Отговори
# 135
  • София
Mimik, дано кака вече е добре!!! Hug

Тони, едната от двете залъгалки, дали фира при стерилизацията, беше точно черешките и много ме е яд да ти кажа - има ги в Хиполенд и Ремедиум, от където основно пазарувам на бебочето.

Малкото от време на време започна за проявава характер при запсиването - хем и се спи и си търка очичките, хем започва да нервничи и само на челна стойка не и заставам, за да я успокоя. Дали не е защото като е лошо времето пропускаме за съжаление разходките, не знам...ще видим как ще продължи newsm78

Иначе нашата любима фраза гхръъъъъъъъъ Joy Бебе говори, мама повтаря след нея - нищо чудно по някое време след някой друг месец да си сменим ролите - аз да продължа на бебешки, тя да започне с разбираемите думички  Joy Joy Joy

Иначе да ви се оплача - от две седмици съм със страшен косопад - направо започвам да се изнервям #Cussing out Четох, че било нормално към 3-4 месец да се появи, ама не се търпи вече - то така и така нямам много мат'риал на главата, а сега хептен - от 3 косъма ще ги редуцирам сигурно да 1 Laughing То не е до смях де, ама.......

# 136

Малкото от време на време започна за проявава характер при запсиването - хем и се спи и си търка очичките, хем започва да нервничи и само на челна стойка не и заставам, за да я успокоя. Дали не е защото като е лошо времето пропускаме за съжаление разходките, не знам...ще видим как ще продължи newsm78

Иначе нашата любима фраза гхръъъъъъъъъ Joy Бебе говори, мама повтаря след нея - нищо чудно по някое време след някой друг месец да си сменим ролите - аз да продължа на бебешки, тя да започне с разбираемите думички  Joy Joy Joy

Същата работа сме и по двата въпроса. Аз повтарям повече неговите отколкото той моите думи  Laughing
А приспиването в къщи не е такъв проблем , но виж навън .... кво ли не правя.Даже в мен като го взема започва да се опъва назад и ми се гърчи като глистче  hahaha аз не мога да го удържа , камо ли да го приспа  Joy

# 137
След консултацията вчера малката ни принцеска тежи 7 300 и е 62 см - на 4 мес и 5 дни. Ядем по 5 пъти на ден по 150гр. И вчера започнахме захранването с картофено пюре - сварен картоф, че не съм фенка на готовите. И какво мислите стана - изяде първа, втора лъжичка и давам й шишето с АМ и РЕВВВВ не го иска, давам й празната лъжичка почва да се облизва детето и рева 15мин докато поеме шишето да се дохрани - голям лакомник ще си имаме  Laughing
Обръща се по корем, прави коремни преси и се вдига на 90градуса - седнала - малко спортистче

# 138
  • Бургас
Привет и от нас с бебе Стели Simple Smile
Днес бяхме на консултация - биха ни двете ваксини, не плака много само проръмжа в кабинета. Тежим 7800гр и сме дълги 67см на 3м и 26дни сме Simple Smile  Ядем 6пъти по 155мл готова храна ... За захранване ни казаха че още е доста рано...
Това е от нас за сега ... Хубав ден момичета ...

# 139
Аз от нетърпение да видя как ще реагира и дадох картоф, но като гледам наистина ще отложа малко захранването.

# 140
Tweetyto-много добре се движите имаме си с теб едри бебки- да са ни живи и здрави

# 141
  • Бургас
Tweetyto-много добре се движите имаме си с теб едри бебки- да са ни живи и здрави

Моето е момченце... За мен най-важното е да расте жив и здрав и да е жизнен... пък дали пухкав или по елегантен...все  е на мама гарджето:)))

# 142
Привет и от нас с бебе Емо!
Току що се връщаме от консултация, където оревахме всичко заради ваксините...
Иначе е 7200 (1 кг е качил) и 63 см-само на кърма сме и ни похвалиха. А като се сетя преди 2 седмици когато ходих с опасения за рахит бяхме качили само 250 гр за 2 седмици-явно бебтата си качват неравномерно. И като си помисля, лекарката за малко да ме натисне да дохранвам с АМ Shocked. Добре, че се съгласи да поизчакаме. Wink
Иначе за захранването каза след 5тия месец, а аз се надявам да изкараме идо 6тия, но ще видим Simple Smile

ХУБАВ ДЕН НА ВСИчКИ  Simple Smile

# 143
Здравейте и от нас с Бобо Simple Smile.Като гледам по колко ядете и спите направо ви завиждам.Моичкия си яде на 3 часа /ако направи пауза от 4 часа през нощта ,направо банкет правя Simple Smile.Освен това намали количеството да му набутам 120 грама е направо празник яде по 8 пъти на ден от 80 до 110 грама.Преди дни си мислихме, че е от жегата, но сега като малко захладня,няма промяна.Някой друг с подобни грижи? ThinkingСподелете, че нашия татко иска на лекар да го води.Иначе като килца си е над 7 кг.  Wink

# 144
  • София
mila moja ,в какво точно се състои проблема на Бобо newsm78,щом наддава добре,значи се храни добре,просто на често и по малко...Принципно на 3 мес. (той утре  навършва 4,нали) трябва да има 6 хранения на денонощие по 130 мл,но ако остава повече от 25-30 мл на ядене (а той определено изпива по-малко) е нормално да са повече Simple Smile Съвсем здравичък си е Hug  А и още нещо - Жорето беше 7.380 кг на 4м и 10 дена,а той е един от гладниците Wink (изпива по 200 мл,но има 5 хранения на денонощие) Simple Smile

# 145
  • София

Мили мами и бебчовци, почерпете се по случай четвъртата ни месечинка!! Tada! Честито на всички малчовци, родени на днешната дата и по-специално на нашето астрално близначе Бобо на мама mila moja, който е батко на Ивана само с някакъв си час и половина smile3501 Обичаме ви двамата и съм много щастлива, че ви познаваме!!!

Слънце, въобще не се притеснявай за Бобчето - наддавате си прекрасно, изглеждате още по, така че въобще да нямате поводи за тревоги с тати!!!Вие реално папкате точно толкова, та и повече от други бебчовци, а пък че все още са разпределени в 8 хранения - това ще се регулира с времето!!! Hug

# 146
Здравейте, мами!

Да ви кажа добро утро с едно ароматно кафе:

По въпроса с въртенето, засега само се търкаля наляво и надясно.  Laughing
И неговите ръце са все в устичката и е нон стоп в лиги, а съответно и в пъпчици около устата от тях. За последното мажа с Периорал на Биодерма и много бързо изчезват

Тони, ние тези черешки ги имаме, но не виждам да има кой знае какъв по-значителен успех от другите гризалки. Тези с плодчетата са хубави, но и аз внимавам като ги давам, защото той така ги мята, че задължително се удря по главата и надава вой.  Mr. Green

Кости, не е до кърменето, а е до бебето. И двете са ми кърмени. Първото и до днес си е голям нервак, докато номер 2 си е спокоен и уравновесен млад мъж, който ми дава възможност да съществувам спокойно, без да изживявам много драматично грижите по отглеждането на двамата.  Wink

Честито на всички месечинки!   bouquet

# 147
Velina , Честита месечинка и на вас с бебе Ивана и на всички бебоци родени на нашата дата да сте здрави и щастливи!Нацелувай малката красавица по случай празника Simple Smile.Страхотна торта си сготвила Simple Smile.Хайде да се надяваме че скоро пак ще се видим на по разходка.

# 148
Velina,честита месечинка на малката принцеска Ивана! Grinning Да расте здраво и усмихнато дете и да радва много мама и тати! Grinning
И аз нямам много време за форума...Скоро ще пускаме каката на частна ясла,че малко да си отдъхна.Много ми е трудно и лесно се изнервям и почвам да викам... Sad Абе,по-добре ще е и за каката и за мен,тя да тръгне на ясла.
Днес бяхме на консултация и ваксина.Малкият ми мъж Баян е качил 700 г и е порастнал с 2 см и  на 4м. и 3 дни е 8,080 кг и 68 см.Гледам,че си говорите за яденето-ние сме на 5 хранения.До скоро му давах по 210 г,но от оня ден почнах по 240 г да му правя,но не винаги ги изяжда.Най-често си хапва по 210 г.
Още не се въртим,но правим опити да се обърнем от корем по гръб,все още без успех,обаче Laughing
Онзи ден го захраних-с оризова каша,която направих с нашето АМ.Странно му е Laughing

# 149
Честити месечинки на порастващите днес!  Hug

Валентина0577, то не че разбирам, ама да си питам все пак, че ми стана интересно  Crazy Като гледам бебчо ти върви едричък... с кашите не е ли по-добре да се изчака в такъв случай...  newsm78 Обсъждала ли си го с педито? Аз все си мисля, че от кашите почват да качват още повече.  Thinking  Извинявам се, че се намесвам така в действията ти, относно отглеждането на бебчо   bouquet

Аз пак да се оплача, че напоследък не съм  hahaha
Отново ме събудиха в 6:40 с рев  Crossing Arms Снощи за 2-ри път ми дойде МЦ (на 28-ми ден точно), а уж като кърмиш бил нередовен  Mr. Green И за капак днес от 10ч. ни спряха водата без предупреждение...  #Cussing out Не мога да ви опиша колко съм бясна...  #2gunfire Бях пуснала пералня с дрехите на Божидара, изпра до половината и край... не мога никаква домакинска работа да подхвана, не мога ръцете да си измия, пък какво остава душ да си взема и да излезем... времето е чудно, а ние си стоим в къщи  Tired
Забравих да кажа, че малката яде през 1,5-2ч., независимо ден или нощ е, и снощи почти не съм спала... Предполагам, че кърмата ми е намаляла заради МЦ  Confused

Общи условия

Активация на акаунт