Чук-чук яйчице, криеш ли чертички две? - 134

• 23 410
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Знам, че намалява след пункция, след лапаро защо? Освен ако не е рязан яйчника.
Инхимин и АМХ не се ли изследват ако ФСХ е високо? Моето е изследвано и след операцията?
Питам от чист интерес. Мисля, че е важно и интересно. Сега не мисля за ИЯР.

Моме, извинявай, знам че те питах вече, но колко дни минаха от последната инжекция? Иначе е хубаво, че сте направили първата стъпка. Късмет!  Hug

# 586
Туй дете ще се роди днеска, чувайте ми думата , усещам ги тея неща  Mr. Green Mr. Green

Относно яйчниците- няма закономерност, но при мен по принцип десният ми е по-активен, Преди 10-11 години имам лапароскопия и е махнат част, заради дермоидна киста, но по рпинцип той ми е активният, на ин витрото той реагираше по-добре. Лекарката каза, че най вероятно е или, защото е пипан и е фрустриран или пък другият вариант е по принцип да е бил по-активен и за това и да е образувал киста....обиновенно тези кисти се появявали при хиперактивност на яйчника/не става въпрос за поликистозните, а за фолукулярните и дермоидните.../ Wink

П.П Мислех да си мълча,,,щото знаете какво ми е положението и как ми е свито сърчицето, но само вие сте хората пък които ме разбирате и мога да споделя...хем радост пак хем безбожни притеснения

11 ден след ову
 beta HCG ( серум )    34.76 mIU/mL   Виж в забележка

Бях със зверски болки ниско ,в дясно- снощи и реших, че е извънматочна/не е още съвсем елиминирано/ бях на лекар днес гледа ме  на видеозон и каза, че овулацията е била в левият яйчник, така , че е малко вероятно да е в дясната тръба/ не е изключени, но шанса е много малък/   имам хубаво жълто тяло в ляво и дебела лигавица..... Започнах пак с молитвите и вълненията , как ми се е свило сърчицето самоо  Tired Tired

Последна редакция: вт, 14 май 2013, 13:47 от Звезден^Прах

# 587
Маги, благодаря ти!  Hug Дано!  Praynig
Графиката ти ми се струва надеждна. И да не ги търсиш признаците тях си ги има. Дано причината да се появи след 9 месеца със силен рев!  fingerscrossed
Моме, срещата ви с доктора ми се вижда струваща си чакането. От тук нататък нещата тръгват на оправяне! Стискам ти палци!  fingerscrossed

# 588
  • София
Прахче, сега ще предприемате ли някакви действия или ще се молиш само?

# 589
Аз малко ненадейно, въпреки че всеки ден ви чета, но винаги съм се чудела:
Датата на термина кога се пада - в края на 9-ти месец ли?
Ако е така, означава ли, че Рейни вече е в 10-ти месец?  newsm78

А на нея й желая бързо и леко раждане  Peace

Скрит текст:
не ми се изчислява  Tired

# 590
Веси  Mr. Green последната 'нжекция беше на 5 април, т.е. минали са 5 седмици оттогава. Между другото, док ми поиска копие от диска с лапарото - нещо не беше очарован, искал да види какво толкова било наложило 6 месечно лечение, и то със Золадекс. Останах с впечатление, че според него е била пресилена терапията.
Днес се разходих пак дотам, за да си взема и удостоверението за смяна на клиниката, сега само чакам обаждането от Фонда, има по-малко от 400 номера до мен.
Друга тема - не е задължително да ти е висок ФСХ, за да ти е нисък АМХ - при мен има нормално ФСХ, а нисък АМХ, като според докторите естрадиолът е малко "форсиран" и изкуствено понижава ФСХ. Също така именно лапарото ми пред 2009 г. според тях е причина за ниския АМХ, т.е. по-нисък ЯР. Обикновено при махане на киста, се засяга малка или голяма част от яйчниковата тъкан - това е обяснението. Именно заради това Д-лов е решил да използва лазер по време на последното ми лапаро, с който по-прецизно може да се изрежат кистите, без да се засяга яйчника - оскъпява и усложнява операцията, но е добре за пациента.
Днес не можете да оплачете от липса на активност от моя страна  Mr. Green
Рейни, мислите ми са с теб  Praynig Hug

# 591
Е какви действия......аз съм си на терапия след ин витрото -утрогестан, аспирин протект и фолиева ударна/мета незнам си какво.../ други действия няма...аз имам пускана имунология-чиста съм , лекарите не искат да ми вливат и това е Tired казаха ми да спра достинекса  и ми вдигнаха дозата на утрогестана, това е Tired

Лекарят ми твърдо е убеден, че химическите ги правя, заради лошата спермограма, защото дейстително нямам едно изследване/освен пролактина/ което да извън нормите, че даже и в златнитата среда, както казват.....така, че ги слушам и се моля

# 592
Прашуно, ти каза, че ще бременееш в моя тема, така че аз силно вярвам, че ще стане точно така  Praynig Относно сърцето ти...повярвай ми знам какво ти е  Whistling  Hug

Моменце, ще успете с док, категорично  Peace  Hug Хареса ми рапорта ти Mr. Green

Аз пак имам разни гадения, ама ще си ги търпя Mr. Green Моля се някой миризливец да не влезе в офиса, че ... Whistling

# 593
ПП Аууу, Прахче, малко да те разсмея - имам чувството, че забременяваш по 2 пъти на месец  Hug Много се моля този път вече да е докрай, миличка, и ти, и Зуза, и Сигмето си изстрадахте тези дечица  Hug Hug

# 594
Зузке дай Боже , аз днес ядосано се молех и му викам "За нищо друго не съм ти се молила, всичко си го правя с много услия и труд, без да отправям излишни молитви, но за това ми трябва малко помощ вече и от теб  Wink Wink"

p.s Зузке, знам че от вас ще срещна разбиране, за това и реших да споделя...каквото и да стане винаги сте били момичетата на линия и знаете какво да кажете...

Моме, мъжът ми вика....кво стана преди не можеше изобщо да забременееш, сега само те поглеждам и си готова  Laughing

п.п Това с ягодите, дето ви казах- действа , следвщата тема да се включат задължително  ....пък особено ако тоя път сме улучили джакпота, ще държа изрично, да има посветена темичка с ягоди  Mr. Green

Последна редакция: вт, 14 май 2013, 14:06 от Звезден^Прах

# 595
  • София
Прахче, точно това имах предвид, какво действия предприемате. Стискам палци!
Моме, благодаря за разясненията за ЯР.
Относно цикъла, рано ти е. Аз бях на лекар на 70-ти ден след последната инжекция. Имах вече добра лигавица, за фоликули тогава не помня, не целях забременяване. Понеже предстоеше море, док предложи да форсираме нещата, за да не ме изненада там, тъй като така и така нещата отиват към възстановяване. 5 дни Дуфастон, на 4-тия след спирането станах пак жена!  Mr. Green ЗНачи общо 79 дни.
Скрит текст:
За лечението не знам...При мен беше категорично за 6 инжекции, но аз бях с огромна киста (8см.) на ляв яйчник, стастнала с тръба, черва и какво ли не и друга (3 см.) на десен яйчник. Нищо освен тях не ми е рязано. Тръби проходими (за учудване на всички). Но бях на Лукрин и сравнително добре понесох нещата, като изключих трупането на 10 кила, които така и не свалих никога!  Mr. Green
Рейни,   Praynig
Някой знае ли къде е Пънчето?

# 596
Прахи дано Бог чуе "ядосаните" ти молитви и този докарате нещата до края! Praynig Praynig Praynig

Моме аз не разбирам особенно, но рапорта ми се струва обнадеждаващ!Всичко ще се нареди! Praynig

Рейни мислим те!И аз мисля че днес е денят!Хайде дано е леко!  Praynig

Зуз ще търпиш я, няма къде да 'одиш я  Mr. Green

Аз остава да се надявам яйчниците ми да се осъферят малко, та някой да се сети да овулира  Mr. Green Че иначе пак ще имам безкраен МЦ!

# 597
  • София
Звезден^Прах тихо честито,дано всичко е наред!
А за имунологичните, то и аз съм "чиста",но след +тест картинката се променя, ъъъ идеята ми е сега след + тест Имунология няма ли да пускаш?

# 598
Нищо не ми казаха, ама съм готова да търча, ако утре чхгто не порасне и направя пак химическа  веднага ще пусна на своя глава...друг е въпроса, че незнам какво, но нк със сигурност  newsm78

# 599
  • София
Нищо не ми казаха, ама съм готова да търча, ако утре чхгто не порасне и направя пак химическа  веднага ще пусна на своя глава...друг е въпроса, че незнам какво, но нк със сигурност  newsm78
На мен ми пускат това:
Т cells (CD3+)
Helper T cells (CD3+CD4+)
Suppressor/cytotoxicТ cells     (CD3+CD8+)
В cells (CD19+)
Тotal NK cells  (CD3-CD16+56+)
CD16+CD56+   NK cells
NKT cells (CD3+CD16+56+)

Както и едни Серумен C3  Серумен C4
Както и АФА

Общи условия

Активация на акаунт