Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 87~

• 37 659
  • 746
  •   1
Отговори
# 705
  • У Диспансера ...♥♥♥
Цитат
Гледай добре..какво иска да ми каже с тоз поглед а?
Иве, казва ти "Сори, обаче съм зает, може би в някой друг живот или в паралелно измерение" Joy
аз друго разчитам,ти много хард го даваш ooooh!..недей така ми резва крилцата тъкмо поникнаха Mr. Green
Ауууу,ама как хубаво ти е рекнал,така е то си ми е верно момчето Mr. Green

# 706
Възкресение Христово – празник, в който забравяме за горчивина в сърцата ни и в нас се събуждат светли чувства. Нека изпълним този ден с надеждата на християнската любов. Христос възкресе! Hug

Христос Воскресе! Нека светлината на неговото воскресение да дари живота ви с много топлина, нежност и разбирателство. В къщата ви винаги да има здраве и любов! Hug

Пожелавам Ви ново начало, мир, доброта и любов. Нека се обичаме повече! Hug Peace

Снежи, Hug Весела, Hug Неви, Hug Во истина воскресе и благодаря за пожеланията!  bouquet

Последна редакция: нд, 05 май 2013, 00:09 от skakalinka

# 707
Во истина воскресе!

# 708
# 709
Христос Воскресе!

# 710
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ирка, че покажи ги тия яйца велинградските  newsm78
Засрамваш ме значи Embarassed
Неви Hug да не си от този край,ще ги покажа,че те голяма технология,сега им се молим загрява се бавно водата,заедно с боята,30 мин. ще ги чакам,яваш,яваш ще станат,и утре ще ви ги постна,много са туткави,то после ми се свиди да ги чупят ooooh! Вуистина Воскресе!!!

# 711
Цитат
Гледай добре..какво иска да ми каже с тоз поглед а?
Иве, казва ти "Сори, обаче съм зает, може би в някой друг живот или в паралелно измерение" Joy
аз друго разчитам,ти много хард го даваш ooooh!..недей така ми резва крилцата тъкмо поникнаха Mr. Green
Ауууу,ама как хубаво ти е рекнал,така е то си ми е верно момчето Mr. Green
грешка мило ...Неви така го тълкува..не той Naughty

# 712
# 713
  • У Диспансера ...♥♥♥
Веселка Hug не съм от там,ама те са много известни в този край,стават големи красоти яйцата,дано не се изложа,да ги видите Praynig

# 714
  • в подножието на планината

Лека нощ, момичета! Hug

# 715
Лека нощ и от мен , че утре съм на работа Tired

# 716
Лека нощ и от мен! smile3507

# 717
Веселка Hug не съм от там,ама те са много известни в този край,стават големи красоти яйцата,дано не се изложа,да ги видите Praynig
Да, те са много известна и туткава технология, но стават разкошни, поздравления за търпението  Hug
Каквито и да са станали, пак ще са хубави  Grinning

# 718
  • Под Сините камъни

# 719
Лека на лягащите Hug

Общи условия

Активация на акаунт