Падане

• 889
  • 6
  •   1
Отговори
Добър вечер нашата бебинка днес падна от люлката която не е повече от 70 см от пода тя е на 4 месеца веднага след падането бяхме на лекар който след прегледа каза че всичко е наред и като цяло наистина изглежда че всичко е наред но все пак пиша и тук. Благодаря предварително.

# 1
Изчакайте да мине, не му слагайте много лед в кърпа, да не настине. Синьото ще полилавее и ще мине.

# 2
Изчакайте да мине, не му слагайте много лед в кърпа, да не настине. Синьото ще полилавее и ще мине.

Благодаря много лека вечер от нас !

# 3
И не я извеждайте на слънце.

# 4
За малко по-големи бебета има Бочко за синини,иначе аз знам че се слага бебешко олио веднага или от едно време от майката
 ми лъжица на обратното което е😃
Извине но каква е люлката-шезлонг питам от любопитство и да внимавам моето бебе е на три м.
Иначе следите за т.повръщане, поспаливост май тези бяха..... сиг са ви казали вече

# 5
Цитат на: Mimi9999 link=topic=1683405.msg48430124#msg4843012[img width=309 height=600
//cdn.bg-mamma.com/pVQr/cbPgO.jpg[/img]4 date=1723874040]
За малко по-големи бебета има Бочко за синини,иначе аз знам че се слага бебешко олио веднага или от едно време от майката
 ми лъжица на обратното което е😃
Извине но каква е люлката-шезлонг питам от любопитство и да внимавам моето бебе е на три м.
Иначе следите за т.повръщане, поспаливост май тези бяха..... сиг са ви казали вече

Здравейте цялата нощ всичко бе наред както обикновено днес си е същата щура главица нямаме никакви симптоми след падането синината дори почти не се забелязва.

Що се отнася до люлката е тип шезлонг

Последна редакция: сб, 17 авг 2024, 10:57 от Paniktatko

# 6
Тези люлки се ползват само 2 месеца. И моето дете постоянно се изхлузваше надолу и в един момент я продадох. Точно в същата възраст.

Общи условия

Активация на акаунт