Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 87~

• 37 673
  • 746
  •   1
Отговори
# 675
Много готино Юсуф е писал на Хазал...че трябва да се яде...мисля че е по повод драскача оплул Хази Peace

# 676
Неви да погледа е един път просто..не мож му се сърдиш никогаш...ако те погледне така и с меки капачки ставаш Whistling

# 677
добър вечер и от мен  Hug

хаха, сега четох в един сайт коментари от сорта: "...много чудно с какво ли медиите в Турция си запълваха страниците, когато Хазал беше по-слаба", пак по повод изказванията на този журналист, който коментирате по-горе.

# 678

За гащите благодаря пак не мога да си избера много яки има   Peace Heart Eyes

Oбуй си два чифта де , само едни си сложила  Mr. Green

Ами  не се събират бре  smile3511

Зашии си ги по-малки , примерно 300 на 220 и ще паснат две

# 679
Иве, драскач, ама първо парите й преброил, че и се грижи да не свършат. Ей ква злоба значи, как не се свенят, тя и Хатиджето все за парите на Хазал говореше...
Чудно ми е, защо не говорят и за парите на Чаатай например.
Истината е, че Хазал ги дразни с това, че не им се връзва, има си нейни правила...

А за рекламния филм на Чаатай - дано, защото и миналата година се рекна, че ще рекламира някакви бои, ама дотам...

ИКСИ, викай ми Неви, ако искаш, браво, вие и кафе ще пиете скоро, да знаеш  bouquet

# 680
Момичета, smile3524
Весели и щастливи Великденски празици!

Именниците да са живи, здрави и щастливи, другото ще си го купят с пари.

# 681
Иве, не мога да си кривя душата, това момче е родено да бъде пред камера. Грехота е да пази тая външност само за себе си. Не ме е срам да кажа, че и 1/100 от това дето показва като актьор да демонстрираше, пак бих гледала с кеф  Mr. Green

# 682
Петрова, да ти се връщат хубавите пожелания!  bouquet

# 683
Голяма е сладурана на последните снимки, включително и на тази.

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
+1

# 684
Невеее да,вече и аз така мисля,добре че гледах и напред сериала иначе в 1 сезон е дечко Rolling Eyes

Дано в новия не го подмладят много Joy Joy Joy

# 685
  • In a surreal moment!
Неви -  Heart Eyes Peace

Бряяяхххх, само требе да се дигна  и да скокна до Стамбула , ти да видиш тогаз, няма шики мики , една снимчица и точка ааа...по една за всички вас най -малко!  Grinning

# 686
Неви да погледа е един път просто..не мож му се сърдиш никогаш...ако те погледне така и с меки капачки ставаш Whistling
Иве, Hug той само тебе гледа така.

# 687
лошо...нали Joy Joy Joy

# 688
Иве, ще ти се да е лошо  Mr. Green

# 689
Иве, ще ти се да е лошо  Mr. Green
а ще ми се друго мене ама нейсе Whistling
Гледай добре..какво иска да ми каже с тоз поглед а?

Общи условия

Активация на акаунт