Няма радост по-голяма, ЮНЧЕ малко се задава!

• 26 549
  • 741
  •   1
Отговори
# 135
...Ние през почивните дни не ядем! Mr. Green
и ние  Mr. Green само мъжа, че той работи само вече...

За магазина ще препратя обяснението на лелята, и ако може да го намери, после само да ме заведе ... че там знам само как да стигна до блока на мъжа, етажа им и масата у тях  Mr. Green. Друго в Перник не правя.

Адреса го давам на лични, пращам и с куриер Simple Smile

Дейзи- споко и аз с първата бременност пък и след това нямах муза .. пък и сега е така Тео като е на бабин дом ядем салата и/или кой каквото намери ... Сега защото ни е първи Великден без да сме някъде на гости и затова толкова старание. Все пак на Тео му е кеф (също да лепи стикери със спайдърмен и дора) пък и да има някакво празнично настроение утре ... А и както казах вместо гнездене ме избива на готвене мен Simple Smile

Kanari не се притеснявай толкова за болничния, едни дни има по 19 работни, но други по повече и като се тегли чертата за една година все са си 252 работни дни.

# 136
Kölsches Mädel, ти си опасна работа значи. Аз съм си от Перник, а не съм и чувала за това магазинче. Ще отида да го проверя по-натам.

Kanari, в Щатите не правят клизма и вероятността това да се случи си е голяма. Даже наскоро ми разказваха такава история, дето предпочитам да не я бях чувала Simple Smile

mgamisheva, много са ти готини нещата. Аз се отказах да правя козунак, много работа ми се видя. Затова пък боядисах яйца, не станаха лоши. Много обичам да го правя.
Скрит текст:

На нас ни почнаха дните за гости. Канени сме на сто места за празниците из роднини. Няма да ви обяснявам как ще ми се отрази това на фигурата. Отивам да си направя един чай и да лягам. Лека и на вас Simple Smile

# 137
Момичета, pavlina_kurteva, с термин 22.05., роди бебче Никол - 2950гр., 49см., нормално на 23 април. Моля да редактирате първа страничка! Тя и малката Никол са ок!

# 138

Kanari, в Щатите не правят клизма и вероятността това да се случи си е голяма. Даже наскоро ми разказваха такава история, дето предпочитам да не я бях чувала Simple Smile

спокойно и в Бургас не правят клизма, защо не знам.на мен акушерката ми каза да пия английска сол като дойде момента.ако някой е пил моля да сподели мнение.на мен ще ми е за първи път.при първото раждане всичко си свърших в къщи по нормален начин и тогава всъщност видях че тапата е паднала и раждането започва.

ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ! easter

Последна редакция: нд, 05 май 2013, 09:42 от demetra8004

# 139
  • там където се случват чудеса и мечтите се сбъдват
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!НЕКА БЪДЕМ ЖИВИ И ЗДРАВИ,ВСИЧКИ НИЕ И НАШИТЕ БЕБЧЕТА.

# 140
Христос Воскресе
Хубав празник момичета ви пожелавам.   bouquet

# 141
Христос возкресе!  Hug
Да е честито бебе Никол на Павлина Куртева! Heart Eyes

bflm, а в съседното магазинче, пак детско, имало много хубави чорапки на Томи Хилфигер. Ама беше затворено. На самия паркинг се намира , в едни бели павильони, до фризьорски салон.
А от първия магазин отнесох едно супер сладко ромпърче+ шапчица, което е направено като ягодка.  Heart Eyes

# 142
Весел празник на всички  Hug

А колко хубаво, че си имаме още едно Николче - да е жива и здрава и много да радва мама Павлина  Heart Eyes

# 143
Христос Воскресе!
Много светли могове ви пожелавам...

Честито бебе на pavlina_kurteva - да име е жива и здрави много да ги радва!

# 144
Добро утро тумбачета и весел празник,денят започва с хубави новини,да ни е честито новото бебе Никол на Павлина Куртева и всички други бебчета  скоро да си бъдат с мама вкъщи .Браво на кулинарните мами ,аз пък вчера както си вървя и гледам една опашка и се наредих,взех си страхотен козунак.Хубав ден на всички почивайте си и се наслаждавайте на хубавото време.Целувки по тумбачетата Simple Smile

# 145
Христос Воскресе!  easter

Момичета, вчера ми падна тапата! Ще полудея. Корема ми е супер ниско долу, от три дни имам постоянни менструални болки + болки в кръста, абе все предшественици на скорошно  breastfeeding

Честито на мама Павлина!

# 146
Христос Воскресе!

Мамчета пожелавам ви светъл празник и здраве на вас и вашите семейства!

Честито ново бебче на мама Павлина,да расте здраво и много щастливо! Hug

az ti nie да те питам как точно изглеждаше тапата при теб,че аз вчера като ходих по голяма нужда имам чувстовото, че изтече нещо не като да пишкам,но не можах да разбера какво се случва newsm78 и си легнах да спя нямам болезнени контракции и си мисля ,че може да съм си въобразила само и да съм пишкала newsm78

# 147
Христос Воскресе мили мами  easter
Нека бъдем живи и здрави, нека има мир и любов в сърцата ни  Heart Eyes

Честито на мама Павлина и добре дошла на малката Никол  Heart Eyes Да расте здрава и щастлива и да радва мама и тати  Heart Eyes

az ti nie Стискам палчета всичко да е наред и ще чакаме хубавата новина  Heart Eyes Hug

Момичета тази сутрин е починал  Чочо Попйорданов , много криво ми стана , много го харесвах... Да почива в мир , Поклон !!!

# 148
petrohanka, извинявам се, че ще го опиша толкова гадно, но да бъда максимално точна: като две бели храчки, супер гъсти, на два пъти падна, нямах кръв. В началото помислих, че е течение, но после нямах нищо  newsm78

# 149
  • София
Честито на Павлина:)

Ах как завиждам на момичетата с падналите тапи...тооолкова искам нещо да падне и да родя вече да ги гушкам бебите-ама не та не...накрая от толкова заплахи че ще родя рано ще си остана до края Tired
Днес пак мрънках на мъжа и той вика:ми давай да те вкдя в болницата и да ги вадят-кво толкова... Mr. Green ама аз викам-а не,не ща на великден...

Общи условия

Активация на акаунт