Няма радост по-голяма, ЮНЧЕ малко се задава!

• 26 475
  • 741
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Моя щурчо беше спокоен само докато бях на системи с магнезии - имам чувството, че го друсаха  с тоя магнезии newsm78 чак ми беше странно защо не мърда   Confused .... добре че бях в болница та като се шашнех ходех да го чуя....
Да, от магнезия се упояват-мен ме предупредиха като влязох в болницата- и в шейново, и в надежда.

# 706

Vilito86,виждам няма да раждаш в Иван Рилски,а в държавното АГ.Не знам поради какви съображения.Надявам се да вземеш най-вярното решение за себе си.Аз съм го взела от самото начало,защото всички специалисти и доктори, и акушерки са в Иван Рилски,нормално е да привлекат най-големите специалисти в частните болници!   В АГ останаха едва няколко,от които май само Даков е такъв клас специалист.   Обаче след отношението което имаха към мен когато потърсих помощта им в спешният кабинет....затвърдиха негативното отношение към тях.
Май си искала друг ник да напишеш, защото не съм мислила за раждане в нито една от тези болници Simple Smile

Ауу,Вили извинявай...ставаше въпрос за Vаl,дано ме е разбрала.

Как сте момичета.Гласувахте ли?
Бях на док в петък,благодаря ви за положителните мисли,да ви се връщат тъпкано  Hug Hug Hug.    Ходих на частен преглед при един специалист,с отстъпен час от моя приятелка,защотро птюри него 3 седмици предварително се записва час.   Той също ми отдели 40 мин. Той общо взето потвърди това,което моят доктор каза.   Каза също,че според него не е малко бебето,измери го с 300гр. повече...каза,че е 1850гр. и напълно съразмерно и здраво бебе  Praynig и дори от инжекции нямало нужда,кръвоснабдяването към мозъчето,към плацентата било прекрасно и всичко си било наред. Каза да ги вюбия инжекциите след като съм ги взела,не било проблем. Първата я би той,втората-комшийката,а преди малко аз,защото нямаше кой,мъжо ми отказа картегорично.Та малко се наревах.....ама май успях да се справя.....
Кръвните ми изследвания са супер.Всичко в норма,хемоглобин 115.
foxy_24,аз също имам болки в слабините,нещо като бодежи ли е....мускулна треска....така го усещам.Моята беба е доста ниско.
За чурките да се изкажа. Моят малчо от около втория месец, всеки ден след къпане мъжо му забелваше чурата,до там докато си е кожичката.Така лека по лека с упоритост и без никаква болка и травмиране на 1,5г. всичко си беше наред  Praynig.   Много майки покрай мен мислеха че това е естествен процес. Не се наемам с мнение,но не познавам даца,а и педито ми е казвала,че без намеса не става.Или тати или някой док. Иначе разни уролози и педиатри дърпат насилствено кожичката,което извинете ме ама не е нормално.  А стреса то такава намеса видимо е.... Stop  
serendipity_85 и при мен напоследък има воднисто....ама мисля,че е течени.  Сещам се за притесненията за водите ми,когато бях писала,че по спешност ходих в АГ-то....ама ме изритаха като....куче едва ли не. За това се сетих като ти прочетох поста. Всичко ще е наред.Според мен е доста глупаво да ти говори разни хипотетични неща за изтичане през някакви си малки дупчици......  Също ми се вижда крайно прибързано да говори за евентуално секцио,ако не се е обърнало бебето  Stop....някои доктори крайно ме изумянват.  Не се тревожи всичко ще е наред.не ти е малко бебето.
Тези от вас,които имат термометър за ухо на AEG може ли да кажат дали измерва правилно,защото се чудя дали да си взема?
Какво друго щях да пиша  newsm78.

# 707
Да се включа и аз/не мога да сваря да изчета/  Crazy
Количката от около седмица е вкъщи.Страхотна е!До 2-3 дни се надявам да се обадят за кошарата.Матрак,олекотена завивика,мини възглавница,спално бельо купих.Дрешки имаме купени и отделно една приятелка ми даде чанта с ританки ,бодита,камизолки . Остана да купим 1 бр.шише,биберони,протектор за матрак,корито за къпане.Козметиката и термометър са от сестра ми.
На 7-ми ходих да си взема 45 дневният болничен и АГ ми насрочи час за вторник за запис на тоновете.Каза,че вече ще се виждаме всяка седмица.
Имам намерение утре да купя нощница за кърмачки,подплънки ,еднократно бельо за болницата(въпреки,че от там ми се осигуряват тези неща).
Нашата бебка е доста щура.Снощи едва заспах към 2.30ч и в 6 ч се събудих.Голямо ритане пада. Crazy

# 708
Привет маменца.

Искам да попитам първо докато не съм забравила - ОСТАВА ЛИ СРЕЩАТА НА ВАРНЕНСКИТЕ МАМИ УТРЕ В 17 Ч. НА КАТЕДРАЛАТА ?

За болките - вече правя конкуренция на 84 годишната ми баба - да ми е жива и здрава - ама се клатушкам като нея - и горката все ми повтаря : "Майка лесно се не става " ..има право жената - вчера особено едва пристъпвах - боли ме ама точно " отдолу " таза и се разпространява болата към десния крак.. Не знам докога така  ooooh!

DrDdd аз си взех от тези сутиени в Х§М и са ми супер удобни - въпреки че ги пробвах само в съблекалнята - не съм ги изпрала и носила още..
Serendipity и аз като си слагах глобули за течението (Клион Д) си слагах ежедневна превръзка, защото на др ден имаше все да изтича нещо - но според мен това е нормално, защото то си е действало и си е свършило работата лекарството през нощта.

# 709
DramaQueen според не отпада срещата ,само да не завали че къде ще отидем тогава .но ще го измислим в движение. Simple Smile

# 710
Термометъра на АЕГ не съм го взела още, та не мога да кажа за точността. Ще съм благодарна и аз за мнения от тези, които го имат.

Да ви кажа, в магазина на Еспиро на бул Ситняково има промоция: колички модел Еспиро Вектор и още една( не запомних...) се продават с подарък- кошара.

milisa - добри новини от доктора, радвам се, че ти е подействал успокоително. Успех с инжекциите.

# 711
Ади, аз избрах Ира Маркова от поликлиниката на кръста на Черни връх. Четох добри отзиви за нея, а гледах и клипчета в YouTube с нея. Каза ми да й се обадя, когато сме вкъщи с бебка, за да дойде. Първият преглед ще струва 30 лв, защото бебето няма да има ЕГН и няма да е регистрирано по здравна каса. Иначе, ако се налага ще я запиша и в частна денонощна клиника на Златовръх- болница Вела, където на месец, за неограничени прегледи, е 35 лв.

А за Омега 3- последните три месеца пия допълнително. Полезно е за мозъка на бебето, а и за пред и след родилната депресия.

# 712
  • София
adelina_bg, по повод педиатър в Лозенец - една мама беше пуснала линк към едно видео (Misho_she мисля) на една педиатърка от 13 ДКЦ в Лозенец, видя ли я нея? По форумите я препоръчват също. В Токуда  аз пробвах с педиатър по ЗКсъс сина ми преди 4 години и се отказах...Ето пак линка
http://www.deteto.info/video.aspx?id=44

# 713
milisa, радвам се,че от втората консултация  новините са добри и те е поуспокоила.

# 714
Да ви питам: моята беборана вместо последния месец да си ограничава движенията, понеже нали уж би трябвало да им е тясно на мъниците и да не шават толкова....тя наопаки: няма такова ритане, въртене, блъскане и т.н Crazy Не мога да ѝ хвана спатиите къде е глава, къде крак, гръб...Как е при вас, поуспокоиха ли се или напротив?
При мен се правят едни мексикански вълни, едни купони ... мине ли 22 часа и започва най-активно тогава. Тео не беше така, най-много от време на време един крак ръка да попремести видно. Това чудо не се спира. Има моменти, в които чак мен ме мести все едно я втриса и целия корем ми тресе.

adelina_bg в Лозенец, мисля че си има педиатри, но не са по каса. Дори и да си избереш от там, пак ще трябва да търсиш по каса заради ваксините, до колкото знам само те ги бият и болнични, ако се налага. До сега къде сте били, не си доволна от сегашния ли? Иначе бих могла да питам кумата ми за Гоце Делчев при кой са и дали и колко са доволни.

alex__n партито изглежда е било чудесно.

milisa звучиш доста по спокойна  Hug всичко ще е наред.

Благодаря за включването за сутиените.

# 715
Здравейте мами, имам контракции на 30 минути започнах да ги следя от 21.00 ч. Имам стягане на целия корем и нещо като придърпване но не ме боли силно. Пих магнезия в 22.00...не знам дали да се обадя на доки или да чакам...Нещо да ме посъветвате?

# 716
Здравейте мами, имам контракции на 30 минути започнах да ги следя от 21.00 ч. Имам стягане на целия корем и нещо като придърпване но не ме боли силно. Пих магнезия в 22.00...не знам дали да се обадя на доки или да чакам...Нещо да ме посъветвате?
Като гледам 33-та седмица, може би най-добрия вариант е да се чуеш с доктора ти. Той най-добре ще прецени. Поне аз бих направила така. Успех  Hug

# 717
shelley26 според мен звънни на док , стискам палчета всичко да е наред  Praynig Praynig Praynig  Hug

# 718
При мен се правят едни мексикански вълни, едни купони ... мине ли 22 часа и започва най-активно тогава. Тео не беше така, най-много от време на време един крак ръка да попремести видно. Това чудо не се спира. Има моменти, в които чак мен ме мести все едно я втриса и целия корем ми тресе.

Същата работа и при мен, направо....Ние да ти кажа, освен,че в една болница ще раждаме, май ще са адашки двете девойки(живот и здраве). Баткото се е запънал яко за името, а и на мен много ми харесва, таткото и той на 2-3 пъти го споменава. Та така.

# 719
  • София
Шели,първо вземи 2 но шпа, после топъл душ ( не дълъг и не горещ-тр да те успокои. После лягаш и ако продължават-звъниш на док.иначе той така или иначе ще те изстреля към болницата. Или ще ти каже да изчакаш да зачестят на 15 мин,но предвид че си ранна седмица,по-вероятно да се наложи да тръгнеш. Аз нали няколко пъти минах през това...
Ако пък са ти мн неприятни,се обади първо на доки-моите бракстън хикс са афски неприятни спират ми дъха,изпотявам се,главата ми започва да пулсира и всяка продължава по 3-4 мин., та при всеки е различно...

Общи условия

Активация на акаунт