Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са темите за дискусия във форума?
Какво е мнението на потребителите на форума относно количеството информация и спама в темите?
Какви са поздравите и благопожеланията, изразени във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са темите за дискусия във форума?
Темите за дискусия във форума включват поздравления за празници, пожелания за здраве и щастие, лични преживявания от пътувания, семейни събития и медицински прегледи, както и споделяне на лични преживявания и емоции. Участниците споделят опит и подкрепа помежду си по теми като бременност, здравни прегледи, сън и подготовка за бебето.
-
Какво е мнението на потребителите на форума относно количеството информация и спама в темите?
-
Какви са поздравите и благопожеланията, изразени във форума?
-
Какви са посланията и подкрепата, изразени във форума по отношение на бременността?
-
Какви теми се обсъждат във форума?
Благодаря ви, че ме мислите 
Иначе съм в очакване на цикъл - днес ми е последния прием на Дуфастон, а от неделя ми цапа, така че картинката ми е ясна. Поне от Дуфастона цикъла ми се удължава с ден-два, така че поне има някаква полза.
, но ако е такова положението ще го пусна още утре...каквото сабя покаже

А какво става ако и в двата има фоликули , както бях аз според док този месец?
Ако единия отдели яйцеклетака, а другия не успее да отдели до 24 часа, какво се случва? Остава като задържан фоликул ли ? И ли в дугия случай да има 2 О в рамките на 24 часа!
но нищо за сега и взех да се питам защо ,с първото дете не съм правила нищо стана си е не от раз ,но ние и не бързахме с него.сега обаче цикъла ми се промени стана по-обилен и се появиха едни големи съсиреци.ходих на гинеколог каза ми че всички е наред ,но аз не мирясах и ходих на едокринолог там се установи че tsh ми е 3,71 а антителата в норма.доктора ми даде л-тираксин да пия да го намалим до 2.сега обаче съм решила тоя месец да меря и базална температура заедно с тестовете за овулация ,та имам въпрос колко време я мерите (решила съм в дупето ,че било по точно).