Чук-чук яйчице, криеш ли чертички две? - 134

• 23 412
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Добро утро и от мен.
Рейни, мила, стискам ти много силно палци!  Hug
Принцес, радвам се, че си отново в отбора на бебеправещите! Пожелавам ти от сърце скорошен успех!  Hug
За ТСХ, моето винаги е било около 1,3. Може би затова не са ми го изследвали след като забременях. Изследва се само ако има установен проблем ли?
Ние си растем, тумбака де. Май още не усещам нищо, но се надявам да е скоро. Замислям се на моменти не е ли време, но когато - тогава.
Рокси, и аз се радвам да те видя. За цикъла, както са ти казали момичетата, мисля че не е необичайно при тая постоянна смяна на времето! Бързо възстановяване!  Hug
Мише, ти като четеш през страница, кажи поне как си?

# 571
Добро утро!  Mr. Green

Принцеска, разбира се, че АФА и НК клетките имат отношение към абортите, точно след такива се назначават, но не от АГ доктор, а от имунолог. Материята е сложна и много обширна, затова те съветвам да си направиш една консултация с добър такъв. Отскочи до София (ти май беше от Пловдив Thinking) и се срещни с доц. Балтаджиева от клиника Надежда, тя ще те насочи. Друг вариант ти е Плевен, но аз нещо не си падам по методите на доц. Конова..въпрос на гледна точка  Whistling Така и така си тръгнала да търиш причината, направи всичко, което се иска от теб, а да става, каквото ще Peace

Сакси, добре дошла!  Hug

Зеленчо, стискай зъбките, мила, всички сме с теб и чакаме малката Ирен да се появи  Praynig Hug

# 572
  • Варна
Здравейте, прекрасни!!!
Скрит текст:
Влязох да ви изчета набързичко. Нямам какво да кажа за себе си и не искам да спамя, но искам да кажа на Рейни, че днес цял ден ще й стискам палчета и ще надничам тук за новинки...
Хубав ден ви желая и много усмивки ви изпращам в този мрачен ден![/i][/color]

# 573
 Хеллоу  newsm51
Рейни - пожелавам ти бързо и безболезннено раждане и цял ден ще ти стискам палци .... чакаме прекрасни новини Simple Smile
Принцес - аз също съм на твоето мнение, че е нужно да направиш всичко възможно следващия път да бъде успешен.

Моето О. като, че ли мина и сега остава само да чакаме ( нечакаме ), е, ще продължаваме и да се обичаме. Аз трябва да ида на преглед след този МЦ и смятам след като разбера как са нещата при мен да сменя Доки. Той е прекрасен, страхотен лекар, но смятам, че трябва да посетя специалист по репродуктивна медицина и да видим какво ще правим.

Скрит текст:
Зузи, Магиг, Ева Б., Кашмирче, Феичке, Весето, Магнитче, Тоничка, Дани  Hug
Сакси - добре дошла и дано въпреки, че не правите целенасочени опити се изненадаш приятно съвсем скоро!!!

# 574
  • София
И аз стискам силно палчета на Рейнито, да мине бързо и леко.
На Зузито, една голяма  Hug, много се радвам и всичко да е наред до финала.Заслужи си го. Hug
Сакси, и аз като теб спонтанно се записах. Peace
и.... на Тоничка много ми хареса панталона /а още повече коремчето/, любимия ми цвят. Heart Eyes
Всички изпаднали в дупки, да излизат бързо от тях, с вас сме. И аз съм в дупка, както винаги покрай рожденният ми ден. Confused
На всички други  Hug
Съжалявам, че съм така кратка, но много работа ме гони.

# 575
Здравейте мацки!  Hug

Рейн най-сетне малката Ирен дава сигнали, стискай зъбки още малко остана, а аз съм ти стиснала плачета всичко да мине бързо и леко!  Hug
И ще надничам за новини!

Тони меря вагинално, знам че не е много точно така, но аз искам да следя само има ли двуфазност, а и на графика с ПКЯ не може да се има вяра!Но все пак се се ориентирам горе долу по нея  Wink Може да пробвам и ректално от другия месец.

Аз се замислям че може и да нямам О, някой беше споменал преди че  при ПКЯ циклите се редуват с О и без О!Това задължително ли е?

# 576
Сандре, и аз имах задържани фоликули и не можеше да се вярва на графиката ми, но аз си я разчитах идеално  Wink Пробвай да мериш ректално. А относно овулирането през месец- не съм съвсем наясно, но това е ако единия яйчник работи нормално. При мен беше така, мисля. В левия задържах фоликула ( това ми го е казвал и док. и ми водеха левия ЛУФ), а десния работеше нормално. А яйчниците се редуват всеки месец.

# 577
Знам че се редуват яйчниците, но при мен и двата са поликистозни!
Та ми стана интересно винаги ли е  през месец или не е задължително, или можеби е индивидуално?! newsm78

# 578
  • София
Не съм сигурна, че има такава зависимост. Аз овулирах само от десния яйчник, обаче всеки месец.

# 579
Знам че се редуват яйчниците, но при мен и двата са поликистозни!

изобщо няма такава закономерност, овулира този яйц, който "произведе" доминантен фоликул, т.е. който се разпука първи.  Laughing

# 580
  • София
По тая тема аз да питам. Като ми овулира само десния яйчник, това значи ли че имам по - малък ЯР? Тоест, фоликулите по яйчници ли са разпределени или общо. ФСХ ми е около 5 и нещо - 6.

# 581
Значи при мен случайно се е случвало, защото за 3 месеца от един задържан в ляво фоликул, имах още един  Wink Това, което знам, е че левия ми яйчник работи по зле. От противозачатъчните беше станал по- ленив. Това Калева ми го е казвала за годините които ходя при нея. Все пак и досие ми води. Е все тая. Ляво, дясно, и с проблемни яйчници, като моите се забременява  Mr. Green

# 582
Обещах да дам отчет  Hug Влезнахме за преглед след 22:00 часа, и разбира се док беше супер изморен и му личеше, не знам в такова състояние и в такъв час до каква степен можеш адекватно да мислиш. Запознахме го набързо с историята, изследванията и документацията, прегледа ме, каза, че в единия яйчник имам 2-3 малки фоликули (което аз изтълкувах, че вече се посъвземат яйчниците и имам все пак някакъв ЯР), но лигавицата на матката ми е много тънка (пак бележка на автора  Mr. Green - нали за това ми бяха все пак тия инжекции - да ми "изсушат" лигавицата). Като цяло коментарът му беше, че видимо започват да се посъбуждат, но според него няма изгледи за скорошен цикъл. Каза да си запиша час за след 2-3 седмици, направо и дата ми каза, да дойда пак да ме прегледа и в зависимост от положението, ако още не са заработили яйчниците, ще ги подпомогнем по някакъв начин (б.а. - хормонкиии  Twisted Evil). Не се впечатли особено от спермограмата на ММ, каза - "какво пък толкова", каза му да си направи нова в клиниката, после призна, че има какво да се работи и по двамата, но беше спокоен. Много се надявам при следващия преглед да влезем в по-нормално време, за да може и лекарят да е по-съсредоточен. Много ме боля прегледът, но още имам сухота от инжекциите  Blush Каза да не пускам никакви други изследвания до следващия път. И така - рапорт даден, рапорт приет.
Относно ТСХ - когато се цели забременяване, трябва да е до 2.

# 583
  • Sydney
моя левия е все ми прави "мизерии"... Ема е от десния Simple Smile

# 584
Рейни, може вече да си в болница, силно стискам палци и ти желая незабравима първа среща Praynig Hug

Кашмирче, Феичка, силно стискам палци и на вас, дано да ни зарадвате Hug

Суити, хайде дано имаме добри новини и от теб Hug

Принцеска, желая ти късмет и скоро и ти да ни зарадваш Simple Smile

Веси, за НЯР се изследва и антимюлеров хормон и Инхибин-Б. По принцип след  лапаро намалява ЯР.Мен нали ме бяха стреснали и изследвах всичко и антимюлер ми е под 0.1%, но Инхибина ми е супер в норма. Сега си чакам часа за лекар и да коментираме. Инъче при теб при фоликулометрия по колко антрални фоликула се виждаха – трябва да се м/у 6-10 на 4ти ден от МЦ. Ти сега това не го мисли.

Тони, когато има да става, то си става Hug

Моме, рапортът ти ми звучи доста обнадеждаващо HugЗа съжаление при него винаги се чака много. Моя позната ходеше там и ми е казвала, че понякога е чакала цял ден Sad

Аз днес пак имам високоа БТ, придърпвания в айчниците, киселини и тръпна в надежда. Всеки месец го преживявам това очакване и после се разочаровам. Уж си казвам няма да търся признаци, ама.... Whistling

Общи условия

Активация на акаунт