Няма радост по-голяма, ЮНЧЕ малко се задава!

• 26 553
  • 741
  •   1
Отговори
# 150
az ti nie благодаря за обяснението,значи сигурно съм си въборазила,при мен просто изтече нещо,но явно съм пишкала,без да разбера то в сгънато положение... Hug стискам ти палци  Hug

Канарче
не бързай де  Hug то ти е тегаво вече ама колкоот повече толкова по-добре,ти май си устиска до 9 месец  Hug аз искам да мине поне още една седмица да видим до къде ще я докараме ама хич не ми се ще да е на някой празник,ама каквото дойде Hug

# 151
Добро утро и Хростос Воскресе, бъдете живи и здрави!
Много ме стряскате с тия тапи аз знам, че трябва да е кафява или нюанс на червеното но щом може и да бяла тогава как ще разбера, че е тапата та аз си имам течение нон стоп  newsm78.
Вчера за първи път и мен ме боля кръста имах и стягане въпреки хапчетата които пия. Вие бързате да излизат бебетата ама искам да си постои още и да порастне малкото ми момченце, че малко изостава с разтежа  Wink

# 152
Аз ти ние, стискаме ти палци!  Peace Кога ти е терминът?

Коледна звезда,  Twisted Evil, и на мен ми стана много тъжно за Чочо Попйорданов.  Cry Голяма трагедия да си замине толкова млад!

Последна редакция: нд, 05 май 2013, 10:37 от Kölsches Mädel

# 153
Честит празник, мили мами Simple Smile
Имам едно питане към вас. Бях ви споменала, че съм в Гърция, но тъй като останахме повече от планираното...ми свърши крема против стрии. Прибирам се във вторник, но до тогава ще полудея от притеснение да не се нацепя. Искам де питам дали, ако си взема някакъв хидратиращ крем ще свърши работа докато се върна и си купя. То тук незнам и какво продават, ама... Иначе в БГ имам 15 такива кремове, ама на, не ги взех!

# 154
Vilito86 знам ,че може да се мажеш и със зехтин,в Гърция поне със сигурност ще намериш истински зехтин Simple Smile

# 155
Охаа, със зехтина ще има да се пързалям цяла вечер в леглото. Нещо ми се струва, че няма да мога да се мажа с него. То ще има да попива 5 часа

# 156
Здравейте бъдещи Юнски мами 2013 Аз Юнска мама 2012г желая на всички момичета едно безпроблемно раждане защото от този месец всяка една от вас влиза в 9 месец.Кат се сетя че миналата година и ния Юнки 2012 бях ме като вас в очакване  направо настръхвам а как лети времето само.Желая на всички една прекрасна среща със свойте съкровища  baby_neutral
Успех момичета   bouquet 

# 157
Христос воскресе.

Поздравления за бебенцето на Павлина, а на аз ти ние стискам палци всичко да е наред.
Весел празник Simple Smile

# 158
  • София
Христос Воскресе!

Честито на мама Павлина!   bouquet

Аз ти ние стискаме ти палци!  Hug

Коледна звезда,  Twisted Evil, и на мен ми стана много тъжно за Чочо Попйорданов.  Cry Голяма трагедия да си замине толкова млад!

Боже, ей сега се чудех при Лора за кой Чочо говорят, много съм зле  ooooh! Лека му пръст! Много тъжно, когато си отиде толкова млад човек.

# 159
  • София
Петроханче,добутах да...само като се сетя,че още в 6 мес ме плашеха,че ще родя...времето си минава.но чакането,колкото по-малко остава,е по-трудно.аз нямам повече ултразвуци до секциото,не саме гледали от болницата и изпбщо не знам колко са пораснали,но съдейки по гъзовете дето ми удрят,тр да са ок за излизане Mr. Green
Снощи сънувах около 20 пъти различни сценарии че раждам-колкото пъти се будех,толкова започвах нов сън.хубавото е,че във всички бях супер щастлива и спокойна....и всеки път си проверявах чаршафа с надежда за води,ама не Blush

# 160
nadenceto6640 Благодаря , много си мила  Hug

Kölsches Mädel   Sad Sad Sad

Алексчето я няма от 2 дни  newsm78 Алекс дано всичко е наред  Hug Hug Hug

# 161
Канарче и мен все така ме плашеха навсякъде където съм ходила на преглед,но ето че и аз се дотътрих до 9 месец още някой друг ден Hug

Наденцето много благодаря Hug

# 162
  • София
Алекс е запразнила най-вероятно:)))
Аз се нацепих безвъзвратно...около пъпа...понеже ми е опънат до пръсване едва се вижда,но родя ли,веднага ще избият.
Вилито-мазно не мазно,аз бих се мазала,там тр да продават и лосиони със зехтин-само гледай и другите съставки да няма нещо вредни. Аз сега седя с крема до мен и плескам през 10 мин,но предвид 2-те седмици дето ми остават и прозрачната ми вече кожа,не залагам да ме спаси Sad дано остане само около пъпа,че като глдам лазерното премахване е на кв. См...

# 163
ХРИСТОС ВОЗКРЕСЕ
Прецака ми се лаптопа. Не съм ви чела от седмица
Като го ремонтират ще се включа адекватно

# 164
  • София
Уф ще изкукам от скука...има авария и няма тв и интернет,не съм си свалила новия сезон на сериала,дето си гледам...нещо книгата,дето чета не ме грабва,направо ще се гръмнА...

Общи условия

Активация на акаунт