Звездни компромати- 171

• 59 002
  • 739
  •   1
Отговори
# 195
# 196
Много ме е яд на талантливи хора, които се саморазрушават.

Ел Фанинг, пак

Лурдес Леон

Алесандра Амброзио

Орландо Блум с Флин

Жизел Бюндхен с децата си

Натали Портман, 1

Кейт Босуърт, 1

Емилия Кларк

Емили Блънт

Бритни Спиърс

Алиша Кийс

Никол Кидман със семейството си

Дженифър Гарнър

# 197

Tози до нея не е ли Лил Уейн?   Thinking А тя е страшно красива, както обикновено  Heart Eyes

Дано почива в мир Чочо!  Praynig

# 198
  • София
Христос Воскрессе!!!Да сте живи и здрави всички! easter

Жалко за Чочо, тоя алкохол съсипа сума ти таланти...Нека почива в мир... Flowers Rose

Озбърнки - 1, 2, 3

Нийл П.Х, Елтън Джон, Дейвид Бъртка - 1

Жизел  Бюндхен

Риана - 1

Ким  Кардашиян и сестри

Александър  Скарсгард, ----

Лео  Ди Каприо

Гуен  Стефани

Раян  Гослинг

Никол Кидман с Кийт Ърбан и децата, пак  те

Меган  Фокс

Ема Стоун и Оливия Уайлд - 1, 2, 3, 4

Бекъм с Харпър, пак, добре че малката прилича на него, да е по красива

Иън  Сомърхордър и Пол  Уесли

# 199
# 200
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊

Имах възможността да я срещна на живо преди няколко дни.Висока,стегната и безумно красива жена.Не можех да откъсна очи от нея.

# 201
Христос воскресе!

Дано Чочо почива в мир. Стана ми много мъчно, но в същото време от последното интервю, което гледах с него, останах със смътното усещане, че самият той няма повече сили да се бори с живота...

# 202
# 203
Христос воскресе!

Дано Чочо почива в мир. Стана ми много мъчно, но в същото време от последното интервю, което гледах с него, останах със смътното усещане, че самият той няма повече сили да се бори с живота...

А къде беше последното му интервю? Може ли линк, ако е качено някъде.

# 204
# 205
  • Под липата
Гавра с Ханито и майка й
 Mr. Green

Не съм го гледала предаването по TLC, но съм попадала на други предавания за детски конкурси за красота. Оставала съм без думи и горе-долу с такова изражение  Shocked. Няма емотикон с падане на ченето.

Последна редакция: пн, 06 май 2013, 15:08 от Raffaella

# 206
  • София
Снощи гледах Хъну Бу Бу. Иначе  в youtube съм гледала по някоя серия.
Култово е как майката имитира пуйка  Joy

# 207
Кажете с 2 думи с какво са известни тези дебелани, за първи път ги виждам.   Laughing

# 208
Кажете с 2 думи с какво са известни тези дебелани, за първи път ги виждам.   Laughing
Момиченцето участва в конкурси за красота, от онези американски извращения, в които майки/бащи правят децата си да приличат на малки фолк-куклички с перуки, грим, тен, мигли, лещи и всякакви подобни подобрители. Иначе самото Хъни има няколко по-големи сестри и всички заедно (вкл. горкият им баща) ходят по конкурсите из Щатите. Аз съм гледала 2-3 еп., от които разбрах, че абс. цялото семейство са ненормални и адски невъзпитани по отношение на неща като уригане, пърдене и приказване на глупости. Също и че не им пука, че са тлъсти.

# 209
  • София
Кажете с 2 думи с какво са известни тези дебелани, за първи път ги виждам.   Laughing
Детето е участник в конкурси за красота и имат предаване по TLC. Ужасни са всичките. Писали сме едновременно.

Общи условия

Активация на акаунт