Чук-чук яйчице, криеш ли чертички две? - 134

• 23 400
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
  • NE
Добро утро!   bouquet
Дарме Благодаря за вкусната закуска. Hug
Зузи Честит рожден ден на твоя мъжо на патерици. Сигурна съм ще е бил много специален рожден ден тази година. Hug
Вава Честита годишнина на вашето семейство. Дълги години в любов и щастие да живеете.   bouquet
Ева Предполагам, че да. Всичко беше за един ден. Сега сме пушки. Peace
Моме, Стели Съгласна съм с вас. Peace
Кашмирче Морти ме одраска толкова бързо, че не разбрах какво стана. Имам рани на ходилото, под прасеца на единия крак и върху прасеца на другия крак. Като в машина все едно бях. ooooh! Ще има клъц-клъц, понеже не му е за първи път.

Пожелавам ви чудесен слънчев ден. Аз ще боядисвам яйчица и още куп задачи ще свърша. Hug

# 76
Ех, ще започне да ви лови съня като родите, ама няма да може да спите  Mr. Green
Здравейте, прекрасни мои  Heart Eyes
Тоничка, жив и здрав да е твоя темерут  Mr. Green  Hug
Мецооо, глей сА, с две деца си, а колко пъти се разписа, хихи  Mr. Green Тайната е в бройката явно   Mr. Green Много гушки за трите ви сладурки  Hug
Вавче, Честита годишнина, пиле! Ама така по търлички не става, трябва шампанскооо  Mr. Green
Рейн, малката иска специален ден за раждане. Нека мине леко  Hug
Ние вчера се качихме на планина, за следобяда. Да избягаме от жегата пък то едни облаци се скупчиха  hahaha ама не заваля, де, изчака ни докрая. На Коки толко й хареса, хапна и заспа непробудно след обяд, прибрахме се и беше едно прекрасно бебе кротанче  Mr. Green Нямаше и помен от коликите от предишния ден  Party
Мили ми, много светли празници ви желая! Обичкам ви   Hug

# 77
Момичета, здравейте  Hug
Аз се записвам на 6-та страница  ooooh! Зузка благодаря ти за прекрасната темичка- много е цветна и изпълнена с настроение  Hug
Признавам си, не съм ви чела  ooooh! Ние решихме да не пътуваме никъде, заради малкия и си останахме във Варна  Confused Лекуваме го, днес ще го водя на лекар и така. Иначе ходихме по разходки навън тези дни, на въздух, но друго щеше да си е на Лозенец  Whistling
Сега се връщам да се информирам какво съм изпуснала  ooooh!

# 78
  Добро утро  Kissing Heart

Аз пък няма да кажа, че не съм ви чела. Чета си ви редовно и стриктно  Flutter Но нямам време да пиша. Чакат ме яйчицата да бъдат боядисани, а и на майка с козунаците ще помагам, защото я боли ръчичката. Колко боклучави козунаци изядох тези дни, докато замесим домашните, мммм  eat

Скрит текст:
Вчера цял ден бях на крак, пазаруване, подготвяне за гостите. Пък и времето  ooooh! Ту зареждах масата на вън под навеса, ту вътре. Накрая се установихме навън. После гости до някое време, аз се заигравах с кръщелника и братовчедка му, които и двамата нямат 2г.Единия те дърпа на едната страна, другия на другата. Сладурчета. Пък аз не мога да си седна и да седя. Все надничам всички, всичко ли си имат. По едно време така ме сряза корема, но високо и встрани. На 2 пъти. Чак сълзи ми избиха. Седнах за малко и започнаха едни леки придърпвания ниско долу. Срам не срам, извиних се на гостите, изкъпах се, изпих един нош-па и си легнах. Дано днес няма помени от тези прерязвания, че пак ще си имам работа.
От мен една прекрасна събота и ползотворна почивка. А на работещите  Hug

# 79
  • Варна
Здравейте и от мен!
И аз ви изчетох, въпреки, че от вчера насам няма много Simple Smile Явно всички са забегнали за празниците...
Снощи и аз имах гости "на открито" като Тончето. Вечер обаче си става доста хладничко...
След хубав БУМ снощи, днес сутринта лелката дойде отново при мен... че и с такива ужасни болки, че... и 2 бускулизина не помогнаха. Но пък не се лиших от сутрешно колело и кафе край морето. После с милото боядисахме първите си яйца заедно. Станаха прекрасни!!! Сега ще се метнем на колата и ще идем и ние извън града... за няколко часа...
Тонка, почивай повечко, миличка!
Хайде, милички, много усмивки от мен и слънчево настроение ви пожелавам!

# 80
И от мен здравейте, скъпи мои!  Hug Hug Hug
Ейй, за толкова кратко време, много ви заобичах, да знайте!  newsm51 newsm51 newsm51

Желая ви много усмихнат и положителен ден! Сега е времето за надежди, чудеса и сбъдване на мечти! Simple Smile Надявам се на връх Възкресение в нашите къщи да има много чудеса. Гушки и цункии.  Hug Hug Hug Heart Eyes
И не забравяйте усмивките!!!  newsm47 newsm47 newsm47

# 81
  • София
Ей ме и мен! Чистих, че свеки ще идва.  Confounded А сега съм сложила яйцата да се варят и ги почвам.  Crazy

Дарме, мерси за закуската! Ще се възползвам и от прашеца.  newsm79
ФеичкаHeart Eyes и аз съм имала мъжки. След една възраст има опасност да се чалнат ако не го скопите. Да ти кажа, не приемат операцията тежко, така че не му мислете!  Hug
Деси, целувки на Лил Ко!  passifier
Веселушко, малкият още ли е болен, горкият?   action032
Тоничка, и аз си ви изчитам от-до!  Hug Хапни малко домашен козунак и за мен!  eat
Еве, м@йната й на лелята. Все едно не я виждаш!  Stop

Много целувки на всички! Пишещи, надничащи и отсъстващи!  Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 82
Тони не се пренатоварвай- по-полекичка  Heart Eyes Това с каненето на гости винаги е свързано с ангажименти за домакините и никога не може човек да си почине, особено ако са повече гостите  Crazy Днес внимавай  Hug Да ти е жив и здрав любимия мъж и много да те радва   bouquet
Евка пуу тая гадина не изпусна и празника- но важното е, че с любимчо си прекарвате едни страхотни почивни дни  Hug
Кашмирче  Heart Eyes Heart Eyes Болничък е още да- той е с бронхит и ще трябва да пие АБ 7 дни поне, но накрая ще ми е здравичък  Praynig Другата седмица със сигурност ще си стои вкъщи. А за чистенето и свеки- и аз съм така преди нейните визите и много се изморявам  ooooh!
Принцеска аз май не успях да ти честитя празника- да си жива и здрава и много скоро чаканата ти мечтичка да се превърне в реалност   bouquet
За сънищата през бремеността- изобщо не съм съгласна, че стават реалност едно към едно. Ако ви разкажа напоследък какви неща сънувам вечер и ако вземат да се сбъднат направо незнам какво ще правя  Sick ooooh!
Моят малък човек спи, татко му е на работа, а аз ще си джиткам из нета и ще си похапна шоколадова пастичка с кафенце  Heart Eyes

# 83
И пак да започа със запазената си марка в късен следобед:  Добро утрооооо!!!
Само да се отчета, че съм жива, не можах да се удавя, успешно преплувах голямото гьол.
От прегледа в четвъртък - вече сме 45мм дълги, имаме си ръчички, крачета, на главичката и личи оформен профил, просто чудо!   Flutter  Има си костицата на носа, която трябвало да се види в момента, а гънката на вратлето си е в нормални размери.
Извинявам се, че все така телеграфно и без да съм дочела, но нямам време.
Весели празници, сладури!    bouquet

# 84
  • В сърцето на любимия човек
Привет  Hug
Мише - много се радвам, че сте всичко е наред. Позволих си да пиша в другата тема, че си добре, надявам се , не се сърдиш  Rolling Eyes
Днес цял ден готвя - буквално от 9:30 до сега  ooooh! Първо козунаци, после нещо за обяд, после яйца и последно метнах плешката във фурната. Т'ва последното за първи път го правя, дано да става за ядене, че утре свекъра ми е рожденик  Praynig
Изчетох ви, о нищо не запомних, затова ще ви нагушкам  Hug  Hug  Hug

Последна редакция: сб, 04 май 2013, 18:21 от пънче-мънче

# 85
  • София

Минавам да кажа, че сме си 2 в 1 и да ви пожелая много весели празници  Hug

Мишки, радвам се за добрите новинки при вас  Hug

Евче еххх надявах се точно от теб да прочета добра новинка  Tired Е стискам палчета да е последната лелка.

babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 86
Зузо, много ни е великденска темичката! Колко е слънчева само! Благодарско! Честит двоен празник! Много здраве и шастие ви желая! Изтрий Дарма от списъка с бъдещите мамчета.
Бенито, добре дошла! Дано ти е комфортно сред нас и успех Hug
Принцеске, ЧРД на патерички! Много щастие ти желая!  bouquet
Стели, радвам се, че добре си разбирате с Ради. Много комуникативно това дете Joy
Деси, честита ти нова кухня! Много вкусотийки да си приговите там! Hug
Сигма, Дарма, Архи, честит имен ден на патерички! Бъдете много здрави и усмихнати, момичета!   
Рейни, леко раждане по "Фейтски" и от мен! Чакай да си смукна зразен прашец  newsm79 newsm79 newsm79
Мецо, с две бебета кой като теб, много забавно звучи Mr. Green
Тони, да ти е жив и здрав мъжа и много да те глези А днес си почивай, дано не се повтарят повече болките
Мишанооо, много сте големи, браво на вас Hug

# 87
  • NE
Кашмирче Права си за мъжките котараци, но аз съм изгледала около 20 мъжки за целия си живот и такова чудо не съм имала. Crazy Не че не го обичам. Heart Eyes
Мише Радвам се че сте доплували другата част на океана. Hug Ах как се радвам и на твоя бебчо, че расте и хубавее. Hug Hug Hug
Веселушко Всеки със съня си. Аз съм сънувала много лоши работи, които впоследствие разбрах че бяха истина, но аз имам супер силна интуиция, но за съжаление много късно се проявява.
Евче Пожелавам ти днес да брои деня за определяне на термин. Hug

Аз боядисах яйчицата, изчистих и почвам да си почивам. Цял ден ми е тъжно без причина, но го отдавам на времето.

# 88
  • Северозапада
Признавам си, че не съм чела. Видях, че Рейни е още 2 в 1  Simple Smile
Хубави празници с пожелание за здраве, успехи и сбъднати мечти!

# 89
  • Варна
Флауърче, Рейни, Веселушко, Кашмирче... благодаря ви за хубавите думи! Този месец съм доста разочарована, защото правихме @екс почти всеки ден... Други месеци си казвах, че не сме се гушкали достатъчно в правилните дни, а сега... Ама както и да е! Каквото-такова!
Днес имахме прекрасен ден извън града. Лошото е, че ме наядоха комарите Simple Smile
Хайде, момичета, хубава вечер ви желая и не забравяйте точно в полунощ да си пожелаете нещо...

Общи условия

Активация на акаунт