СЕДМИ КЛАС - 14 тема Великденско-ваканционна!

• 26 493
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
Гледам, че пишете за учебна събота. Тъй като изглежда нещо съм изтървала, може ли някой да даде повече информация? Кога и какво ще се отучва?

# 541
2 май се отучва-програмата за четвъртък. Hug

# 542
Благодаря много.   bouquet
Става дума за тази събота, 18 май?

# 543
аз мислех, че ввчерашния понеделник ще отучват? newsm78 това ми променя теорията за освобождаване, защото имат 2 ч БЕЛ в четвъртък

# 544
Благодаря много.   bouquet
Става дума за тази събота, 18 май?
да, съботата 18-ти ще е четвъртък..явно!

# 545
аз мислех, че ввчерашния понеделник ще отучват? newsm78

А ние тогава какво ще отработваме  Mr. Green
Никога не са се отучвали следизборните понеделници  Peace

# 546
  • София
Всички отработват 2 май- и учениците ще учат в събота като "отучване" на 2 май. Laughing

# 547
Отработва и отучва се втори май 2013г.Само 1,05,2013г. е официален празник,но 02,05,2013г. не е  Hug

# 548
  • София
Нашите днес имат класно по БЕЛ и са на училище , мисля утре и вдругиден да са си в къщи и да преговарят, а в петък имат концерт на училището и единия участва в 3 скеча и не може да отсъства, а аз и брат му ще сме му агитка  Wink
В събота са последно на курс и няма да ходят на училище. В курса също са препоръчали тази седмица да не ходят на у-ще, а да преговарят. По този начин ще избегнат ученето по другите  предмети

# 549
  • I want it all and I want it now.
Моят си ходи на училище. Днеска са имали класно,преразказ.
 Понеже довечера са на концерт, може за утре да го освободя от училище.
Първа смяна е и не знам как ще стане  Laughing

# 550
  • София
В пощата е последният финален пробен по математика на Софроний.
Благодаря,непокорна!
Искам да попитам на 23б) параметричното така ли е?
а=b=0 - всяко х е реш;
a=0 b- разл.от 0 - няма решение;
а - разл. от 0 - имаме 2 случая:
x>b ,то x=(а+б)^2/а ;
х<б , то х=-(а-б)^2/а.
Ако някой може да се включи. Rolling Eyes

# 551
  • София
Моята започна много да се шашка вече... Каквото и да и говоря, не помага... Вчера от курса и казали, че може всеки ден да ходи там за консултации и тя твърдо е решила да ходи. Направо не мога да я позная... #Crazy

# 552
  • София
И аз се чудех дали да не я спирам за тази седмица от училище, но като чух на родителската среща кава подготовка до изпита им е спретнала класната (математичка), се отказах. Освен това утре е класното по БЕЛ

# 553
  • София
Отработва и отучва се втори май 2013г.Само 1,05,2013г. е официален празник,но 02,05,2013г. не е  Hug
Отработва се 2-ри май, ама кое училище дали и какво отучва, не е ясно. Whistling Вчера 2 от 3-те ми деца си учеха. Едното обаче няма да учат в събота, другото не знам, има мноооого време до събота, може и да разбера, когато му дойде времето. Mr. Green Тоя, който вчера не учи, ще учат в събота по програмата за четвъртък, ама с намалени часове. Т.е. едва ли нещо реално ще учат. Mr. Green Та с две думи, хаосът е пълен, във всяко училище е различно и е според зависи. ooooh!

# 554
В нашето училище няма спортни дни. Учим си с програмата за четвъртък. Иначе госпожицата е на музикална вълна- ходи на Депеш Мод, довечера е на Бон Джоуви, в събота мюзикъл по Куин. Изобщо пей сърце. Онзи ден беше на последния пробен по математика. Каквото научила, това ще е. През годината не съм й давала допълнителни тестове вкъщи, няма да решаваме и сега. Пък каквото сабя покаже- само да сме здрави.
Аз в понеделник заминавам за София. За морална подкрепа.
А на 22 ще учат ли? Аз само за тогава се чудя дали да ходи на училище. Иначе в други дни няма да я освобождавам.

Общи условия

Активация на акаунт