Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 87~

• 37 668
  • 746
  •   1
Отговори
# 615
Неви Hug

Благодаря за снимките на Хазал  bouquetчок гюзел Heart Eyes

# 616
Весела, Hug
От моя комп не се вижда с какво черпиш. Преди да го публикуваш са изяли всичко!
Със сладоледче с бананчета и черешки - мелбичка  Grinning Ето още малко и за теб, но с горски плодове, дано да го видиш, страхотен е ! Hug
Скрит текст:

# 617
  • в подножието на планината

Неви, wavey

Весела,  Hug и аз не виждам с какво черпиш... Rolling Eyes

Хазал ми харесва всякак... Heart Eyes за нея само хубаво или нищо... Mr. Green

# 618
Не го виждам, но звучи чудесно.  bouquet

Това е най-новата снимка от семейния албум.

Днес се занимавахме с български традиции и мурафети. Joy Joy Joy

# 619
Петрова, много ви бива, световни сте. Снежи повлече крак, ама и ти и Ирка сте на ниво.

Ако се не лъжа, сватбата е на Джерен Арпа, от най-близките приятелки на Хазал, тя има доста снимки с нея.

# 620
  • Още у мъглата ...
Здравей, Неви Hug
Аз съм Габи - от новобранките Simple Smile
Мерси за новите снимки на Хазал Grinning

Ами хубава си е Хазалчето Grinning
Радвам, че на тези снимки си изглежда съвсем тя newsm10, че наистина малко беше притеснителна работата с килограмите, не само заради външния вид, но и за диабетик не е добре (имам си майка диабетичка).

Ама са си хубави двамцата  Heart Eyes

# 621
Звезде, привет  Hug
Права си, все повече се убеждавам, че Хазал има ниво, което не се среща толкова често, хеле пък в шоу средите.
Затова и се безпокоях, ясно беше, че има проблеми със здравето.
Особено ме подразниха писанията на разните блогърчета в нета от сорта на "Хазал, двата ти милиона в банка бързо ще свършат, никой продуцент няма да те вземе, освен за ролята на грозната сестра " и тнт доброжелателни писания, но щом го има името на Хазал - чете се.

# 622
Габи, здравей и от мен. Чудесно  е, че си се присъеднила. Тук е супер!

# 623
Привет!Пребита съм от работа  Weary Не съм ви чела...Виждам ,че сте пуснали новите снимки и знаете,че Ча е отказал 2 предложения  newsm78 Дано да е за добто  Praynig
Неви,   love001 Надеждата ми е втеб да хвърлиш малко светлина  Praynig Има писаници и за двамата...сигурно сте ги видяли...ето и едно видео,ама...преведете.помогнете  Peacehttp://www.kanalturk.com.tr/haber-detay/68557-hazal-kaya-herkesi-kandirdi-haberi.aspx...Нещо за  нея и Америка,ама... newsm78

# 624
Що помия се изля върху това момиче... #2gunfireкакво толкова им пречи не мога да разбера...завист ли,  що ли... newsm78 откакто излезе от АФК, не спряха да я плюят, изглежда сметките на Фатих и компания излязоха криви и естествено тя им е виновна... #2gunfire

# 625
Момичета, тоя журналист Ондер Саръахметолу дето има снимка с Чаги наскоро, май ще пише статия за него. Дали ще е същата, която утре щяла да излезе във в. Поща, не знам. Но същият чичо туитна, че независимо дали Чаги ще снима или не игрален филм, той спортува и взима уроци по актьорско м-во, избрал бил да се усамоти и да не излиза много, много, до есента. Заради ролята си в сериала правел спец. подготовка, каква ли е  newsm78

# 626
Що помия се изля върху това момиче... #2gunfireкакво толкова им пречи не мога да разбера...завист ли,  що ли... newsm78 откакто излезе от АФК, не спряха да я плюят, изглежда сметките на Фатих и компания излязоха криви и естествено тя им е виновна... #2gunfire

Звезде  Hug +1  newsm10

# 627

Снежи, Hug тоя на видеото не знам какъв е, ама говори простотии за Хазал и не мога да го изслушам...дразни ме адски... #2gunfire

# 628
Снежи, Hug привет мила, така ми липсвахте.
Това е предаването с Ерол Кьосе  - даже не ми се гледаше. А този Билял Озджан е този, за кото писах, че казва - "Хазал Кая ни измами, уж щеше да заминава за Америка, а не излиза от баровете, как няма да е дебела като сигурно там не пие само вода. Снимат е все как излиза от заведения, докато други вече заминаха /сигурно визира Гизем/. " Той казва това за 2-та милиона на Хазал, че щели да свършат бързо и никой няма да й даде работа, с тази й визия. Гадината мръсна- намерил кой да брои парите на Хазал. Та този Билял казва, че нямал проблем с Хазал - достатъчно било тя да се погледне в огледалото...
Щях да повърна....не му ли идва на акъла, че момичето има здравословен проблем...Той и с това се подиграва - като имала диабет що пиела по кръчмите. Пръч такъв.аааааааа #2gunfire #2gunfire

# 629
  • Още у мъглата ...

Звезде  Hug +1  newsm10

Скрит текст:

Още един глас и от мен +1  newsm10

Общи условия

Активация на акаунт