и много странно, но рязко свалях. Сега ми е абсурдно, но тогава стана. И достигнах едни мерки, на които много се харесвам, та си ги гоня тях.

Muphina Delphina
, сериозно тренираш, браво   bouquet Ще свикнеш с мазнините, то и аз още малко им се притеснявам  Embarassed

Като Шоки, смятам да се стремя към умереност в плодовете, когато излязат сега летните, защото няма да успея да се лиша от тях ...

иглуб, не съм виждала бадемови и лешникови масла, освен разни олиа де, но аз мислех, че Уасп има предвид нещо като тахани, но лешникови и бадемови  Heart Eyes

# 434
Вивиан, в зоята ми е най-лесно да ти ги покажа, иначе на био щанда в карфур съм виждала и май и в хита. Не съм ходила отдавна натам, но днес може и да стигна и ще погледна.
бадемово и лешниково

Общи условия

Активация на акаунт