Чук-чук яйчице, криеш ли чертички две? - 134

• 23 200
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
Добро утро!  Hug
Зузи, честита ви годишнина от годежа и ЧРД на мъжо! Да го отпразнувате подобаващо!!!
Тоничка, честито и на твойто "темерутче"! Да ти е живи  и здрав и да те слуша много!
Аз още веднъж благодаря за хубавите думи, момичета! Е, малко одъртях...ама какво да се прави! Tired
Хубав, слънчев и мързелив разпети петък ви желая!  Hug

# 61
  • NE
Тоничка Да знаеш че сънищата когато си бременна се сбъдват, така че се настройвай за синьо щъркелче. Hug Досега не знам човек който да е сънувал докато е бил бременен и да не се е случило. Една позната бе сънувала момиченце, което прилича на мъжа и и след повече от година им се роди точно такова момиченце. Whistling

# 62
Зузе темата е както винаги страхотна  bouquet.ч.р.д. на половинките на Зуз и на Тони да са ви живи и здрави и много да ви слушат Laughing

# 63
Зузан, мерси за темата, честити ти празници на теб  Hug
Признавам си, че ми идва в повечко спама и затова влизам по-рядко  Blush Ама мисля, че фактът, че сума ти момичета започват да пишат с думите "признавам си, че не съм ви чела..", говори същото. Накрая в многото изписани страници се изпускат съществените неща, така мисля аз поне. Поради същата причина не пишех и в паралелната тема - там е повече чат, отколкото споделяне на проблеми. Ето и сега - за 2 дни 10 страници - как да ги изчета ooooh!

# 64
  • София
Хм   Rolling Eyes чудя се аз що никой не е писал, а просто форумът не ми показва на мен, че има нови постове.  newsm78

Както и да е!

Феичка, много вкусна закуска си ни сервирала! Мерси!  Heart Eyes"Интересен" ден си имала вчера.  Crazy Слънчасването си е неприятно, а може и да е опасно. Пазете се повече!  Hug А Морт ухапа ли те или те драска само?  Thinking
Днес ли има рд мъжОВЕТе  Mr. Green на Тоничка и Зузи? Да са ви живи и здрави, момичета и много да ви слушат!  newsm59
Рейни, много смешно ми стана като си представих беба на шпагат в корема на мама.  hahaha

Много гушки от мен, че ММ ми виси на главата и си иска компа.  sun

# 65
  • Варна
Добро утро, момичета   bouquet
Зузи, честити ти годишнина и рожденник ! Само хубави емоции да изпитвате, от тук нататък  Hug
Дарме, Архи, Сигме, ЧИД на патерички  Mr. Green Да сте живи и здрави, и много обичани   bouquet
Моме, съгласна съм с теб . И на мен не ми стига времето да прочета всичко, и минавам по диагонал, а изпускам важните неща понякога . Надявам се никой да не се разсърди  Blush
Весели празници на всички  Hug

П.П. Принцеске, ЧРД със закъснение ! Пожелавам ти скоро да се радваш на бебче в коремче, а и извън коремчето като му дойде времето  Hug Специално за теб :
 babydust7 babydust7 babydust7

# 66
Зузи поздравления за темичката,страхотна е   bouquet  bouquet  bouquet.Честита ви годишнина от годежа,и да не забравя да честитя рожденния ден на половинката.Тази седмица се отдайте на празнуване,то при вас мноооого поводи.
Аз се връщам уж да наваксам,че доста сте изписали от вчера.По активно ще се включа като се прибера от село.Хубав ден на всички  bouquet

# 67
Моме  newsm10 Спама си е спам , но нека е в определени количества.Аз дебна няколко човека от темата ,за това как се равиват бременностите им или докъде са стигнали със забременяването и чета само техните постове.Не защото не искам да опозная новите момичета и техните проблеми , но просто не остава време с това темпо на писане.Извинявам се и аз за спама , но искам да ви агитирам да спамите по-малко,не защото "Зуза ще се кара",а защото искам да ви прочитам всички  Heart Eyes

# 68
  • Варна
Хайде да се цопна и аз в новата темичка, въпреки, че не съм изчела още предната...
Връщам се назад да чета и да кажа на Тони, че на плажа редовно виждам бременилки и много им се кефя. Дори тази сутрин като излязохме с колелетата и пихме кафенце на плажа видяхме една бъдеща мама, която си препичаше коремчето под чадъра...
Весенце, срещу киселини много добре е лимонада от лимонов сок, хлебна сода и вода. Аз на ММ му правя, че той е един киселинен и много хубаво му успокоява стомаха.
Тонче, и ти ли си имаш мъж-телец Simple Smile Да ти е жив и здрав и много да те обича и глези!
Бени, радвам се да те видя тук. Дано тази толкова позитивна темичка ти донесе късмет!!!
Принцеска, ЧРД на патерици. На следващия ти рожден ден да сте трима!
Зузи, сега вече прочетох и как си оформила новата темичка - много е сладурска! Дано е и много късметлийска!!! Simple Smile При мен лелката не се е появила още (днес е "денят й"), но миналия месец ми дойде на 29-тия ден, така че продължавам да си я чакам...
Зузи, честит ти мъж и на теб!
Флауърче, от слънчасване ли вдигнахте тази температура?
Аз ако знаете какъв тен имам вече... карането на колело край морето много помага за тена... само, че главно по раменете Simple Smile Но после коригирам щетите на плажа... БЕЗ РАЗЛИКИ, ЕЙ!
Тони, ти може пишка да си сънувала, ама аз имам усещане за малечка...
Ех, изчетох ви!!! Simple Smile
Днес не можахме да минем под масата, ама след сутрешното кафе до морето бях много гроги... Утре ще боядисвам яйцата и после ми се иска да идем някъде извън града...
Хайде, мацки, до скоро и дано бебка на Рейни пусне шпагата и слезе надолу Simple Smile
Прегръщам ви!

# 69
Ева, браво за тена. А за лелката.. хич да не идва! Praynig
Тони, не мога да кажа за сънищата до колко са верни. Но когато бях бременна със Емо майка ми сънува че ще имам момче, точно преди да ми кажат пола, така и стана. Сега с втората бременност, вечерта преди да си направя теста сънувах, че държа в ръцете си своята дъщеря. Беше копие на баща си, но със моята тъмна коса, не знам какво е значело... така или иначе не разбрах пола какъв е бил. Но тук в Италия, ако сънуваш момче , значи че ще имаш момиче, така казват. Винаги е наопъки. Аз като казах, че съм сънувала момиче, казаха, че вероятно е било момче! Ще разбереш в най-скоро време!

# 70
  • Варна
....
Ние пък днес с моето момче имаме годишнина от годежа..цели 4 години Mr. Green ..нищо, че от 10 сме заедно Mr. Green Утре пък ми е рожденик душичката, заредили сме все празници Mr. Green

Ха, Зузанке, вие сте се годявали, пък ние сме се женили тогава  Mr. Green Честита ви годишнина  Hug Да сте живи и здрави и догодина с малкия кенгур да празнувате  Heart Eyes И ТМ да ти е жив и здрав и много да те слуша  Heart Eyes

ПП. Това вместо запис Mr. Green

# 71
Само за мен...специално събирам  newsm79 newsm79 newsm79
Благодаря, АрвенHug
Евка, и аз това си пожелах  Praynig за догодина...
Прегръщам ви всички!  Hug Изчетох ви, но нямам много време за писане. Мъжо е решил да ме затрие от глезотии Crazy

П.П. Вава, честита ви годишнина от сватбата!   bouquet

# 72
  • shumen
Добър вечер!
Зузе,Тоничка,честит рожден ден на мъжете ВИ.Да Ви глезят още дълги години.
Сигме,как е Малечка?

# 73
  • София
Добро утро милички..
Нещо сън  не ме лови. Станах рано рано ...Поне ще боядисам яйцата.
Сервирам ви закусчица Simple Smile
Скрит текст:
babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 74
Добро утро на всички! Grinning
Дарме, благодаря за закуската!  bouquet
И няма как да не си събера просто малко прашец... newsm79 newsm79

Хайде лек ден от мен!

Общи условия

Активация на акаунт