Чук-чук яйчице, криеш ли чертички две? - 134

• 23 399
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Дани, вие два доминантни ли видяхте? Това много рядко става...

# 616
  • Варна
Здравейте, момичета   bouquet
Рейни, казах ли ти аз , че ще ти пратя контракциите ?  Mr. Green Дано да мине по " фейтски ", успех мила  Hug
Прахче, дано този път стигнеш до успешен финал  Praynig
Милички, аз вече съм си у дома  Heart Eyes За сега положението е овладяно, но ще трябва да ходя на нефролог и да правя обременяване с глюкоза . Кръвната ми захар е 5, 56 . Надявам се вече да постъпя в болница чак Октомври месец и да изляза от там със здраво бебе на ръце .
Благодаря на всички за подкрепата  Hug
П.С. Вървим 1 седмица напред  Mr. Green

Последна редакция: вт, 14 май 2013, 18:48 от Arven_89

# 617
Здравейте и от мен дес,
Арвенче радвам се че всичко за сега е наред, и за на пред ще е  Hug
Стискам палчета на Рейни , всичко да е наред ако днес е биг дей.

Да кажа и за моя преглед - всичко ни е наред , имаме си прекрасно бебиии , което ще е със сини гащи , ама 90 % според док., ама аз му видях мн ясно мъжествтото.

И да ръсна малко за желаещи Simple Smile
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 618
Взимам си Пепитски прашец, сега да си призная, снощи сънувах момченце, а преди две вечери се сънувах с гоооля корем, станах си и си викам...е вече съм готова, ама къде ти ...   Praynig Praynig  така, че се топкам в прашеца , явно си ме перат яко хормоните/кофтито е , че тоя път освен тази болка ниско долу-никакъъв друг сигнал, даже днес си бях взела контейнер за стерилна урина и бях се засилила да правя кръвни изследвания, кръвна картина, щото си мислех ,че е възпаление, ама топнах и един тест.......
Арвенче, добре дошла у дма. Всичко ще бъде наред, следващото посещение наистина ше е на финала ..

Някакви новини от Зиленкото......аз занм, че чакаме днес щъркелова вест. Мен 6 то чувство много ми говори понякога

Сигме, да ти кажа и аз имах горе долу такова мнение, ама бях длъжна да пробвам...знам ли. Като посъберем още малко парички, ако нямаме късмет ще идем до Турция, то е ясно, но повече тук ин витро- не! Иначе в Ада влизамм за детенцето, само да стане.

Последна редакция: вт, 14 май 2013, 19:31 от Звезден^Прах

# 619
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Пуфе (Прахи),  Praynig Praynig Praynig

# 620
Прашулино, чакай де. Не слагай каруцата пред коня  newsm78
Аз вярвам, че тая бременост ще я бъде  Praynig

# 621
Веси, да лекаря каза че ще овулирам и с двата яйчника, но в десния беше по-голям фоликула. Не питах колко мм са, но тогава имах и болки в двата яйчника и с БТ съвпадна , а на 14-ти ден имах ЦС много разтеглива, с извинение ама като сопол с жълти нишки. Явно първо се е пукнал в десния яйчник, а за левия не знам. И предния месец веднага след аборта имах болки в яйчниците към 20-22 ден и същата слуз, но със кафеникави нишки, за първи път в живота ми. Май след аборта започнах по осезаемо да си усещам овулацията.

Арвенче, много се радвам мила, че си си удома! Hug
Пепита, браво, досега все моми, а сега само момчета. Трябва да има баланс! Mr. Green Събирам и аз... newsm79 newsm79

# 622
Прахче,  Praynig fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Hug Hug Hug
Арвен, много се радвам, че сте си в къщи вече  Hug
Сигме, как сте с малка сладка бебочка?
Пепита, честито бебииии и сини гащи!  Hug
Ваня, добре дошла! Дано скоро да ни изненадаш с един  EFP

# 623
Здравейте, момичета  Hug
Много работа имам напоследък- особено вчера и днес  ooooh! ooooh! Но успях да ви прочета  Heart Eyes Надявам се от утре да е по-леко и да не ме ядосват много  Crossing Arms
Прахи силно стискам палците и от цялото си сърце ти желая тази бременност да завърши с живо и здраво бебче в твоите прегръдки  Praynig Praynig
Пепитка прекрасни новини, честити сини гащи  Hug
Арвенче радвам се, че вече си вкъщи и ти пожелавам вече чак Октомври месец да посетиш това отделение, за срещата с бебчето  Heart Eyes Praynig
Дани, Принцеска сгащвайте яйцето този месец  Peace
Весе аз с първата бременост усетих ритниче чак в 19 г.с. и 6 дни, така че не се тревожи с подобни мисли  Peace
Тони, Феичке, Смайл, Суити, Пънче  Hug Hug
Така, още исках да пиша, но естетвено забравих  ooooh! На всички стискам палци  за каквото е нужно  Peace

# 624
  • София
Прахче Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 625
  • Gone with the wind
Прахчеfingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Арвенче, радвам се, че вече си у дома  Hug

# 626
Ооо, Веселушко на мен ми е рано още.  Mr. Green Другата седмица чакам 2-ри цикъл. След 3-тия ще се мятаме и ние!

# 627
  • София
Момичета, така като ви чета и си припомням колко хубаво ми е било винаги в тази темичка, едно такова задружно.  Heart Eyes

Звезден^Прах , имаш стиснати палци и от мен!

pepitta_84, честито момченце, да си расте сега на топличко и сигурно в коремчето и да излезе като му дойде времето един пухкав здрав мъж  Hug

# 628
Прахи,  Рейни,  Пепита,  Арвенче,

Скрит текст:
Прахче, силно съм стиснала палчета и някак си и аз мисля, че това ще е вашето бебе  Praynig  fingerscrossed
Ох, Рейни, цял ден я мисля. Дано всичко мине леко  newsm17
Пепитака, ама честити ви 90%-ви синички гащички  Hug
Арвенче, радвам се че си по- добре и наистина- при следващия престой в болницата да се гушкате доволно с бебчо
А за мен
Скрит текст:
Днес успях да си взема направление за ТСХ и ФТ4 от ендото в нашата болница. По скоро от сестрата. Останах с много хубаво впечатление. Обърна ми много внимание- разпита ме всичко, мери ми кръвното ( 95/65), скара ми се, че съм си платила таксата от 2,90. Кой да ми каже, че съм освободена. Помоли, като направя контролата да занеса на докторката резултатите. Ще отида, да видим какво ще каже и тя, но преди всичко се надявам хормона да е в нормални граници. Това ще знам на 23-ти или 27-ми Май

Чудя се, в Четвъртък съм на ЖК и очаквам да ми пуснат направление за първите кръв и урина. Ако изчакам до 23-ти когато ще ме бодът така и така за ТСХ и ФТ4 дали ще съм закъсняла за другите, да пусна всичко на веднъж.Живот и здраве ще съм в 13-та г.с.  На 21-ви ще ми източат кръвчицата за БХС  smile3539. Та идеята ми е да не ме боцкат за една седмица- 3 пъти. Ох  ooooh! в толкова обяснения и аз чак не се разбрах... С една дума, в 13-та г.с. късно ли е за първите кръв и урина. Така и така съм закъсняла май Rolling Eyes

# 629
Прахче стискам палци този път да е успешна Laughing
Арвенче радвам се че си по добре  Hug
Пепита честит ти сини гащи Laughing
Тони на мен първите изследвания в 8г.с. ми ги пуснаха
Рейни лека среща с бебка Laughing

Общи условия

Активация на акаунт