Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 87~

• 37 650
  • 746
  •   1
Отговори
# 690
  • In a surreal moment!
преди малко я пусна

# 691
абе ние с АНи си делкаме бир бана бир сана Joy Joy Joy

# 692
ИКСИ, то има организация за туризъм до Стамбула, на палатки щели сме да бъдем, до сета на Чаатай.
Ама ти пък си имаш лична програма, с Юсуф. Но ако наистина Мелих не те е отразил  е тъпо. Той уж отговаря, ама явно не винаги, което не му прави чест.

# 693
  • У Диспансера ...♥♥♥
Брееее до сега яйца съм рисувала,всичко ме заболя,ама като казах йок,по велинградски ще ги правя с писец,на ти ся  ooooh! Здравейте мили мои  Hug Hug,то изполягахте вече ама докато седна,Хазал се е взела в ръце,браво много се радвам,хубаво ни е момичето Peace Докато рисувах и зяпах 34 еп.хахаххахах щях да изтърва яйцето от смях като видях Сехерлита,как зяпна за пръстена,а ма ха и Емко го прати на русалките  Joy Joy Joy Мерси на всички,които ми честитиха за подписа,май и Лудостчето се е подменила,честито си ги пазиш,да не ги закачиш някъде Joy Joy Да ви видя какво сте драскали докато аз се бъхтах  Mr. Green

# 694
гюзел,ама не колкот Ча сегааааа Whistling

# 695
Цитат
Гледай добре..какво иска да ми каже с тоз поглед а?
Иве, казва ти "Сори, обаче съм зает, може би в някой друг живот или в паралелно измерение" Joy

# 696
Наде!Иве!Икси!  wavey

Скрит текст:

# 697
Цитат
Гледай добре..какво иска да ми каже с тоз поглед а?
Иве, казва ти "Сори, обаче съм зает, може би в някой друг живот или в паралелно измерение" Joy
аз друго разчитам,ти много хард го даваш ooooh!..недей така ми резва крилцата тъкмо поникнаха Mr. Green

# 698
Ирка, че покажи ги тия яйца велинградските  newsm78
Засрамваш ме значи Embarassed

# 699
Христос возкресе! Hug

# 700
  • In a surreal moment!
хихи..гледам филм, в който героинята каза - Трябва да има закон срещу това да си млад и секси  Joy
Охххх...сваля я един 20 годишен, а тя  е на 40.... Grinning    Обещаващо начало, гледам с интерес  Shocked
кат сме абли да се отписваме сами ли  Mr. Green

# 701
Нова тема

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=717951.new#new

Малко е шарена Laughingама дано ви хареса Hug

# 702
# 703
Сега влизам и що да видя  #Crazy
Иве, крачола ти е трепач! Mr. Green Определено меки стават капачките от тоз поглед, вай бе  Mr. Green, ми много хубав бре. То таз красота трябва да се споделя  smile3521, не бъди скръндза да я даваш само на Нервачето  smile3508
ИКСИ, то има организация за туризъм до Стамбула, на палатки щели сме да бъдем, до сета на Чаатай.
Ама ти пък си имаш лична програма, с Юсуф. Но ако наистина Мелих не те е отразил  е тъпо. Той уж отговаря, ама явно не винаги, което не му прави чест.
Ако може и аз ще се присъединя, ама после и сама ще ида, та да нямам конкуренция, пред къщата на Ча  Mr. Green Joy

Ирка, ти да не си от велинградския регион, че ги рисуваш яйцата, или просто ти харесват?

# 704
Снежи, во истина возкресе, много е нежно!

Иве, няма да се предаваме, стават чудеса Hug

Общи условия

Активация на акаунт