Търся електронна книга

• 97 933
  • 735
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте да попитам дали някой има съкровищата на пътешественика на Анди Андрюс . пощата ми е skarlet93@abv.bg   Big Ups

# 211
  • срещу двата комина :)))
да се запиша и аз, много полезна тема  Hug

# 212
запис и от мен Simple Smile

# 213

Viki_kati, може ли и на мен да ги пратиш?  Praynig Мерси предварително. Simple Smile irina_zlatkova@abv.bg
[/quote]

И двете имате поща.  Grinning
[/quote]

Мерси много!   bouquet

# 214
Здравейте момичета,търся тетралогията за Асеневци на Фани Попова Мутафова .Ще бъда много благодарна ако някой я има и я сподели с мен.По възможност в pdf формат.Благодаря!

# 215
  • Пловдив
Здравейте момичета,търся тетралогията за Асеневци на Фани Попова Мутафова .Ще бъда много благодарна ако някой я има и я сподели с мен.По възможност в pdf формат.Благодаря!

Тук само четвъртата част:  Читанка  Peace

# 216
  • Пловдив
В работното ателие на читанката имаше и Дъщерята на Калояна.

# 217
пращам нюаснсите

мерси за 4 книга за асеневци   bouquet

# 218
Здравейте момичета ! Страхотна тема ,как не съм я открила по-рано  ooooh! Може ли и аз да попитам дали някой има "Любовта трае три години" на български. Благодаря Ви предварително !Пощата ми е bellissima23bg@abv.bg.   bouquet  bouquet  bouquet

# 219
Мира-Б от мен имаш "Скитница" Simple Smile  Hug

# 220
Здравейте. Търся книгата ''Нацистът и фризьорът''  от Едгар Хилзенрат. email: allexiss955@hotmail.com Simple Smile

# 221
Здравейте! Simple Smile
Някой има ли Марина Фиорато - Стъкларят от Мурано във формат, различен от pdf? Електронният ми четец (Nook) отказва да отвори пдф-ове с по 2 страници наведнъж, както се сканират повечето книги. Въпросът е, че аз имам пдф файла, но е заключен и не мога да го конвертирам в... Sad Пощата ми е kreten4e@gmail.com благодаря предварително и весел уикенд на всички!

# 222
Здравейте! Simple Smile
Някой има ли Марина Фиорато - Стъкларят от Мурано във формат, различен от pdf? Електронният ми четец (Nook) отказва да отвори пдф-ове с по 2 страници наведнъж, както се сканират повечето книги. Въпросът е, че аз имам пдф файла, но е заключен и не мога да го конвертирам в... Sad Пощата ми е kreten4e@gmail.com благодаря предварително и весел уикенд на всички!
Мини го през ABBYY Fine Reader и си го запамети във формата на Нук (не си спомням epub или fb2 беше), няма да стане идеално, има грешки за оправяне след това, но ако нямаш време за редакция и така става  Peace

# 223
kreten4e, доста си поиграх, докато го отключа pdf-a, но се получи. Имам го в еpub формат.Да ти го пратя ли?

# 224
Здравейте и от мен  Simple Smile Търся книгата ''Аз преди теб" на Джоджо Мойс(на български за предпочитане) ,ако някой я има в електронен вариант(само да не е пдф, че чета на киндъл) ще съм мнооооого благодарна Hug email pl_petkova@abv.bg .

Общи условия

Активация на акаунт