Чук-чук яйчице, криеш ли чертички две? - 134

• 23 403
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
  • В сърцето на любимия човек
Ето ме  Mr. Green Явявам се на повикване  Hug Благодаря ви, че ме мислите  Hug
Едва днес имам достъп до компютър и интернет, но пък след дългата отпуска съм затрупана от работа  ooooh!
За съжаление нямах възможност да ви чета , защото бях ангажирана с изключително приятните емоции покрай моминското парти и сватбата на моя много близка приятелка. Всичко беше прекрасно и мога да кажа, че това е най-забавната сватба на която съм била - ММ рядко танцува, а този път не слезе от дансинга  Heart Eyes Иначе съм в очакване на цикъл - днес ми е последния прием на Дуфастон, а от неделя ми цапа, така че картинката ми е ясна. Поне от Дуфастона цикъла ми се удължава с ден-два, така че поне има някаква полза.

Прахче - от последната страница успях само за теб да прочета и единственото, което искам да ти кажа за сега е, че ти стискам палци и се моля за теб  Praynig
Успях да погледна и , че Рейни е още 2 в 1  Shocked Зеленушке - дано твоето малко съкровище най-после реши да се представи на мама и тати и срещата бъде прекрасна и незабравима  Praynig Както се казва - да родиш " по Фейтски"  Praynig
Зузе - не съм спряла да ти стискам палци  Praynig

Мога ли да помоля някоя от вас , ако може, да ми синтезира какво съм изпуснала през последната седмица, защото наистина няма да мога да ви прочета скоро  Hug
Благодаря ви  Hug

# 601
Магнет и на мен това ми казаха след химическата последният път нк клеъките и активността им .....но всичко беше в норма . Другото какво е?...друг е въпроса, че в лабораторията се бяха замотали и мина около седмица докато вземат кръв......а и я пращат до софия. Дано не се налага  Tired, но ако е такова положението ще го пусна още утре...каквото сабя покаже

# 602
  • София
Магнет и на мен това ми казаха след химическата последният път нк клеъките и активността им .....но всичко беше в норма . Другото какво е?...друг е въпроса, че в лабораторията се бяха замотали и мина около седмица докато вземат кръв......а и я пращат до софия. Дано не се налага  Tired, но ако е такова положението ще го пусна още утре...каквото сабя покаже
Ами накратко другите неща също може да окажат негативно влияние на една бременност,ако са повишени също се назначават вливания...в комбинация с НК клетки в норма примерно.

# 603
  • София
Пънче,
Скрит текст:
ти си видяла основното.
Рейни не е родила, но подозираме, че това се случва сега.  Mr. Green
За Прахчето си прочела.
За Зузка знаеш.
И другите мами с бебоци са добре.

Ааа, и спамът вече става в скрит текст!

# 604
  • NE
Прахи  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Рейни А дано твоята зеленушка да се ражда в момента и да е по "Фейтски"Praynig Казах че е страхотна дата за раждане на бебе. Peace
Кашмирче и всички момичета Благодаря много за думите!
Моме Пожелавам ти скоро да бъде вашето време fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Зузи Това са допълнителните екстри. Hug
Арвенче Как сте днес? fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

Скрит текст:
Умирам за сън. Tired

# 605
Моме, каза ли за скапания Лайден. Ако не си му припомни  за случая с Боряна и да те слага на високи дози фракси, като преди това направи консултация със съдов.

ще те преследвам ката нацист за това, да знаеш

прашулино, ти не си за инвитро. това от кога ти го мелям. ако сте за процедура сте за турция, дет има ИМСИ и там с големият микроскоп отделят най хубавите сперматозоиди. Но моето вътрешно убеждение още от тогава е че спонтанно ще си забременеш и природата си е направила своя най-добър естествен подбор. Стискам палци да се е паднал читав спермуч и да я избуташ тая бременост до края  Hug

Последна редакция: вт, 14 май 2013, 15:29 от sigma

# 606
Добро утроооо!
Рейни, с теб сме мила!  Много да е леко!   Praynig Hug
Момичета, добре съм, благодаря!  Спрях хормоните, утре махам последните лепенки климара.  Останаха фраксито, бусколизин и но шпа още известно време, ще ги намалям постепенно.  Ходя на работа и мисля, че всичко е наред.
Рокси, радвам се че си по-добре   Hug
Добре дошли на новите момичета и скорошен успех!    bouquet
Моменце, много се радвам за прегледа, продължаваме да стискаме палци!   Hug
Прахи   Praynig
Хубав ден от мен!

# 607
Здравейте!
Нищо ново при мен,почивам днес и утре,но това което прочетох за Прахчето нямаше как да не се включа.Какво да ти кажа,няма да честитя само дано Бог този път е решил друго и чуе вече яросните ти молитви и докара нещата до щастливия край.Май наистина бъдещия ти мъж (дано и татко) е прав само с поглед се оплождате.Само ще се молим   Praynig и мисли ако е въззможно позитивно  Hug ,все ще има някой хубав сперматозоид или поне такъв който ще доведе нещата до 9 месец.Дано това е този път. Praynig Praynig Praynig

# 608
Прахи  Praynig
Маги, много ми харесва графиката! Peace
Сандра, дано някой яйчник благопволи да овулира! Praynig

Говорите за яйчниците. Thinking А какво става ако и в двата има фоликули , както бях аз според док този месец? Crazy Ако единия отдели яйцеклетака, а другия не успее да отдели до 24 часа, какво се случва? Остава като задържан фоликул ли ? И ли в дугия случай да има 2 О в рамките на 24 часа! newsm78

# 609
  • София
Дани, то винаги в двата има фоликули (ако работят нормално). Но обикновено един се развива и става доминантен. Останалите претърпяват обратно развитие.

# 610
здравейте момичета надявам се приемате нови попълнения.малко за мен:
казвам се Ваня и имам дъщеричка на 3 години и половина. от януари мислим и работим за второ ,с голямото желание да стане веднага Simple Smile  но нищо за сега и взех да се питам защо ,с първото дете не съм правила нищо стана си е не от раз ,но ние и не бързахме с него.сега обаче цикъла ми се промени стана по-обилен и се появиха едни големи съсиреци.ходих на гинеколог каза ми че всички е наред ,но аз не мирясах и ходих на едокринолог там се установи че tsh ми е 3,71 а  антителата в норма.доктора ми даде л-тираксин  да пия да го намалим до 2.сега обаче съм решила тоя месец да меря и базална температура заедно с тестовете за овулация ,та имам въпрос колко време я мерите (решила съм в дупето ,че било по точно).

прочетох ви малко на зад чакате бебе в темата дано всичко е наред и раждането де е леко.а на всички видели двете чертички едно честито и безпроблемни 9 месеца. На другите като мен много късмет и вяра .

# 611
  • София
Здравейте.
Зузи  Hug.
Прахче  Praynig.
Мишки  hug
Момичета, имам една молба. Пуснах хормони за изследване. Писах в темата за хормони, но никой не отговоря. Може ли да помоля някое от момичетата, които разбират от тях, да хвърлите едно око. Пуснати са на 3-ти ден от МЦ:
FT 4 ( свободен Т4 ) 12.13 pmol/l 12.00 - 22.00
TSH ( Тиреотропен Хормон ) 1.600 mIU/l 0.27 - 4.20

Prolactin ( Пролактин ) 168.20 mIU/l М: 86 - 324; Ж: 127 - 637
LH ( Лутеинизиращ Хормон ) 1.93 IU/l М: 1.7-8.6; Ж: фол. 2.4-12.6, овул. 14-96, лут. 1.0-11.4, мен. 7.7-59
FSH ( Фуликул Стим. Хормон ) 4.84 IU/l М: 1.5-12.4; Ж: фол. 3.5-12.5, овул. 4.7-21.5, лут. 1.7-7.7, мен. 25.8-134.8
Estradiol (Естрадиол) 151.40 pmol/l М:28-156;Ж: 1-10г.22-99.1,фол. 46-607 овул. 315-1828, лут. 161-774, мен. до 201
Progesterone ( Прогестерон ) 1.11 nmol/l М: 0.7-4.3; Ж: фол. 0.6-4.7, овул. 2.4-9.4, лут. 5.3-86, мен. до 2.5
Видях, че LH е под долната граница .  По принцип съм с късна О. (след 21 ден) като напоследък цикълът ми се удължи като че ли още (О. стига и до 30-ти ден).
При тези стойности на TSH и fT4, има ли нужда да пускам fT3, TAT и MAT?
Благодаря ви   bouquet

Последна редакция: ср, 15 май 2013, 08:50 от zazu1

# 612
Прахи, стискам ти силно палци и се моля всичко този път да е наред Praynig

Лилка, надявам се, че си все по-добре Simple SmileТи каква метфогама пиеш, все се каня да те питам. Аз съм на глюкофаж, но Начев ми е казал щом забременея да го спирам.

Дани, по принцип и в двата яйчника се развиват фоликули, но 1 трябва да стане доминантен Simple Smile

# 613
Имах впредвид ако и в двата има доминантен фоликул и единия се спука, а другия не, остава задържан единия нали? А ако се пукват и двата в рамките на 24 часа има 2 овулации. А 2 овулации се получават ако се отедят и от 2-та яйчника доминантни фоликули, нали? иначе няма как от един яйчник да се отделят 2.

Ваня, добре дошла! Аз меря БТ ректално, с живачен термометър и държа по 7 минути някъде. Има тема за БТ, задай въпросите си и там Денис ще ти отговори най-точно! Peace

# 614
  • В сърцето на любимия човек
Дани - когато се спука единият фоликул и се превърне в жълто тяло той започва да секретира прогестерон, който подпомага пукането на другия фоликул. Прогестеронът, приеман точно преди овулация я подпомага, а в случайте на кисти - подпомага тяхното резорбиране  Peace Затова изписват Дуфастон за почти всичко  Mr. Green (последното в кръга на шегата)

Общи условия

Активация на акаунт