Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 87~

• 37 664
  • 746
  •   1
Отговори
# 645
А и жена му е сладурка, рядко ми харесва така женичката на някой.  Mr. Green

# 646
Лудосче, ами има ли нещо интересно в тоя салон, щом така често ходиш  newsm78

# 647
Ренка   love001
Лудосче, ЛиН е наистина с хепи енд!С хубав Киво си се докарала  Hug
Звезде,Неви, благодаря ви за разясненията,милички!  Two Hearts

# 648
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Лудосче, ами има ли нещо интересно в тоя салон, щом така често ходиш  newsm78

Ами интересно има за очите Simple Smile ама аз ходя за спорта и за фигурата Simple Smile хахаха

Дано да е с хубав край,че сериозно се загледах... Shocked

# 649

Ето ги туитовете, за които ви споменах, обаче съм пропуснала първия, там дето пише, че май отхвърля двете предложения, пише, че много разчита /се доверява/ на сериала, който предстои. Вай бе...
Сега ще ни принуждава май да харесваме тоя сериал  Mr. Green

# 650
Снежи, Hug
Много са красиви!  bouquet  bouquet  bouquet

# 651
Лудосче убафи гащи си сложила  Mr. Green

# 652
Снежиии, ти колко програми овладя, професорке Hug

Лудосче, щом и окото се плакне - добре, щото, ако е само за потене - няма издържане, мотивация трябва  Mr. Green
А Л и Н е много добро филмче.

# 653
# 654
Хайде, след малко с Чаги и Хазал тръгваме за жив огън

И за да съм по темата

# 655
 newsm78 newsm78 newsm78

Неви, за кой сериал говориш  newsm7
Птрова!   bouquet  bouquet

# 656
Добър вечер, сладурки и от мен! Hug Hug Hug

Благодаря за всичко в темата - за Фемирките красоти и не само, и за почерпките!  bouquet

Ирка, Hug преоблякала си се Simple Smile...Много си хубава Heart Eyes...миналалите дрешки бяха готини, но тези са убийствени Laughing

Що помия се изля върху това момиче... #2gunfireкакво толкова им пречи не мога да разбера...завист ли,  що ли... newsm78 откакто излезе от АФК, не спряха да я плюят, изглежда сметките на Фатих и компания излязоха криви и естествено тя им е виновна... #2gunfire

Звезде  Hug  smile3501 newsm10

От Фемирските колажи и клипчета ми стана едно хубаво на душичката...Фемирско, така че и аз ви пускам едно клипче - пускано е много пъти, но на мен ми харесва Heart Eyes затова отново го споделям Hug

На мен никога няма да ми омръзнат Фемирските клипчета мога да си гледам и слушам без втръсване Peace

И аз съм като Мечо Пух по отношение на Фемир...Колкото повече, толкова повече! Grinning Hug

Хубава вечер, момичета!

# 657
Цитат
Неви, за кой сериал говориш  newsm7
За този дето предстои през есента, поне аз така го разбирам - не ще филми, чака сериала. Макар, че преди твърдеше точно обратното, че иска да се снима за киното, защото то остава, филмите могат да се гледат и след 100 години. А бе вярвай ти на Чаги на приказките  Mr. Green

# 658
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Снежиии, ти колко програми овладя, професорке Hug

Лудосче, щом и окото се плакне - добре, щото, ако е само за потене - няма издържане, мотивация трябва  Mr. Green
А Л и Н е много добро филмче.

Благодаря ти хареса ми много... Peace

А не може в залата да няма нещо за гледане все пак нормално си е Simple Smile Моята е много голяма и има много народ Simple Smile

За гащите благодаря пак не мога да си избера много яки има   Peace Heart Eyes

# 659
Лудосче от кой филм е подписа ти? хареса ми Whistling

Общи условия

Активация на акаунт