Няма радост по-голяма, ЮНЧЕ малко се задава!

• 26 644
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
serendipity_85 Преди съм ползвала едни кафеви и сутрин си изтичаше, даже си слагах от вечерта превръзка. Достатъчно количество остава да лекува вътре, не се притеснявай  Peace

# 676
Здравейте мамчета  Hug .
Мислех днес да не ви занимавам със себе си ... само да пълня темата Simple Smile , а имам и мн да уча ще ходя на изпити в 9-тият да видим дали вместо в Ст. Загора няма да родя в Пловдив  newsm47 . Ако стане нещо Simple Smile ще търся някоя пловдивска мама да ме упъти.

Та да минавам по същество ... майка ми има една приятелка, която жената цял живот работи по болниците като санитарка и е обиколила всички отделения ... та с майка ми се видели и си говорели за въпросното осоляване ... и тя и обяснила, че през последните години в самият родилен дом мажели новородените с някакъв крем ,който вършел същата работа и нямало смисъл после да се тормозят децата с тези глупости. Ама като се замисля щом има някакъв препарат или крем, който играе същата работа не знам дали са глупости. Та както и да е ... сега поне мога още по масивно да отрежа свекито, че тая работа няма да стане  smile3512 . Няма да си осолявам детето.

# 677
Към момичетата, които са ползвали глобулки против гъбички - при вас изтичаше ли лекарството? Защото аз си слагам от четири дни, слагам глобулката вечер преди да си легна и сутринта докато стана то започва да изтича и след това поне до обяд си изтича по малко. И взех да се чудя дали е нормално и остава ли нещо, което да действа  newsm78
И аз ползвам в момента и на мен ми изтичат още през нощта, ама то е нормално. Какви ви изписаха на вас? zornica88 а на теб? Колко време ги ползва .. Аз трябва през вечер за 2 седмици ... А така ме боли като ги слагам навътре Sad

# 678
Колко навътре е допустимо да се слагат? Все се чудя.

# 679
Ще взема и да им звънна другата седмица, да проверя какво и защо. Аз съм доволна от сутиените им и са на много добра цена също.
Дай и инфо за кои сутиени става въпрос? Аз съм в чуденка какви да ползвам, но изчаквам да видя и какви размери ще ми трябват след раждането.

*Dora не мога да помогна, дано някой има инфо.

serendipity_85 на мен ми изписваха Гинодактарин, но не знам дали беше нужно. Не ми правиха микробиология преди това, но доктора избягва всякакво бъркане. След това ми взеха ще видим резултата. На мен ми изтичаше още вечер като стана за първо пишкане. Мисля, че си е напълно нормално. То и затова се слага вечер, за да стои възможно най-дълго. Пред закона (на физиката особено) всички сме равни  Mr. Green
Поне това е, аз което знам.  Peace
Аз не ги слагах много на вътре, беше ме страх.

val 86 за първи път чувам да има такива мазила, заместващи осоляването. По скоро съм склонна да вярвам, че така казват, за да оже да откажат баби да се месят и да карат да бъдат осолявани бебчетата. За мен си остава кощунство детето да се осолява ... Има си козметика за да се грижиш за кожата му.
Така на племенника ми една баба му беше намазала челото в десетката със скилидка чесън май против уроки ... още си има белег или по-скоро тъмно петно, така му е пострадала кожичката, а вече е на 15 години.

# 680
Към момичетата, които са ползвали глобулки против гъбички - при вас изтичаше ли лекарството? Защото аз си слагам от четири дни, слагам глобулката вечер преди да си легна и сутринта докато стана то започва да изтича и след това поне до обяд си изтича по малко. И взех да се чудя дали е нормално и остава ли нещо, което да действа  newsm78
И аз ползвам в момента и на мен ми изтичат още през нощта, ама то е нормално. Какви ви изписаха на вас? zornica88 а на теб? Колко време ги ползва .. Аз трябва през вечер за 2 седмици ... А така ме боли като ги слагам навътре Sad

Аз ползвах Полижинакс, слагането ми беше голяма мъка (някой ще помисли, че сме девственици) и нали ви казвам до къде ги слагах и аз не знам като срещна някоя спънка и спирам  Mr. Green иначе лекарката каза, че се слагат максимално навътре, важното е че са помогнали

# 681
Цитат
val 86 за първи път чувам да има такива мазила, заместващи осоляването. По скоро съм склонна да вярвам, че така казват, за да оже да откажат баби да се месят и да карат да бъдат осолявани бебчетата. За мен си остава кощунство детето да се осолява ... Има си козметика за да се грижиш за кожата му.

Не знам може и така да е. Но реших да споделя ... може някоя мама да го използва да прати някоя баба ** ******* ** .

# 682
Ще взема и да им звънна другата седмица, да проверя какво и защо. Аз съм доволна от сутиените им и са на много добра цена също.
Дай и инфо за кои сутиени става въпрос? Аз съм в чуденка какви да ползвам, но изчаквам да видя и какви размери ще ми трябват след раждането.

Ето този модел съм ползвала аз с баткото:
http://shop.danet.bg/product.php?ProductID=1038

Много семпли, удобни и евтини- 17лв бройката.
Пускам линк и към всичките им видове, има и други модели:

http://shop.danet.bg/categories.php?CategoryID=218

За размера- аз се ориентирам по това, което нося в момента, понеже не мисля, че след раждането ще има голяма промяна. В момента съм 80 Д, като чашката ми стои съвсем леко свободно.
Не знам какъв е проблемът с поръчките обаче, ще проверявам през седмицата.

Ходих да гледам количката на Babydesign, Sprint +. Екстра е, маневрена, лека е, с големи гуми. Е, другите модели, които са на Еспиро са по-готини, но и цената им е по-готина Laughing.

# 683
И аз ползвам Гинодактарин, наистина не знам защо толкова много боли, изчаквам малко след първоначалното поставяне и после бутам още навътре. И си тече здраво до другия ден, а на мен ми искат и стерилна урина и не знам как да стане с тези глобули. А за сутиените за кърмене в H&M имат памучни - 2 за 35 лв, изглеждат приятни, някой пробвал ли ги е? Аз си купих един много готин от там, но е с банели , ще ми трябват и без

# 684
Аз си купих сутиени от Триумф, единият е с предно закопчаване, меки чашки, без банели. 2 за 85 лв. Размерът ми е станал от 75 В преди забременяването на 80 С. Видях и тези в H&M, но бързах и нямах време за проби.

Последна редакция: нд, 12 май 2013, 17:09 от Ivvangeline

# 685
# 686
Аз все си мисля, че ще се сваля сутиена като се кърми вкъщи. Кърмене със сутиен -  освен ако не е навън (ама надали). По-скоро за удобство е цялата работа, даже моите се водят спортни.

# 687
Ivvangeline, аз не го свалях изобщо. Първите месеци много ми течаха гърдите през нощта, та си слагах подложки в сутиена. И въпреки това редовно мокрех матрака. А по време на самото кърмене, докато бебето сучеше от едната гърда, от другата си течеше. Така че пак слагах подложка в сутиена.
И само да вметна, че кърмих една година, първите 5,5 месеца само на кърма и не успях да изцедя абсолютно нищо с помпата. Смених три помпи, защото мислех, че първите две не правят хубав вакуум. Просто се скъсвах от помпене и нищо не тръгваше.

В тази връзка, Аз ти ние, аз нямах твърдо мнение дали да давам вода или не. Но бебето не искаше да захапе биберон изобщо. И затова, като теб бях решила да му изплаквам устата с лъжичка след кърмене. Ами и това не успях. Тя заспиваше след кърмене, а аз да не съм луда да я събудя. Та така си мина и без изплакване

Да вмъкна и една клюка.
Скрит текст:
Още една мама от нашите си има бебче.
Но предполагам тя ще иска сама да си каже.

# 688
Да вмъкна и една клюка.
Скрит текст:
Още една мама от нашите си има бебче.
Но предполагам тя ще иска сама да си каже.
Бива ли така да дразниш любопитството ни ....

# 689
  • София
Ехой тумбачета, ние сме още 2в1 и днес ни беше бебешкото партииии, беше супер, имаме си много подаръци и прекрасни спомени  Heart Eyes  помолих всяка девойка да ми напише по едно пожелание и по няколко предположения за бебо на предварително подготвени от мен листчета и въпреки, че повече ми казаха да не ги чета, като ги изпратих ги прочетох  Mr. Green мнооооооооого яки неща са ми написали всички, за което благодаря  Heart Eyes Сега вече съм спокойна и мога да отивам да си раждам бебенцето  hahaha

TINN аз попаднах в момент на празници и лекуващ лекар като цяло нямах - който беше на смяна в родилното той ме гледаше, то и затова имаше питанки защо ми вливат махгнезии, а не раждам и защо да раждам като трябва магнезии... в общи линии всеки си имаше мнение по въпроса и така...
Иначе мога да кажа за акушерките, че всичките бяха готини, имаше една мааалко по-кисела ама като й хванеш цаката и с нея си ок Simple Smile

Та така. Аз мисля от утре /стига времето да е ок/ да се отдам на дъъъълки и бързички разходки, че бебо да излиза вече Simple Smile

Цункам ви и да се пазите  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт