Звездни компромати- 171

• 58 994
  • 739
  •   1
Отговори
# 705
# 706
  • София
Винаги си мисля, че Винетка не може да се покаже като по-голяма селянка и всеки път се оказва, че съм грешала  Laughing добре че е фейсбука, представяте ли си преди как е живяла без обожанието на десетките си хиляди фенове  Mr. Green

Това е като темата от бг-мама : Нещо ново в гардероба ми - всички дават снимки от интернет, а дали наистина го имат... ходи разбери  Rolling Eyes

Да не е спам :

сега

преди

# 707
  • София
Метаморфозата е завидна.
Още не мога да спра да се хиля на старата й снимка.  Joy

# 708
На мен Преслава и преди и сега не ми харесва, много ми е селска физиономията ѝ.
Бенисио и сега го взимам, като му чуя гласа и ми омекват краката  Crazy.

# 709
  • bad@ss
Бенисио и сега го взимам, като му чуя гласа и ми омекват краката  Crazy.
И аз го харесвам адски много  Simple Smile Голям дявол е и на тази възраст все още ми е smokin' hot  Heart Eyes

Голяма красавица е Никол Кидман  4470

# 710
  • В Космоса
Предишната визия на Преслава беше нещо ново и любопитно за мен.  Crazy Радвам се, че така се е подобрила, въпреки ненавистта ми към този род певачки. Чисто човешки.

Голяма красавица е Никол Кидман  4470

Обожавам я! Heart Eyes

# 711
Наоми аут ли е вече от яхтата на Доронин?

Четох, че се били разделили. Отначало помислих, че на яхтата е Наоми, толкова си приличат с другото момиче. Явно Влад е последователен в предпочитанията си. Laughing

# 712
  • София
Наоми аут ли е вече от яхтата на Доронин?
Четох, че се били разделили. Отначало помислих, че на яхтата е Наоми, толкова си приличат с другото момиче. Явно Влад е последователен в предпочитанията си. Laughing
Никой от тях двамата не е обявил официално, че са разделени. Последно са снимани заедно март месец. Според статията, момичето на яхтата (което много прилича на Наоми) също е модел.

Близък до Доронин споделил, че връзката му с Наоми била сложна - няколко пъти са се разделяли и събирали отново. Имали са едва ли не нещо като бизнес договор. Наоми внасяла блясък в неговите хотели и Доронин съответно се отнасял с нея много добре.

Според друг източник, Доронин и Наоми преди Коледа били страшно щастливи и обсъждали брак и деца.

Наоми в момента е в Лондон и снима шоуто си "The face".

# 713
Аз наскоро някъде четох, че Наоми определя Доронин като "любовта на живота си" и два-три дни след това, че временно си били "почивали" един от друг, но официална раздяла няма.

Джъстин Тимбърлейк не е мой тип, обаче на снимките с Джесика са страхотни и ужасно ми харесва как са облечени и двамата.

Бенисио си е от типа мъже, които само като им слушаш гласа и ти се подкосяват краката, а дъщеричката му е страшно сладка.

# 714
  • Варна
Возя си новите очила хихи   ooooh! Whistling
http://tinypic.com/view.php?pic=vqi245&s=5

# 715
  • София
Хак да й е, изобщо не й отиват на формата на лицето.  Mr. Green

# 716
# 717
Хак да й е, изобщо не й отиват на формата на лицето.  Mr. Green

Ами! Идеално си и отиват. Докарала си е вид досущ на кукумявка, каквато си е  Mr. Green

# 718

Не,бе той само този  има и него носи Mr. Green

# 719
  • София
Злобарки такива  Joy

Общи условия

Активация на акаунт