Чук-чук яйчице, криеш ли чертички две? - 134

• 23 405
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
Току що научих, че Зузи е видяла двете чертички. Скъпа, силно стискам палчета и ти пожелавам една прекрасна и изпълнена само с положителни емоции бременност. Безкрайно много се радвам за теб....  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 91
Ева, много ме е яд на твоята лелка! Whistling Дано и е за последно вече! Peace
Веселушко, дано с АБ се оправи детето! Hug Praynig
Аз днеска не чистих, ама готвих доста. Вчера чистих, днес само една прахосмукачка. Peace
Лека вечер, че съм уморена и много ми се спи вече. На всички весел празник и нека сбъдне скоро всяка една своята съкровена мечта! Hug Praynig

# 92
  • shumen
Добър вечер!
Веселушко,да се оправя по-бързо малкия.
Плодче,ти как си?
Аз незнам дали утре ще имам време да вляза и затова Ви пожвлавам Весело посрещане на празника.Ние и утре сме при мама и в Понеделник се прибираме,а на мен не ми се иска.Тука 15-тина дена ми беше много добре,че имаше кой да ми помага с детето.

# 93
Христос воскресе, момичета! Светли и благословени празници да бъдат, нека запазим винаги чистия пламък в сърцата си, да бъдем по-добри, по-мъдри, по-озарени и вярата да е с нас  Hug Hug Hug

# 94
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
НАИСТИНА ВОСКРЕСЕ !!!
ЧЕСТИТ ВЕЛИКДЕН МОМИЧЕТА, ПОЖЕЛАВАМ ВИ БЛАГОПОЛУЧИЕ, МИР И ЛЮБОВ В СЪРЦАТА !!!

Зузе, нищо няма да ти честитя мило, само се и моля чакам така желаното туп-туп  Heart Eyes Hug

Рейни, хайде щом още си 2в1 да ти пожелая леко раждане и дай Боже на такъв светъл празник да се случи  Hug

На всички момичета които си чакат двете чертички, много стиснати палчета скоро да им се случи на хубавото !

Мише, браво Hug
Плодче, къде се губиш  Hug

# 95
Воистина Воскресе!

Светли празници, момичета! Hug

# 96
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ МОМИЧЕТА ! ПОЖЕЛАВАМ ВИ ЗДРАВЕ И НЕКА ТОЗИ СВЕТЪЛ ПРАЗНИК ВИ ДОНЕСЕ МНОГО РАДОСТИ И ЩАСТИЕ !

Дани, Данаека благодаря ви мили мои  Heart Eyes Ей сега предстои поредната борба за пиене на АБ- но ще го изпие и ще оздравее къде ще иде  Crossing Arms
Рейни стискам палците много силно, за едно леко и безпроблемно раждане и да си гушкаш скоро бебка  Praynig Praynig Praynig Praynig
Пате ти как си  Hug Да не е станало нещо с Дармето??? Sad
Бенито добре дошла в тази темичка, от сърце ти желая скоро и твоето чудо да се случи  Praynig Praynig Praynig
Ние след малко потегляме за село- вземаме майка и отиваме при свекърите, ще се приберем сигурно късно следобяд  Crazy

# 97
И аз няма да кажа Добро утро, а ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ! Бъдете здрави и щастливи! Нека добротата и вярата  я съхраним във всяка една от нас! Господ да ни закриля и да ние да вярваме в него! Praynig Обичайте се! Hug

# 98
Честито Възкресение! Пожелавам здраве, благополучие и много любов за всички! Навръх Великден станах вуйна за трети път..този Май месец ще се помни дълго в нашето семейство явно. Ние с кенга сме добре, спим, тук-там ядем и слушаме   Mr. Green

# 99
Зузка, честит ти племенник! Hug Радвам се за теб и кенга! Heart Eyes Кога мислиш да идеш на ехограф?

# 100
  • Германия
 easter easter
Честито Възкресение! С пожелание за много здраве! Желая ви едни много слънчев и усмихнат ден! И много борачета!  easter
Зузе: да ти е живо и здраво племенничето!

# 101
  • Варна
Честито Възкресение Христово ! Пожелавам ви  много здраве, шарено настроение и усмивки. Весел празник!  Hug

Зуу, честито племенниче , на този светъл празник е знамение , да е живо и здраво за радост на цялата рода  Hug

# 102
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ, МОМИЧЕТА! easter
Честити светли празници! И сбъдване на съкровените ни мечти!
 easter
Зу, честит ти племенник!  Hug Обичам хубави новини на хубави празници! Едно ми е леко на душата и фриволно....
Усмихнат и слънчев празничен ден ви желая и повече здрави яйчица  easter
Много ви обичам и ви мисля.... Hug

# 103
  • София
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ! Бъдете много здрави и винаги гледайте напред, защото чудеса се случват!
Зуз, честито ти племенниче!

# 104
  • Варна
Честито Възкресение Христово ! Бъдете здрави, щастливи, обичани и винаги носете вярата в себе си !
Зузи, честит ти племенник, да е много здрав и малко палав  Mr. Green Стискам палци за прегледа на 7-ми  Heart Eyes
Хубав и усмихнат ден, момичета  Hug
 babydust7 babydust7 babydust7

Общи условия

Активация на акаунт