СЕДМИ КЛАС - 14 тема Великденско-ваканционна!

• 26 519
  • 738
  •   1
Отговори
# 405
Ние тази вечер ги започваме.Тези дни беше болен, явно стреса му се отразява и от най-малкото вдига температура, а досега не боледуваше.Ние се занимавахме с първи модул, въпреки че са много лесни, но явно от неглижиране, невнимание или и аз не зная какво, все допускаме тъпи грешки.Дайте съвет Praynig как се справяте с концентрацията, детето само признава, че някъде по средата на първия час започва да "блее".Какво да го правя, витамини ли да давам, шамари ли да бия, ама то вече трябва да подскачам за да го перна Joy.

# 406
  • Варна
Момичета, моля, ако някой е наясно да ми обясни дали може листи от беловата(тези с печат) да минат към черновата? Тъй като моя син има навик, когато сбърка да задрасква (а това може да се сметне за знак). Ако това се случи и го препише на нов лист белова, какво се случва с първия? Трябва ли да пише върху него, че е чернова? Или всички листи с печат се разглеждат, като белова?

# 407
Основният проблем и при нас е концентрацията. Като си гледа грешките от пробните и сам се изумява от себе си. Не е от незнание, а от липса на пълна концентрация. След всеки пробен съм надлежно осведомена за поведението на всяко дете което се е паднало в стаята на сина ми - кое си качвало краката на масата, кое си бъркало в носа, кое ставало да надзърта през прозореца, кое пъшкало, кое офкало...  И резултатът е  - разсейване и глупави грешки. Има едни тестове за концентрация, ще взема да му дам сутринта преди матурите.

# 408
  • Варна
Моя точно заради обстановката на изпита е свикнал в къщи да си прави тестовете на масата в хола(с целия народ около него) и на работещ телевизор. Twisted Evil Та аз пък се притеснявам да не вземе там тишината да го разконцентрира. Crazy hahaha

# 409
Пуснах в пощата тестове за концентрация, ако са ви интересни - печатайте и давайте. Май е време и аз да започна да давам Wink

# 410
Дайте съвет Praynig как се справяте с концентрацията, детето само признава, че някъде по средата на първия час започва да "блее".Какво да го правя, витамини ли да давам, шамари ли да бия, ама то вече трябва да подскачам за да го перна Joy.

Масло от размарин  Mr. Green
Не се шегувам, прочетох някъде за него и пробвах - имаше страхотен ефект. Подобрява концентрацията и услужливата памет.
Нямах масло, но направих силен чай от подправката, която имам вкъщи. Детето беше закъсало яко на втори модул и след изпиването му всичко си реши. Sunglasses

Пробвайте, поне няма да навреди с нищо. Wink

# 411
  • Варна
А този чай пиклив ли е много? Mr. Green
Да му сваря преди изпита заранта?! Joy

# 412
Деска, по-добре не рискувай с чая, а вземи етерично масло от розмарин от аптеката. Ефектът идва от миризмата, не от чая. Така ще може да си го мирише и няма да има рискове. Simple Smile

# 413
  • my own world....
Молъ ве не експериментирайте с дечицата  Shocked
Да душат розмарин колкото искат (за мен смърди ужасно де), ама не ги наливайте с билкови отвари  Peace

# 414
  • Варна
Няма,няма...той пък като го изпиеееее. Whistling
Значи разбрах как ще го събудя сутринта за изпита.Слагам му го пред носа и той от "смърденето" ще скочи. Mr. Green На лигня ме избива вече мене. Tired

# 415
  • my own world....
Можеш и да му сготвиш пиле с розмарин  Joy За вечеря преди изпита!

# 416
  • I want it all and I want it now.
 Joy Един зад врата да му се наместят чакрите  Joy Аз така ще направя, ако не забравя до тогава  Joy
Спокойно има време до изпитите. Peace Ще се справят децата  Wink

# 417
  • София
Joy Един зад врата да му се наместят чакрите  Joy Аз така ще направя, ако не забравя до тогава  Joy
Joy

# 418
  • Варна
Ммм, розмарина за мен мирише ужасно, не бих рискувала с него, но пък при моя ядките и шоколада са добър вариант за по-добра концентрация (и на него му липсва такава).

G..D.., а има ли някаква статистика за това частно училище - каква реализация получават завършилите? Аз на този етап за нашия град съм повече за държавно образование, с всичките му недостатъци.

# 419

Напълно подкрепям-изпитано с ефект Wink

Общи условия

Активация на акаунт