Звездни компромати- 171

• 58 990
  • 739
  •   1
Отговори
# 720
Хак да й е, изобщо не й отиват на формата на лицето.  Mr. Green
определено не й отиват, а цената на очилата е 580 долара.  Ето и Азис с очила от лимитираната златна колекция на Долче и Габана, изработени от 18-каратово злато.

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/544163_58 … 1_130575515_n.jpg

# 721
  • София
На Азо му отиват, въпреки че злите езици говорят, че очилата не са негови, а май на Николета Лозанова, доколкото си спомням.  Laughing

# 722
  • Бургас
Те очилата нали бяха за мъжа и?! Mr. Green

# 723
Хем виждам как тази Николета изпива със сламка мозъците на редица хора, хем се чудя, как на нея продължава да и липсва грам мозък  newsm78 И после - материята не изчезвала...друг път.

# 724
Всеки път като видя такива първенюта се сещам за Алеко Константинов и " Пази ,Боже,сяпо да прогледа"  ooooh!

# 725
То те за това са с очила-прогледнали и заслепени Mr. Green

# 726
На Азо му отиват, въпреки че злите езици говорят, че очилата не са негови, а май на Николета Лозанова, доколкото си спомням.  Laughing

Някой беше пуснал новия му клип, и там беше с тях. По-скоро са си негови, а Николетка се кипреше с тях, докато беше в Къртицата.  Mr. Green
Иначе очилата много ми харесват, на Венета също. А тя в последно време адски е изпростяла.  ooooh!

# 727
На мен не ми харесват нито едните, нито другите очила, кичозни са ми, но какво ли разбирам аз от висша мода? Нека си седя и си завиждам тука на Венетка, която онзи ден гледах 5 минути в предаването й по Нова. Обаче се появи Тоца и ги махнах, защото двете на едно място не искам да си ги причинявам.

Като споменах Антония, та се сетих как един от клюкарските сайтове с умиление я цитираше как сега след Гърция отивала в Москва да стяга любовно гнездо и да започват със Сашка работа за първо отроче.

# 728
Боже, докъде стигнаха приоритетите на хората.. едни очила ( за венета и Азо говоря)

# 729
# 730
# 731

Наоми в момента е в Лондон и снима шоуто си "The face".

А в това шоу колко безумно се държи... Обижда, тряска врати, Коко Роша и Каролина Куркова не смеят гък да кажат, само гледат нещастно като вземе да им вика идиотки.

# 732
# 733
# 734

Общи условия

Активация на акаунт