СЕДМИ КЛАС - 14 тема Великденско-ваканционна!

• 26 504
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Нямам никаква идея. Ти беше споменала нещо, напиши решението си, за да го обсъдим:)

# 481
Точно за БЕЛ-а ме е яд, защото там ни е по-слабото място Wink но дано има и на 17-ти и 18-ти както пише Crossing Arms
Браво за вашия резултат!
Утре ще пробваме математиката Simple Smile
дали стои изпита по БЕЛ за да видим въпросите?

# 482
  • Варна
Не съм сигурна, че е вярно. Моята логика е следната: за единица време В скъсява дистанцията с А с 4,5 км, а за същото време С преминава напред с 18 км. Тъй като В е на 13,5 км зад А ( или 3*4,5км), а С е изравнен с А, за времето, в което В ще настигне А, С ще измине 3*18км напред пред А и разстоянието ще е 54км

Кажи си тежката дума. Simple Smile

# 483
Точно за БЕЛ-а ме е яд, защото там ни е по-слабото място Wink но дано има и на 17-ти и 18-ти както пише Crossing Arms
Браво за вашия резултат!
Утре ще пробваме математиката Simple Smile
дали стои изпита по БЕЛ за да видим въпросите?
Виж, за това не се бях сетила GrinningОтивам да проверя Laughing
Да не забравим, че днес е математиката Simple Smile

# 484
Обаче си признавам, че задачата на Палето ме застреля  Embarassed Много хард  Laughing Златилов вярно се олял.

Ganis, колко е тоговора?

54 км

# 485
  • 1st floor
Навирих си носа за малко, като погледнах резултата в Изпитай ме!  Mr. Green Делим си второто място с Палето. Grinning Ама като видях после как се оценява, съм сигурна, че и много други деца са дали верни отвори, а са им отнети точки!  Laughing Както и при нас се получава. Смешна работа, особено 24 въпрос. Там не разбрах защо са грешни отворите  Crazy, ама явно при всички е така...Ще дам и математиката днес, де...няма лошо от размърдване на мозъка...

За онези у-ща питах естествено като за резервни варианти, ако се издъним на изпитите.  Wink Няма да са първо желание... Laughing

# 486
20зад. за 30 мин 1-ви модул и 4 зад. за 30мин. 2-ри модул  Rolling Eyes -егати препускането ooooh!

# 487
  • 1st floor
20зад. за 30 мин 1-ви модул и 4 зад. за 30мин. 2-ри модул  Rolling Eyes -егати препускането ooooh!
Няма угодия!  Mr. Green Ако са бавни- защо са бавни, ако са бързи - егати препускането!  Joy
Важен е резултатът!  Peace

# 488
  • Варна
На мен ми хареса теста на изпитай.ме,определено! Simple Smile
И моя заради кавичките,че ги е сложил само горе,не му зачетена за вярна 24та зад.А и въпроса за пряката реч,едно към едно са му думите,само вместо "баща му " написал "татко му" и айде без точки. Mr. Green
Но за твореца,умрял в чужбината му е грешен.Ама не ,защото не го е знаел,а просто не му е дошъл на акъла веднагически,а е жизненоважно до 15сек.макс отговора да е посочен. ooooh!Днес ми цитира дори и Италианското градче, в което е умрял Славейков. CrazyАма кел файда като го знае,като бързаме,за не знам си къде.Е,дано на изпита поизчаква паметта си поне. Wink Rolling Eyes

Следобеда ще му дам математиката. Peace

# 489
За математиката ми се струва прекалено малко времето-все пак задачата трябва да се реши , не може да се плесне веднага отговора Mr. GreenМоят е бързак, но и той се озори Wink
А резултата чак след 21ч. ли ще го видим Rolling Eyes

# 490
  • София
Не съм сигурна, че е вярно. Моята логика е следната: за единица време В скъсява дистанцията с А с 4,5 км, а за същото време С преминава напред с 18 км. Тъй като В е на 13,5 км зад А ( или 3*4,5км), а С е изравнен с А, за времето, в което В ще настигне А, С ще измине 3*18км напред пред А и разстоянието ще е 54км

Кажи си тежката дума. Simple Smile

Нямам тежка дума:) Тази задача не мога да я смеля:)))

# 491
  • София
И аз така я докарах тази текстовата за път до 54 км. Но... Това е все пак  задача от 2 модул и такова решение никой няма да признае.

# 492
  • Варна
И аз така я докарах тази текстовата за път до 54 км. Но... Това е все пак  задача от 2 модул и такова решение никой няма да признае.
Ако е 21 или 22 ще мине номера.

# 493
  • Варна

Те са Пизи,тъй че няма как да е . Simple Smile

# 494

Те са Пизи,тъй че няма как да е . Simple Smile

Хич не е от Пиза тя ....така че спокойно може да се падне като 23 задача на изпит и да се наложи разписване.

Ганис, успокоих се , че наистина е тежка задачата...

Мацки, онлайн теста по мат на Изпитай ме има ли II модул?

Общи условия

Активация на акаунт