Дайте новата премяна! Бий великденска камбана :-)

• 22 821
  • 732
  •   1
Отговори
# 420
Радвам се, че си така убеден в моята психическа стабилност  Joy
аааааа  не съм убеден. Laughing  просто от това нещо не се полудява. нагледен пример са всичките пишещи тук. поне аз не съм забелязал някоя да е луднала  hahaha

# 421
  • Не от София.
Принцесо, работата може и да стане, дай ми ден-два да го доизмисля.  Hug

Много се надявам да не съм объркала вече готови планове  Embarassed Не ми е в стила-писах ти,че нашите тъпанари отгоре така са я наредили...аз съм бясна просто  Close Бачкаш като роб,една почивка имаш да си планираш ама и това не ти дават вече..всичко е,когато и АКО ти разрешат!  Close

# 422
  • София
Хепи, а как се чувства девойката с лещите като е преспала с тях? Аз никога не се научих да спя с лещи щото после ми изсъхват очите гадно и ми е уморено. Ца къпане и за море никога не съм имала проблем. Голямо удобство са, няма две думи. Само дето аз целогодишно ходя със слънчеви очила щото иначе ми е много светло  Wink

Торнадо, и аз мразя отработването. И без това 6-те дена почивка ми излезна през едно по-тесничко място на тЕлото, та ако на 2-ри бях на работа по-леко щеше да е. А вчела залудо дремах и накрая ме задържаха, днес цял ден спя като мърмот  smile3507

# 423
Много законспирирано си говорите , бе ? newsm78 Нищо не разбрах ? Crossing Arms

Морги , питах я как е спала , каза "много добре ". Peace
Тя е капризна по принцип и нещо , ако я дразни няма да го търпи ! Sunglasses

# 424
  • София
Хепи, супер щом ги е изтърпяла лещите. Ще ме зарибиш и мен, макар че аз съм свикнала вечер да свалям лещите и ще ми е странно да не го правя  Laughing

# 425
Добър ден! Hug
Къде сте всички днес? Rolling Eyes Няма да казвам колко работа имам, че май само се оплаквам напоследък  Crazy...

# 426
Добър ден! Hug
Къде сте всички днес? Rolling Eyes Няма да казвам колко работа имам, че май само се оплаквам напоследък  Crazy...
ама никой не разбра колко много работа имаш  hahaha

# 427
  • На остров
 Добър вечер Hug

# 428
  • Не от София.
Добър ден,добър вечер и лека нощ  Joy

# 429
  • Ispania
Добьр ве4ер  Hug

Наминавам да ви по4ерпя за рожденният ден на моето голямо мом4е. Моята голяма гордост! Да ми е жив и здрав и много, много да ме слуша.  party023 newsm38 cook
 По4ерпката ми е скромна, да ме извинявате Joy, но в момента нямам време да "сготвя" други неща Mr. Green.

# 430
  • На остров
Вал да ти е живо и здраво момчето и все така да те радва и да бъде голямата ти гордост  bouquet!
Пожелавам му много щастливи и ползотворни дни и да постигне всичките си мечти! nbirthday nbirthday

# 431
  • Не от София.
Валче,дано от тук нататък още повече се гордееш с него.Да го нацелуваш,весело детство му желая  Tada

# 432
  • На черешата
Вал, да ти е живо и здраво прекрасното, голямо момче.  Hug Много щастие и късмет му желая!  Hug  bouquet

# 433
Добро утро !  bouquet

Валче , да ти е живо и здраво прекрасното дете !
Много щастие , късмет и успехи в живота !

# 434
  • София
Честит рожден ден на всички пораснали   bouquet  bouquet

И успех  Peace Peace Peace на Happy mamaq kd, нали днес сте на изпит  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт