ДА СИ РАЗТЪЛКУВАМЕ СЪНЯ - 5

• 45 043
  • 769
  •   1
Отговори
# 105
Мерси отново  ______Freya_______    bouquet! Аз лично си правя извод от тези сънища, че най- после нещата при нас започват да си идват на мястото! Със измитането и почистването се премахват всички нечистотии пречили ни досега! Лично при мен има цялостна промяна и осъзнаване, ясно виждам пътя си напред  Simple Smile! Аз изчистих страховете си и направих своя избор, зная че вече всичко ще бъде наред  Hug!
Слънчев и усмихнат ден ти желая  Flowers Rose

# 106
Тази сутрин сънувах странен сън!Исках да убия едни хора,които се появяваха от нищото,като духове.Интересното е,че се опитвах да ги убия по жесток начин,например им забивах нож в сърцето,другите ги удрях с една тава по главата,колкото сила имах,а пък на една жена и отрязах носа с ножица...   #Crazy  Laughing  Мисля,че до сега не съм сънувала такъв сън..... Много ми стана интересно,защо с такава ярост се опитвах да ги убия.Какво може да означава?А,забравих да кажа,че те не умираха.. Crazy
Между другото,приятеля ми постоянно сънува такива сънища!Все убива някой!Според него е бил някакъв сериен убиец в предишен живот  hahaha

# 107
ansitka, понякога когато не искат да те чуят или слушат какво им казваш, емоциите се изразяват в такива сънища с физическо насилие, израз на насъбралия се гняв наяве. Може също така да си /се окажеш в конфликтна ситуация, безсилна да повлияеш с думите си. Най-често,когато имаме разногласия с някого сънуваме как го бием/убиваме с реалното желание той да изчезне,да замине, да го няма при нас.  Peace
_NIELKA_, много се радвам , усмихнат ден и на теб Hug

# 108
Qn-Bibiqn, винаги се радвам,когато някой сънува Ванга, защото тя не се появява току така и сънищата,в които присъства винаги са с важно значение. В случая ми се наби на очи това въртене, въртеливите движения от твоя страна. Аз ги свързвам с някакво твое умение/техника/метод/знание/талант. Притежанието на което те прави от голяма полза за другите.
Сега пък ме хвана шубето Simple Smile.Шегувам се .Предполагам какво може да е , но има много да се самообучавам .Трудно е защото живеем в свят с норми и правила - писани и неписани ...

# 109
Здравейте и аз се вмъквам в тази вълшебна тема на сънищата Simple Smile

Последна редакция: ср, 29 май 2013, 11:04 от *Tetida*

# 110
Freya,благодаря ти!Сега се замислям,че наистина напоследък имах такива моменти,в които казвам нещо,но сякаш никой не разбира и чува.Наистина ми беше интересно да разбера какво означава и се радвам,че се включи!   bouquet

# 111
Наскоро много ме разстрои един мой сън.

Имам братовчед, който живее в чужбина и това лято очакваме да си дойде в БГ.
Има доста проблеми с баща си, които нас като негови най-близки роднини ни вълнуват. Отделно, че никак не му е лесно там и имаше много тежки преживявания напоследък.

Та сънувах го, че е с оглозгани крака и ръце. И после уж му присадиха нови, но се движеше така, сякаш не може да ги контролира и махаше с тях из въздуха.

Не знам изобщо трябва ли да се тълкува и има ли някакво значение, но дълго време си го спомнях с неприятно чувство.

# 112
*Tetida*, на мен сънят ти ми прилича на отзвук на леко съмнение относно истинското ти  желание в реалността. Обаче тази точна дата (независимо юли или август месец), смея да вярвам че би могло наистина да се случи нещо значимо за теб (може да не е свързано точно с осъществяването на желанието ти,а нещо друго).
buttinsky, сякаш чуждата помощ няма да донесе нужния отдих. Може би на теб подсъзнателно моментната ситуация ти се струва безнадеждна (не лесна за "поправяне"). Нормално е да се сънуват подобни сънища, когато някой е в трудно положение. Обикновено са плод на вътрешната ни загриженост и нямат предсказващо значение.  Peace

# 113
______Freya_______ , здравей отново ! Моите странни сънища край нямат ! Simple Smile Чудих се доста време дали да те занимавам със себе си и все пак реших да пиша ! Наскоро сънувах, че двете с дъщеря ми (тя е на 4 години) вървим по някаква пътека(път). Около нас е пустош,няма нито хора,нито животни,нито сгради. Докато вървим срещу нас се появява нещо като скала,на която са закрепени шарени стълби. Отгоре върху скалата има детска площадка с онези старите,железни съоръжения-къщичка,катерушки,люлки,пързалки.Срещу площадката има от най-старите панелни блокове. До скалата пък отстрани има друга детска площадка. Тя е от новите.Имаше гумирана настилка,всичките съоръжения бяха нови,повечето бяха като от пластмаса,всичко там бе много цветно . В съня си трябваше да избирам на коя плошадка да заведа дъщеря си . Избрах старата. Започнахме да се изкачваме по шарените стълби. Аз първа стигнах до площадката горе на скалата. Чух как хора ми казват,че всички майки от блока си водели децата тук. В следващият момент чух и ли по-скоро видях,че дъщеря ми пада от шарените стълби.Легнах на земята,протегнах ръка и детето ме хвана.Успях да я издърпам горе до мен,но бях толкова уплашена,че я накарах да слезнем по стълбите и да идем на другата площадка . Слезнахме и чух,че някой ми казва,че един вид вместо да слизаме по стълбите, имало друг по-кратък път до новата площадка, но че аз не съм го знаела. отидохме на новата площадка и там дъщеря ми беше много щастлива. Така свърши съня ми. Като отворих очи бях много развълнувана. Между другото мястото,което сънувах ми се струваше много познато,все едно и друг път съм ходила там. Това е .

# 114
Тази нощ сънувах че една двойка се сгоди,пръстена не знам дали беше сребърен или метален,беше с зелен камък и на него с бяла буква пишеше латинско б (b)Момичето си беше махнало пръстена след време и го търсеше и се оказа че е из между още няколко еднакви като нейния пръстен и тя трябва да разбере кой е нейния.От тези еднакви пръстени аз направих сърце.

Друго което сънувах е една двойка която беше в още стояща се сграда(блок)Момчето беше завело момичето с идеята да правят секс,имаше запалени свещи.Момичето от начало не искаше,но после си станаха нещата  Joy
След това тя си направи тест за бременност и се оказа положителен,а момчето се чудеше как е възможно след като той е внимавал.

# 115
anna-mi, няма такова нещо "дали да ме занимаваш",аз пиша и чета тук за удоволствие, не по работа  Grinning Винаги ми е интересно да разбирам чуждите сънища, така че когато ти се допише няма какво да се чудиш  Hug Та за съня, продиктуван е от майчина загриженост за детето ти. Може би много възрастни (стари) роднини и/или приятели ти дават съвети относно дъщеря ти или пък (естествено) се вслушваш в мнозинството относно тази тема, но вътрешно се съмняваш,че точно това е правилното. Изпитаните методи изглеждат надеждни и сигурни,но не във всеки случай са такива, понякога е добре да се довериш на интуицията си (новото). Това разбира се може да не е съвет,а твои мисли в момента, така го разбирам аз съня. Peace
At Night, сякаш очарованието от любовните връзки се е изгубило в момента за теб.  Peace

# 116
Freya,какво по точно имаш предвид? Rolling Eyes

# 117
Freya,какво по точно имаш предвид? Rolling Eyes
Нямаш интерес да започваш/продължаваш връзка.

# 118
Може ли и аз да споделя. Аз пък сънувам бившия си - винаги ме моли да бъдем заедно и ми се обяснява в любов, а аз не го искам и се дърпам (така си беше и наяве) и си мисля за мъжа ми. Това мисля, че е продиктувано от чувството ми за вина, което изпитвам по повод начина по който се разделихме. Два пъти сънувах и нещо със сексуална насоченост, първия път той ме кара да го правя и изпитвах чувство на отвращение, втория път не си спомням някакво кой знае какво чувство. Но да кажа, че не е било секс, само със сексуална насоченост. Гадно ми е да го сънувам, после ми е тъпо цял ден, нямам чувства към него никакви, за това ми е гадно да кажа и на мъжа ми за сънищата, да не вземе да си помисли нещо. Ако имам някакви остатъчни емоции към бившия, то са все негативни.

# 119
  Shocked Mr. Green Joy
Точно обратното,имам интерес да започна връзка!!!Мисля че направата на сърце от пръстените в съня ми го доказва.Дори на сън мисля за любов. Heart Eyes Mr. Green
Пръстените не значеха ли някакво обвързване или нещо от този сорт ? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт