Чук-чук яйчице, криеш ли чертички две? - 134

• 23 413
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
Дайте да напишем правилник и да го спазваме, съвсем сериозно, че и аз от доста време чета по диагонал.
  202uu
Не по диагонал, ами през страница/и преглеждам.  Белким влезе темата малко в релси, та да можем да наваксваме всички   Peace

# 556
  • shumen
Добър вечер!
Зузе,дано е няма гадината.
Рокси,къде се губиш?
Моето дете заспа и май след малко и аз ще лягам,че да се наспя.

# 557
  • София
Запис в тази хубава темичка.  Blush

# 558
  • NE
Добро утро!
Скрит текст:
Кашмирче Имам едно приятно предчувствие за теб.  PraynigНадявам се да съм отново на прав път. fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Рокси Надявам се скоро да с почувстваш много по-добре. Hug Hug Hug
Мишки Как сте с твоето мишленце? Намерихте ли подходящ док зад океана?
Магнитче Доколкото съм чела съм останала с впечатлението, че високо ТСХ е проблем повече за износването, отколкото за самото забременяване. В какви случаи влияе върху забременяването? Blush
Рейни Как сте с абитуриентката? Днес е чудесен ден за раждане. Hug
П.П. Имам някакво хубаво предчувствие за този ден. Peace
Арвенче Надявам се нещата да са по-добре при вас. Praynig
Affroditta Дано да е било рано  Praynig
Сакси Добър запис   bouquet

Нищо ново при мен. Бавно и славно чакаме. Peace

# 559
  • София
Благодаря ви за съветите и подкрепата, момичета!
Скрит текст:

Феичка, мерси за зкуската!  Hug За предчувствието двойно, макар аз да нямам такова!  Heart Eyes А ти недей да си втълпяваш такива неща!  Naughty Тончето е права, че всичко ще е наред при теб!

Целувам ви!  Heart Eyes

# 560
Добро утро!
Момичета, благодаря ви за отговорите относно имунологията. Питах ви защото от толкова много боцкания и изследвания забравих вече кое какво беше  Embarassed. И така: аз АФА и НК клетки нямам пускани. Не знам защо доки не ми ги е назначавал. Да не би да нямат отношение към аборта? Никой не ми ги е споменал до сега. И понеже се страхувам да не се повтори случката, та реших да се съветвам с вас. Кога мога да ги пусна - сега, преди да има бременност или след забременяване?
Какво става с Рейни???
Кашмир, някакси очаквам радостна вест от теб...
Арвен, много искам вече да си в къщи  Hug
Хубав ден ви желая, сладуранки такива!  Hug

# 561
Минавам само да ви поздравя и да ви пожелая приятен ден!  bouquet

Принцеске, спри с тези изследвания мила! Hug
Кашмир, Феичка   Praynig
Рейни, очаквам да се включиш, ако не значи си в Болницата и малката е решила да излиза вече!  bouquet  bouquet

# 562
  • София

Магнитче Доколкото съм чела съм останала с впечатлението, че високо ТСХ е проблем повече за износването, отколкото за самото забременяване. В какви случаи влияе върху забременяването? Blush
[

Добрутро на всички Simple Smile

Ами често с ТСХ над 2,5 се забременява трудно, не е невъзможно но трудно,просто не се получава/аз например върти-сучи ТСХ над 2,5 ли ми е -йок/..да не говорим какви рискове крие високото ТСХ при бременност,така че най-добре да си е под 2 Simple Smile А за изсноването и с ниско ТСХ може да има проблем, т.е искам да кажа,че човек има ли си го проблема той не изчезва с магическа пръчка щом ТСХ е ок. Hug както и  гаранция няма,че с високо ТСХ може да има проблем с износването.

# 563
  • София

Добро утро  Hug

Отчет- 2 в 1, но цела нощ контракции. Много болят  Tired Ще видим как ще е.

За ТСХ, аз забременях с около 5, но е строго индивидуално. ТСХ може да подтиска Ову!

babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

Последна редакция: вт, 14 май 2013, 09:15 от rainy...

# 564
Рейни, значи се започва мила! Praynig Имаш много  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover за раждането!

# 565
  • София
Рейни, значи се започва мила! Praynig Имаш много  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover за раждането!
така така, Рейни с теб сме! Hug Peace

# 566
  • София
Flower Fairy, благодаря за посрещането. Впрочем имаш невероятен аватар, още вчера го загледах като разлиствах темата  Heart Eyes

# 567
Рейни, и от мен  Praynig fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Чакаме хубавата малка Ирен!  Hug
Сакси, добре дошла! Скоро да се похвалиш с  EFP
Дани, аз бях спряла с изследванията, затова забравих кое какво беше ooooh!. Ама сега като се надявам пак да се случи чудото, страха ми е неописуем  ooooh! /а уж щях да бъда темерут-непукист/

# 568
Ей Рейни, имаш и моите палци мила. Всичко да приключи бързо и да се гушкате доволно с Ирен на финала  Praynig fingerscrossed

Аз съм забременяла с ТСХ между 2,50-3,00. То малко това с ТСХ е или- или  Rolling Eyes

# 569
  • София
Оооо, ние изобщо не правим нищо по въпроса, просто не знам и аз как ми хрумна мисълта да се запиша, вероятно подсъзнателно го искам  Blush  засега просто ми се иска да си поседя сред вас за късмет, пък каквото стане  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт