Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 80

• 38 672
  • 746
  •   1
Отговори
# 735
Аааа, не съм много съгласна. Той е високо интелектуален и добре възпитан, бих казала, антипод на Кузи  Laughing

# 736
Моми4ета, бързо из4езнахте, не из4акахте поне едно "мокро" клип4е за лека нощ Joy Joy Joy
То с твоя подпис - за какво ни е Wink Направо се чудя как цъкаме на "отговори" Heart Eyes

# 737
  • Варна
Ролите са то4но това, което не може да покаже в реалния живот, тъй като е обществена ли4ност и спазва правила и благоприли4ие.Ако можеше само да се отпусне и да няма медии, си е баш Кузей!
Ама той Кузи си е толкова готин Heart Eyes Понякога се 4удя кого пове4е харесвам Киво или Кузи #Crazy Heart Eyes #Crazy

# 738
Аааа, не съм много съгласна. Той е високо интелектуален и добре възпитан, бих казала, антипод на Кузи  Laughing
Кузей не е имал шанс да завърши образованието си и е бил 4г в затвор,комуникирайки само с изроди....,има буен нрав...,но е много умен и внимателен... PeaceИМа и още много за казване....-няма и да ми стигне и новата тема.... PeaceЗА мен той е 6+.... PeaceКиво не го знам....струва ми се,че някак си би искал да е със сърцето на Кузей...кой не би искал...Кузей е "Пурланта" .... Peace

# 739
ибягахте в новата тема ли...????

# 740
  • Варна
Заспаха ли вси4ки?
Бой4е само с теб ли сме Laughing
Другото извънземно синеоко знаеш ли го? #Crazy Heart Eyes

# 741
Явно сте вече там... Peace Не ми е за първи път да си говоря сама... PeaceУТРЕ ще ви догонвам....,а и някой трябвя да доизпише старата тема.... Peace Hug Hug Hug

# 742
Заспаха ли вси4ки?
Бой4е само с теб ли сме Laughing
Другото извънземно синеоко знаеш ли го? #Crazy Heart Eyes
Точно бях решила,че няма никой???? PeaceНЕ КОЙ Е ТОЙ ...давай го... Peace

# 743
  • Варна
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 04 май 2013, 00:58 от didi_spain

# 744
оффф и той е брадясал... Peaceкой е тва????

# 745
  • Варна
Скрит текст:

Джулио Берути- от "Дъщерята на ЕЛИЗА"
Това е другия синео4ко, който ми разваля сънищата  #Crazy #Crazy #Crazy

# 746
Добро утро,мили момичета!
Искам за Ви почерпя за рождения ден на скъпоценната ми дъщеря,с която страшно много се гордея!
Наздраве на всички!!!

Общи условия

Активация на акаунт