Отговори
# 555
Честит рожден ден,Стелияна!  bouquet nbirthday newsm67  Gift

# 556
Добро утро и от мен. И аз съм закотвила ставането в точно 8, а по принцип съм си от поспаливите.
sonka, количката става и за новородено, само трябва да се добави зимно чувалче и няма проблеми Simple Smile Да ти кажа и аз не си се представям затворена вкъщи цяла зима  Laughing
Стилияна Стеф,Честит Юбилей Simple Smile Да си жива и здрава най-вече, много любов и щастливи мигове ти пожелавам!   bouquet
Kikito86. много добри цени в тоя Плевен! Жалко само, че нямам хич път натам... иначе нещата са страхотни!
Момичета, избрахте ли вече матрак за кошарките?

# 557
  • София
Добро утро и от мен!

Преди време някой беше пуснал калкулатор за килограмите през бременността, но не успях да го открия. Може ли пак линк, моля

Танище, ние се колебаем между два матрака - Магнифлекс и Екон. Вторите ми ги препоръча Амели. В крайна сметка май ще вземем всичко от едно място за да ползваме отстъпка, а там са на Магнифлекс. Но още не се знае де. Да боядисаме и тогава. Ние май се отказахме от креватче на Икеа, харесах едно страхотно, точно като за принцеси, но пак всичко зависи от финасите.

Кикито, чудесни попадения!

Стилияна, честит юбилей!

So^Amazing, между кои колички се колебаеш?

И още един въпрос - каква е разликата между http://www.dundio.com/Shisheta-i-CHashi/Avent/Komplekt-za-novoro … no-RES-AVENT.html   и  http://www.dundio.com/Shisheta-i-CHashi/Avent/Komplekt-za-novoro … eno-RP-AVENT.html    newsm78  Поредната загадка за мен.

Последна редакция: нд, 12 май 2013, 08:54 от soho doll

# 558
Честит Рожден Ден Стилияна Стеф да си жива и здрава и много щастлива

# 559
Kristisha  nbirthday на патерици, Стелияна СТеф, честито и весело празнуване и теб  newsm67

Аз вчера отпразнувях моя с малко близки хора на пикник край едно много любимо за мен място, Дивотинският манастир до Банкя и съм много доволна как се получи  Simple Smile

http://www.bebeimama.com/kalkulator-na-tegloto - ето го калкулаторът пак, Ани Simple Smile Аз преди бях назад, но вече съм настигнала препоръчваните килограми  Mr. Green

Последна редакция: нд, 12 май 2013, 09:21 от Lulu25

# 560
  • София
Добро утро момичета Simple Smile

Стилияна Стеф Честит юбилей!Да си жива и здрава,много щастлива,много обичана,много късмет и финала на бремеността едно живо и здраво бебче Simple Smile  newsm59

Момичета вие ще ходите ли да гласувате?Ние ще ходим с ММ,но след снощното разкриване на тия неща с бюлетините вече и ние се объркахме за кой  newsm78

# 561
  • София

Благодаря! Не съм Ани  Simple Smile  Знаех си, че съм надвишила лимита!

# 562
Ние май се отказахме от креватче на Икеа, харесах едно страхотно, точно като за принцеси, но пак всичко зависи от финасите.

Може ли да го видиме това креватче, че и ние ще си имаме принцеса Laughing

# 563

Благодаря! Не съм Ани  Simple Smile  Знаех си, че съм надвишила лимита!

Извинявай, май спя още Simple Smile

# 564
  • София
Ние май се отказахме от креватче на Икеа, харесах едно страхотно, точно като за принцеси, но пак всичко зависи от финасите.

Ама, разбира се! Заповядай http://www.mebel-gen.bg/index.php?option=com_content&view=ar … gla&Itemid=74  Аз го определям, че ще ми е идеално, на друг може да не се хареса

А, Лулу, няма проблем

# 565
  • София

Ама, разбира се! Заповядай http://www.mebel-gen.bg/index.php?option=com_content&view=ar … gla&Itemid=74  Аз го определям, че ще ми е идеално, на друг може да не се хареса

А, Лулу, няма проблем

Оууу креватчето е много сладурско.Ти като написа принцеско аз си представях други работи,но това е много готино.Ние вече сме решили че нашето креватче ще е от този тип с шкафчето отстрани и с мястото на повиване.

# 566
Такова креватче,имаше в продавалника вчера за 300 лв мн запазено с матраче Peace

# 567
Стилияна Стеф Честит юбилей!Жива и здрава,много щастлива и обичана!

# 568
  • Gone with the wind
Стиляна, Честит юбилей!
Само здраве и късмет и прекрасни месеци до финала!

Сохо, страхотно е легълцето  Heart Eyes

Кикито, благодаря - горе долу се ориентирах  Laughing На няма 5мин. от леля ми е /живее на старата главна/, та ще я пратя да разузнае и като отидем в Плевен направо да ме води  Mr. Green

За креватчето - колеги на ММ ни предложиха едно, почти неползвано /детето от самото начало, та до ден днешен спи при мама и тати/ и ще отидем да го видим близките 1-2 седмици.

# 569
Честит рожден ден на патерици на Kristisha! Да си много здрава, усмихната ,щастлива и горда мама!
Честит рожден ден и на Стелияна!С пожелания за прекрасни емоции и много детски слънчеви усмивки!
Дария, чудесни новини! Сега се успокой и се наслаждавай до края на бременността си! Wink
Tanishte, много се радвам, че са се харесали сватовете  Grinning Това е много важно за да е пълна хармонията между всички!
И аз разгледах снимките с покупките и всичко е  страхотно! Аз бях обещала да снимам, но ...дано днес ми остане време.
Хубав ден от мен! Приготвям се да гласувам и да се видя с племенника - баткото. Голяма игра ме чака  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт