СЕДМИ КЛАС - 14 тема Великденско-ваканционна!

• 26 501
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
Слонче, ти ли питаше за строителния техникум? Имам позната на която детето е там - много е доволна. Училището е много сигурно(  вътре в двора външни не се допускат)  , спокойно, учи се здраво, децата са с униформи, като цяло  - тя е доволна и спокойна за детето си. От нашето начално училище почти всички момченца отидоха там. Синът ми казва, че често се отбиват в старото школо и разказват с удоволствие за техникума.

# 511
Гери, благодаря много! Питам от името на моя приятелка, ние нямаме интерес, но пък човек никога не знае какво може да му хрумне и колкото повече информация, толкова  Joyповече.

# 512
И аз така я докарах тази текстовата за път до 54 км. Но... Това е все пак  задача от 2 модул и такова решение никой няма да признае.

Защо да не признае  newsm78
За време Т В наваксва спрямо А 4,5 км. и остава разлика 13,5 км., които ще навакса за 3*Т. През това време Т С наваксва спрямо А 18 км. За 3*Т разликата ще е 54 км.
Много ми прилича на задачата за бай Иван, който отглежда кокошки и зайци със 100 глави и 360 крака. Колко са зайците и кокошките (без системи уравнения)

Последна редакция: нд, 12 май 2013, 23:51 от Dincho

# 513
  • София
Динчо, защото такъв е форматът. Ти помниш нашия, а сега е друго. Тогава във 2 модул имаше и текстови със свободен отговор.   2 модул  сега включва две задачи тип ПИСА - разните му  там графики, диаграми и таблички, те са под номер 21 и 22. 23 и 24 задача са за пълно разписване, а тази е от тях. Знаеш, че в тези за пълно разписване има отделни стъпки, които се оценяват самостоятелно  - примерно 1 точка за правилно изразяване на скорост, 2 за правилна пропорция между скоростите , 3 за верно моделирано уравнение и т.н. А такова решение, малко тип бабешко,  до какви подетапи  за оценаване ще го сведеш?

# 514

Затишие пред буря?  newsm78

(отпуска съм си взела, а цял ден нито дума,  помислих си, че вече има нова тема)

# 515

Затишие пред буря?  newsm78

(отпуска съм си взела, а цял ден нито дума,  помислих си, че вече има нова тема)

И аз реших, че има нова тема, та дори я търсих.  Joy

МоЮто днес беше на урок и направения за 15мин преразказ изкарал 30т. Направо не знам, ако случайно си отдели полагаемото се време, какво ще изкара. Mr. Green

Спирам го от училище тази седмица. Това го е посъветвала и учителката по Бел, утре пак е при нея и дотам ще е. Който каквото е научил.
Ще преговори анализите, някой пробен и това ще е .

По математика му дадох днес на Просвета от Пиза един пробен. - 89т, ама не съм най-доволна от това.
Давам му да прави примери с ОЗ  - 10 задачи за 10 минути. Пиза решава. И по някой пробен до неделя и това ще е.

Кога дойде времето за изпити, направо не мога да повярвам ...

# 516
  • my own world....
И моята няма да ходи на училище, мислех да я оставя на мира - да си прецени сама колко и какво да преговаря, но школата не прощава - утре я викат на пробен по математика...
Темата забавя ход, за да набере инерция  Twisted Evil и пооосле ще пишем, пишем, пишем кат отвързани. 
Може би и аз ще си остана от четвъртък в къщи, самото детище каза: остани си да ме контролираш  Joy Сети се ...  Thinking

# 517
  • 1st floor
В пощата е последният финален пробен по математика на Софроний.

# 518
  • Варна
Точно затишие пред буря е! Twisted Evil
Моя до събота всеки ден е на уроци.И у дома домашни за тях.Поуспокои се той,което ме радва. Heart Eyes Не остана ,а това най ме радва,да отдъхваме вече! Simple Smile

# 519
    И нас ни посъветва класната да си стоим и да учим в къщи, но да донесем изв. бележки.Добре де, ама как цял клас ще е болен едновременно? И как да кажа на джипито - просто дай бележка? Че това възпитателно ли е? Чудя се...

# 520
В пощата е последният финален пробен по математика на Софроний.

мерси много!  Hug

Във втори модул разпознах една задача, която днес моят реши от сборника на Просвета за Пиза - плана на улиците. Правилно е решена, браво! Моят не се сети за последната подточка.

# 521
  • my own world....
Мча-ча, вече 2 пъти съм взимала тази година такива бележки и на каката (за националната по биология) и на малката (за олимпиадата по история) и хич не ми беше съвестно да кажа: дай бележка. И сега така ще направя. Каката не я спрях от учлище през 2011, но и тя самата не искаше да седи в къщи. Не знам възпитателно ли е, но няма да ходи на училище.

# 522
Мерси и аз за пробния, дали няма и по БЕЛ?  Hug

# 523
Моето момче си скъсва з...а да преговаря и прави пробни тестове. .. сам, без да го подтикваме  мачка пробен след пробен. Ндявам се така да е до събота.

Уф, при нас е другата крайност - с такова нежелание се прави по един пробен на ден.
Вече всичко ужасно й е писнало - уж искаше да упражнява преразказ: дреме над листа; и задачи не й се решават ...
Ще е жалко за всичкия труд през годината, ако не се посъживи до изпитите.
И при нас е същото... Confused Уморена ли е,отпуснала ли се е,писна ли и ? Не знам Tired

# 524
Моята пък се чуди, защо била толкова спокойна  Laughing Скици, дано мине по вода всичко   Peace

Общи условия

Активация на акаунт