Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са темите за дискусия във форума?
Какво е мнението на потребителите на форума относно количеството информация и спама в темите?
Какви са поздравите и благопожеланията, изразени във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са темите за дискусия във форума?
Темите за дискусия във форума включват поздравления за празници, пожелания за здраве и щастие, лични преживявания от пътувания, семейни събития и медицински прегледи, както и споделяне на лични преживявания и емоции. Участниците споделят опит и подкрепа помежду си по теми като бременност, здравни прегледи, сън и подготовка за бебето.
-
Какво е мнението на потребителите на форума относно количеството информация и спама в темите?
-
Какви са поздравите и благопожеланията, изразени във форума?
-
Какви са посланията и подкрепата, изразени във форума по отношение на бременността?
-
Какви теми се обсъждат във форума?

.ч.р.д. на половинките на Зуз и на Тони да са ви живи и здрави и много да ви слушат
Ама мисля, че фактът, че сума ти момичета започват да пишат с думите "признавам си, че не съм ви чела..", говори същото. Накрая в многото изписани страници се изпускат съществените неща, така мисля аз поне. Поради същата причина не пишех и в паралелната тема - там е повече чат, отколкото споделяне на проблеми. Ето и сега - за 2 дни 10 страници - как да ги изчета

"Интересен" ден си имала вчера.
Слънчасването си е неприятно, а може и да е опасно. Пазете се повече! 

Спама си е спам , но нека е в определени количества.Аз дебна няколко човека от темата ,за това как се равиват бременностите им или докъде са стигнали със забременяването и чета само техните постове.Не защото не искам да опозная новите момичета и техните проблеми , но просто не остава време с това темпо на писане.Извинявам се и аз за спама , но искам да ви агитирам да спамите по-малко,не защото "Зуза ще се кара",а защото искам да ви прочитам всички
Да ти е жив и здрав и много да те обича и глези!