Отговори
# 615
  • София
Привет от мен!

Креватчето наистина изглежда страхотно, но май ще си предпочетем това от ИКЕА, че е 2 пъти по-евтино.

Тези шишета в Продавалника предполагам, че ги продава фирма, а не частно лице, нали? Т.е. няма да изтече обявата, като си купи една от нас Simple Smile

Nads3, Термокикс уредът струва 2500 лв., което си една стабилна инвестиция. Може да ви стресне цената, но то е нещо като Рейнбоу чистачката. Ние си го взехме на кредит естествено, и се надяваме да се изплати инвестицията.

# 616
Здравейте, тумбачета  Hug
Аз вчера на обед бях изписана и се прибрах най-сетне Mr. Green Три дена само, ама като си в болница... За щастие всичките ми изследвания са чисти, правиха ми пълна биохимия, кръвна картина, утайка... каквото си трябва там. От всичко само дето хемоглобина ми е нисък. В крайна сметка лекарката, която беше вчера сутрин на визитация каза, че всичко се дължало на килограмите и жегата и трябвало да намаля храната. Стана ми тъпо, понеже аз въобще не се храня много и не мога да кажа, че имам засилен апетит. Но така или иначе съм се набутала да чета в темата за разделно хранене сега и ще се опитам поне малко да огранича наддаването. Казаха, че 9-12кг били позволени за цялата бременност, пък аз скоро ще ги наближа  Embarassed
Правиха и много снимки на бебо, но бяха черно-бели и нищо не разбрах, освен че е 32см вече  Grinning
Не съм си правила снимки на коремчето от 19-та г.с., затова ще опитам утре да направя колаж и да пусна във ФБ.
Мария Магдалена - и ние харесахме същото легло. Решили сме, че ще е точно такова, но в зелено може би Grinning
А милото ми бумбарче вчера не се спря. Явно от щастие, че сме си вкъщи вече Simple Smile Почти 6-7 часа много силно вълнение, как не поспря да дремне малко Simple Smile Вече два пъти ми се струва, че при много силно изритване ми измества леко корема, но все го виждам с крайчеца на окото и изпускам момента. Незнам рано ли е още. Утре влизам в 25-та седмица и бебето трябва да е около 700гр. 
Лека вечер от мен, че имам мноооого да ви чета  Hug

# 617
Не съм ви изчела, но набързо да кажа мнение за стерилизатора - за мен е напълно излишна покупка, ако бебето е на кърма, а не на адаптирано мляко.  Аз имам такъв за микровълнова на Авент и съм го ползвала няколко пъти в началото, когато още имах ентусиазъм.  Laughing След това, каквото и да ми се е налагало да стерилизирам, съм го слагала в една тенджера да се извари и готово.  Когато преди да родя същото ми казваше една приятелка, на мен ми се струваше много примитивно при наличието на модерни уреди, но ви уверявам, че е в пъти по-удобно (поне за мен).  Та, изчакайте да видите, ако успявате да се кърмите ще ви се налага да стерилизирате много малко пъти и този разход от близо 70 лв. може да бъде насочен за по-полезни неща.

Изказах се   Crazy  Хау! Mr. Green

+1 отвсякъде! Mr. Green

Ама все едно аз съм го казала Simple Smile Мислех да не се намесвам, но като видях колко добре си го казала, не се стърпях Simple Smile А за път пък абсолютно никога не ми е хрумвало да влача и стерилизатор, предвид купищата багаж, които съпътстват едно бебе.
Разбира се, ако бебето е на АМ, вероятно стерилизаторът си заслужава (макар че подозирам, че пак ще ми е по-удобно да метна шишета и биберони в тенджерата, заедно с някоя лъжичка, четка или нещо друго, което евентуално има нужда от изваряване и за което няма място в стерилизатора  Peace)

# 618
Sleeping Beauty и аз не мисля да купувам 200 шишета, стерилизатори, помпи и прочие. Мислех да си взема като начало 2 шишета, чудя се от малките или от големите, нне знам дали в последствие ще мога да ги ползвам за вода. За стерилизирането в тенджерата съвсем не си първата, която ми го казва.

Puffy1988 мерси за линка, ще разгледам какво има и там. Аз мисля да си взема малка кошара, просто нямам в момента къде да направя детска стая. Все още само гледам.

Тоя продавалник, дето го ползвате, да ви кажа аз като програмист и човек, който от 4 години се храни с изработването на сайтове, просто няма да си купя нищо от там.  Малшанс е да намериш нещо ново и с оправдана цена. Не ми се рискува.

# 619
  • София
Kikito, в Дундьо, но ги има и на други места, съдейки по сайтовете за детски стоки.

Андреа, от фирма са, няма да изчезнат Simple Smile И аз се интересувах от уреда, но с тази цена направо ме заби в земята и ще се въздържа.

ColdEyes, радвам се че всичко с теб е наред. И на мен ми прави впечатление, че като стане по-горещо и се подувам.

Програмирането не мисля, че има общо с пазаруването и намирането на перфектната оферта. Виж, дали е оправдана цената е друго нещо и зависи от джоба и разбиранията на купувача. Аз лично предпочитам да дам повече пари напр. за дървена мебел втора употреба, от колкото същите за ново пдч. примерът е просто пример

# 620
  • София
Не съм ви изчела, но набързо да кажа мнение за стерилизатора - за мен е напълно излишна покупка, ако бебето е на кърма, а не на адаптирано мляко.  Аз имам такъв за микровълнова на Авент и съм го ползвала няколко пъти в началото, когато още имах ентусиазъм.  Laughing След това, каквото и да ми се е налагало да стерилизирам, съм го слагала в една тенджера да се извари и готово.  Когато преди да родя същото ми казваше една приятелка, на мен ми се струваше много примитивно при наличието на модерни уреди, но ви уверявам, че е в пъти по-удобно (поне за мен).  Та, изчакайте да видите, ако успявате да се кърмите ще ви се налага да стерилизирате много малко пъти и този разход от близо 70 лв. може да бъде насочен за по-полезни неща.

Изказах се   Crazy  Хау! Mr. Green

+1 отвсякъде! Mr. Green

Ама все едно аз съм го казала Simple Smile Мислех да не се намесвам, но като видях колко добре си го казала, не се стърпях Simple Smile А за път пък абсолютно никога не ми е хрумвало да влача и стерилизатор, предвид купищата багаж, които съпътстват едно бебе.
Разбира се, ако бебето е на АМ, вероятно стерилизаторът си заслужава (макар че подозирам, че пак ще ми е по-удобно да метна шишета и биберони в тенджерата, заедно с някоя лъжичка, четка или нещо друго, което евентуално има нужда от изваряване и за което няма място в стерилизатора  Peace)

Аз за стерилизатор никога няма да дам 70 лева.Този който аз съм харесала е най-обикновен за микровълнова и струва 30 лв,аз в друг пост бях дала линк.Не мисля че стерилизатора е нужен само ако детето е на АМ защото то все пак ползва шишета било то за вода или чай ако се налага пък и там могат да се стерилизират и бибероните на бебето или пък аспиратора за нос както примерно прави моята приятелка.
Естествено не си налагам мнението просто казвам,всеки си решава за себе си как ще му е по удобно  Wink

# 621
soho doll имах предвид WEB програмирането, изработването именно на такъв тип сайтове.  За да го направиш, освен да знаеш няколко програмни езика, трябва и да знаеш как да го насочиш към целева група.  Това ми е била работата достатъчно дълго време, за да предпочета да си пазарувам от магазина.

Разбира се, вие си пазарувайте от такива сайтове, но наистина гледайте за какво плащате.

За стари мебели мога да се съглася, но за биберони, малко съм резерве.

# 622
  • Пловдив
Гледах в Кауфланд стелиризатор за 15лв. Ако върши същата работа направо си струва. Аз бих го ползвала и като кутия за съхранение на приборите, които в момента не ползвам.

Пазаруването от продавалника е с опция първо проверяваш стоката и после плащаш. Така, че интереса ти като купувач, на който да не пробутат боклуци е защитен. По скоро риск имат продавачите от нелоялни купувачи.

# 623
здравейте   bouquet
Много мами рожденнички се събрахме.
Стелияна, честит рожден ден, леко бременеене и здраво и пухкаво подаръче септември!  bouquet  ura
И аз ще си взема от по евтините стерилизатори.
Днес разглеждах шезлонзи,  мисля да взема защото в предните теми някои мами бяха коментирали колко помагат за ревливи бебета, а и дори да не плаче много мисля че ще му е забавно в шезлонга. Но има време, все пак точно тази покупка не е от първостепенна важност. Ох ставам че съм гладна и бебчо не спира да ме подритва  Joy
Хубава вечер!

# 624
Добър вечер от мен!

Викам си, чакай да вляза, че тия по телевизора направо ме изкарват от нерви. Не мога да ги гледам вече, та влязох да отдъхна:)

Колд Айс, добре си се прибрала вкъщи! Важното е, че новините са добри, хапвай си умерено и бъди най-вече спокойна!  Hug

Кикито, радвам се, че си прекарала добре. И на мен ми се ходи на зеленко с барбекю и биришка, ама нещо отникъде не се задава  Laughing

И аз съм съгласна с мнението на Sleeping Beauty за стерилизатора - не е най-спешната покупка, а ако кърмите може въобще да не потрябва (а нали има и тенджери,  Wink ). Освен това не е нужно да струва 60 или 70 лева, за да върши работа. Някой беше качил линк на Канпол за по-малко от 30 лева, не се колебайте. На Канпол имам доста неща и са със същото качество като по-скъпите марки, а са на разумни цени. Фирмата е полска, доколкото знам. Ето Диана пък спомена за стерилизатор от 15 лева, така че варианти има.
Иначе, както каза снощи един приятел, който също ще става тати скоро - нали и без това ще тичам всеки ден до магазина след раждането, не е нужно сега да се престараваме  Laughing

Иначе наистина какво общо има програмирането на сайтове със съдържанието им... Все едно физическото местоположение на един пазар да има общо със стоките, които се продават на него.  newsm78 Продавалника е място за продаване на неща - на ново, на старо, просто място за публикуване на обявления с предлагане на стоки и малко ми се струва грубо да се проявява пренебрежително отношение към хората, които се възползват от тези обяви и си купуват нужните им стоки. Така де... Не разбирам какво лошо има в този вид пазаруване.

Аз да кажа, че и в София има евтини места за пазаруване, но трябва човек да ги знае. Аз например много по-късно, отколкото ми трябваше разбрах за едно място в Хаджи Димитър, където произвеждат бебешки дрешки на ниски цени от сорта 2-3 лева за боди, за ританки и подобни. Общо взето трябва отнякъде да чуеш по случайност, иначе няма как да знаеш какво става през 3 квартала в 4тия  Laughing

Покупките на всички в снимката са просто прелест!! Да си ги ползвате със здраве и да се кефите на мъниците в тях!!

# 625

Аз да кажа, че и в София има евтини места за пазаруване, но трябва човек да ги знае. Аз например много по-късно, отколкото ми трябваше разбрах за едно място в Хаджи Димитър, където произвеждат бебешки дрешки на ниски цени от сорта 2-3 лева за боди, за ританки и подобни. Общо взето трябва отнякъде да чуеш по случайност, иначе няма как да знаеш какво става през 3 квартала в 4тия  Laughing

Аа, знам я и аз тази апокрифна борса, но един път ходих и не успях да я открия къде точно се намира Simple Smile Иначе, действително и в София има много места с нормални цени, но човек трябва и да ги знае.  Peace Във всеки случай, в кварталното ни магазинче за детски стоки определено цените са доста по-ниски от магазините на Графа или по моловете...

# 626

Аа, знам я и аз тази апокрифна борса, но един път ходих и не успях да я открия къде точно се намира Simple Smile Иначе, действително и в София има много места с нормални цени, но човек трябва и да ги знае.  Peace Във всеки случай, в кварталното ни магазинче за детски стоки определено цените са доста по-ниски от магазините на Графа или по моловете...

Peace
Ъхъ, но борсата съществува, защото съм виждала нещата, купени оттам  hahaha

# 627
Ако говорите за бялата къща, и аз я посещавах с Ива, като минеш моста Чавдар и почнеш да питаш за бялата къща, хората те упътват. Обаче се оказа,че в Плевен борсата е по-евтина  Laughing пък аз нали там раждах и после ходих през 2 седмици на прегледи, та от там заредих дрехи и стоки от първа необходимост.

Аз бих си позволила да посъветвам мамите, които вече трескаво пазаруват, да си насочат вниманието и ресурса към неща от последна необходимост и да се наслаждават на пазаруването. Шише я ви потрябва,я не, а и ако потрябва, ще отскочите до аптеката, ще поръчате по интернет и ще го получите за ден-два, обаче примерно отпечатъците ту ги има, ту ги няма, аз преди две години търсих близо месец комплект за отпечатъци за племенниците, а майките им през това време не мислеха нито за шишета,нито за стерилизация, а истерясваха за това,че краката на бебетата им са порастнали докато леля им намери отпечатъците!!!!!!  #Crazy
Аз лично също нямам отпечатъци от Ива и сега за това бебе ще се подготвя от рано, както и с бебешки дневник и поредица глезотийки, които са си чисто моя лудост и не мога да разчитам,че някой приятел или роднина ще се сети да ми ги подари или че винаги ще ги има на склад.

Ива я отгледах без легло,без количка,без шезлонг, без шишета, без козметика, без нищо, само с памперси, дрехи и кърма, обаче и аз като всяка първеския тогава мислех повече за битовите въпроси, а не отделих внимание на наистина сладките и важните неща,от които ти остават материални и емоционални спомени, от които ти остава дъха на бебе в пазвата (а знаете ли колко бързо си отива!) и сега ще се опитвам да компенсирам всичко пропуснато с второто бебе в комплект с порастналото първо  Grinning

# 628
Не съм ви изчела, но набързо да кажа мнение за стерилизатора - за мен е напълно излишна покупка, ако бебето е на кърма, а не на адаптирано мляко.  Аз имам такъв за микровълнова на Авент и съм го ползвала няколко пъти в началото, когато още имах ентусиазъм.  Laughing След това, каквото и да ми се е налагало да стерилизирам, съм го слагала в една тенджера да се извари и готово.  Когато преди да родя същото ми казваше една приятелка, на мен ми се струваше много примитивно при наличието на модерни уреди, но ви уверявам, че е в пъти по-удобно (поне за мен).  Та, изчакайте да видите, ако успявате да се кърмите ще ви се налага да стерилизирате много малко пъти и този разход от близо 70 лв. може да бъде насочен за по-полезни неща.

Много си права! Точно така е. Аз кърмих и не съм ползвала нито шишета, нито биберон сме ползвали, тя си смучеше пръста. Този път си купих шишета, защото са ми мерак, нищо че може да не ги ползвам. Повечето неща, които предлагат на пазара са излишни, но жените, които стават майки за първи път тепърва им предстои да го разберат това. Пък и всяко дете си е различно, а и всеки сам си решава.

# 629
Ох, пак не се справих с цитата  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт