Няма радост по-голяма, ЮНЧЕ малко се задава!

• 26 658
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
Vilito 86 - благодаря ти. Разгледах ги във фейсбука и определено ще поръчам за РД-то на таткото ... даже вече нямам търпение да го зарадвам   bigdance2 . Ако можеш качи снимки като ги получиш ... мн ще ми е интересно да ги видя.

# 661
Zvezdichka_83 - не съм там вече, но не съм сменила лекарката на Ивайло засега. Сравнително доволна съм от нея, и когато се налага си го водя там, нищо, че ми е далече малко. Неговата лекарка е Маринова( не помня номера на ДКЦ-то, това зад пазара което е). Маринова има много пациенти деца, но и възрастни също.

# 662
Zvezdichka_83 - не съм там вече, но не съм сменила лекарката на Ивайло засега. Сравнително доволна съм от нея, и когато се налага си го водя там, нищо, че ми е далече малко. Неговата лекарка е Маринова( не помня номера на ДКЦ-то, това зад пазара което е). Маринова има много пациенти деца, но и възрастни също.
Благодаря за бързия отговор  Hug Ще се разходя до там тези дни, дано успея да се вместя да говоря с нея.

# 663
  • Paris, France
Абе големи сте скици, ей! Всеки път ме развеселявате, като ви чета Simple Smile

Аз да ви се похваля, прекарах си нет през телефона на лаптопа и в момента пиша от къщи (уау, направо съм в бъдещето!)

Нещо попреядохме с бъдещия татко и сега бебо негодува, че явно няма място. Не знам как ще се спи тая вечер. Май и аз ще мина на режима "легло-хладилник-нет-WC".

# 664
Добро утро, момичета!
Напоследък сънувам много и все тежки сънища, които обикновено приключват с дежурното ходене до тоалетната. Тази нощ, обаче, чувам детски плач и в просъница казвам:"Мило, бебето плаче." Правя опит да отворя очи и се усещам, че бебе още няма, а през отворения прозорец, чувам писъка на малко гларусче. Сигурно само тези от вас, които живеят покрай морето, знаят колко идентичен писък имат малките пилета и човешките бебета. Simple Smile Дали не полудявам бавно?!?

# 665
  • Бургас
Здравейте, да ви питам, снощи докато и аз не можех да спя се замислих как ли ще почва ЕГН-то на бебчетата, може би ще кажат и майчетата, които вече родиха. Баткото ми е роден 2004 г.  на 9 август и ЕГН-то му е 044809....   Просто ми е интересно newsm78

И да питам, въпреки че не съм пропуснала нито един пост откакто съществуват нашите темички не си спомням да се коментирали стъклените шишета /  може и да бъркам/. Знам, че доста от вас си купиха направо комплекти, аз си имам стерилизатор и сега преди да родя мисля да взема само едно шише и се спрях на

Шише стъклено против колики на  Dr.Brown's

Патентована система. която намалява повръщането, коликите, оригването и газовете.

Предупреждение : Не използвайте микровълнова фурна, за да притопляте съдържанието или самото шише. Мийте всички части преди употреба, може и в миялна машина, но температурата не трябва да надвишава 60 градуса.

Може би няма да мога да го стерилизирам в микровълновата и ще трябва да го изварявам на котлона,защото не ми се вижда уместно в съдомиялната със всички наши чинии и тенджери

Ще се радвам ако някоя от вас също се е спряла на стъклено шише да каже

В петък бях на преглед, бебчо се е обърнал с главата на долу,което много ме зарадва и докторката ми каза, че вече ще се виждаме всяка седмица

# 666
Добро утро Simple Smile

Резултата от вчерашното гости, май се преуморих и снощи имах крампи в краката. Но мърдам и днес продължавам с прането и гладенето. Оказа се, че и аз като Пух съм задръстена с дрехи, да не говорим колко тензухени и бархетни пелени се оказа, че имам и то всякакви размери, а и отделно купувах...

И да питам, спряла съм се на Сано Максима за бебета да пера дрехите. Може ли многократните с него да ги пера, или трябва от Angel baby/Bambino mio и т.н. прахове? Искам и тях да ги мина през пералнята да са ми готови.

AllureOS това е добре, че чуваш като "плаче бебето", че аз не чувах много Simple Smile с баткото.

.... как ли ще почва ЕГН-то на бебчетата, може би ще кажат и майчетата, които вече родиха...

Шише стъклено против колики на  Dr.Brown's

На Тео ЕГН-то е 094605 ... може би пак ще са 1346...
За стъклено шише аз лично не бих избрала на д-р Браун, заради тръбичката вътре, която ми се струва невъзможна за почистване. Имат някакви специални на телче мини четчици, но все пак не ми вдъхва доверие. Аз с Тео бях взимала на НУК, така и не му хареса каучуковия биберон и извивката и почти не съм го ползвала. То и беше на кърма и много рядко сме му давали нещо с шише. После като искаше да държи шишето вече му беше тежко.  Peace

# 667
Добро утро мами  Hug Благодаря за отговорите момичета  Hug y_a_n_a дори и да изваряваш шишето според мен температурата на врящата вода със сигурност е по висока от 60 градуса....питай в някои магазин как стоят нещата знам ли...

# 668
За егн-то мисля, че ще е точно както казва mgamisheva - отразява се на месеца - За да не ги сбъркат с някой столетник Simple Smile))

AllureOS , и аз сънувам шантави и по-скоро тежки сънища - явно напрежението от идващото бебе си оказва влияние Simple Smile

Само пак да попитам за tummy tub - някой да зне от къде да я купя - но не сайта на данет- не знам ащо но не ми отразява поръчките Sad

# 669
Добро утро!

Добре си поспах аз този път, та даже и до тоалетна не съм ставала през нощта.

На мен ми дадоха две стъклени шишета на др. Браун, мисля да ги измия с гореща вода, да им сложа нови биби и така: ако ми потрябват ще ги ползвам.

Сайта на Данет и на мен нещо не ми отразява: поръчах си два сутиена за кърмачки още преди празниците и нищо. Писах им, пак нищо. Ще взема и да им звънна другата седмица, да проверя какво и защо. Аз съм доволна от сутиените им и са на много добра цена също.

Днес имаме планове да ходим на кино, Железният човек 3  Simple Smile Исках да мина да погледна и количките, но не знам дали магазина на Espiro на Ситняково работи и в Неделя Thinking

# 670
здравейте. и аз си поръчах нещо от Данет преди празниците,но до ден днешен нямам инфо за поръчката.четох е ги доставят в рамките на 7 работни дни,та ще почакам до сряда и ще им звъня и аз.ако не -имам време да си потърся от друго място...........

# 671
За данет-  аз им звънях няколко пъти на тел. за клиенти- единият бе изключен, а на другият никой не отговаря Sad

# 672
  • Sofia
Ако на някой му се ходи още по лекции и не го е видял, ето следната информация Simple Smile

http://www.bg-mamma.com/index.php?action=showNews;id=5590

# 673
  • Варна
Към момичетата, които са ползвали глобулки против гъбички - при вас изтичаше ли лекарството? Защото аз си слагам от четири дни, слагам глобулката вечер преди да си легна и сутринта докато стана то започва да изтича и след това поне до обяд си изтича по малко. И взех да се чудя дали е нормално и остава ли нещо, което да действа  newsm78

# 674
Да се разпиша за днес да не помислите, че съм родила  Wink
Ако ви кажа как ме мързи даже не ми се пише, нещо на съм ме носи и мисля да направя една следобедна дрямка.
На беборан тези дни много му се яде сладолед мммм .... даже чакаме тати да ни донесе от магазина... и биричка мн ми се пие, но ще се въздържа  Simple Smile
serendipity_85 и на мен ми бяха изписали глобули заради гъбички, даже на изследването пишеше кандида масово... та слагах аз глобулите и все ми се струваше, че не ги слагам както трябва пък и като гледах как изтичаха и си мислех, че ефекта ще е 0, обаче преди няколко дена пак направихме микробиология и за моя изненада излезна чиста, така че слагаи смело и не го мисли явно си вършат работа  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт